تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3418 از 4751 اولاول ... 2418291833183368340834143415341634173418341934203421342234283468351839184418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,171 به 34,180 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستی که میگه فسخ قرارداد فایده نداره اتفاقا خیلی هم فایده داره
    شما فسخ کنی و به تمام دوستان و اقوام واشناهای خودتون که adsl دارن یا میخوان بگیرن بگو از هر شرکتی میگیری فقط از شاتل نگیر که دزده
    همین
    به قول دوستان شاتل که از ابتدا این نبوده که
    اینقدر که معرف تاثیر داره تبلیغات تاثیر نداره
    خب تبلیغات اسمش همراشه هر شرکتی تبلیغ میکنه ولی دلیل نداره هر شرکتی تبلیغ میکنه خوب باشه که
    شما خودت وقتی میخوای سرویس بگیری حرفای کسانی که قبلا از شرکت سرویس گرفت رو قبول داری یا تبلیغات شرکت رو؟؟؟

مثلا من که 3 سال شاتل دارم روز اول از طریق همین اینترنت و تو انجمن های سایت ها در مورد شاتل تحقیق کردم بعد گرفتم
    پس فسخ که میکنید به دوستان و آشناهاتون هم بگید به هیچ وجه از شاتل نگیرن
    مطمئن باشید اکثر مشتری هاشون میپرن
    من خودم در تالار گفتمان چند تا سایت موزیک و فیلم معروف اطلاعیه زدم که از شاتل سرویس نگیرن
    اگر بقیه هم هر کاری از دستشون بر میاد بکنن شاتل زودتر نابود میشه
    چه تو سایت ها چه تو چت و بقیه جاها

2. 3 کاربر از sadeghrenjer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

من همین الان اومدم یه سوال درباره شاتل بپرسم ولی می بینم همه از دستش شاکین ...
    من الان یه هفتس دارم از شاتل استفاده می کنم و مشکل خاصی نداشته. البته عالی هم نبوده ولی من نسبتا راضی بودم. احتمالا در چند ماه آینده من هم به جمع معترضین می پیوندم
    حالا یه سوال...
    شبا ترافیک رایگانه؟؟
    اگه می شه زود بگید که همین امشب دانلودهام رو شروع کنم
    این پست رو که دیدم : بدون شرح

شاتل تو زمان روزانه اش بهترین سرویس رو ارائه میده در حال حاضر. منهای پینگ که بازم بالا رفته.
    مشکل ما همش رو دانلود شبانه اس. وقتی دو سه شب 1-2 گیگ زدی صفا محدودت میکنن در حد دیال آپ.
    و بقول دوستمون عملا اینترنت شما 17 ساعته میشه!

ویرایش: البته ما میتونیم از تست های شما برای مقایسه بین یک کاربر محدود نشده و یک کاربر محدود شده در زمان دانلود رایگان کمک بگیریم. بنابراین اگر بتونید ساعت 1 یه تست سرعت از سایت speedtest.net بذارید خیلی لطف کردید.
    Last edited by soroosh_cz; 12-10-2011 at 23:49.

4. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

دوستان و حضرات با سلام

گزارشی از کارها و روند شکایت نامه علیه شاتل:

اول: بنده باز صحبت کردم با سازمان تنظیم مقررات در مورد شکایت نامه خودمون علیه شاتل با آقایان امامی و اکبری
    که مورد استقبال قرار گرفت و با ذکر مشکلاتمون فرمودند حتما بفرستید و پیگیری خواهیم کرد

دوم: دوستان مدارک و مستنداتی که قرار بود جمع کنن هر کسی مدرک جمع کرده و از مشکلاتش عکس و فیلم برداری کرده برام بفرسته منتظرم(زمان تا پنجشنبه و جمعه مورخ 28 و 29 مهرماه)

سوم: کسی بندی یا نظری نداره برای اضافه کردن در بند های شکایت نامه؟؟

چهارم: دوستان کد کاربریشون رو برای بنده به صورت خصوصی ارسال کنن که ضمیمه نامه کنم و بفرستیم براشون

نامه تا یکشنبه مورخ 24 مهرماه حاضر خواهد شد و ارسال البته بازم میگم مدارک مهمه هستش

[CENTER]

شکایت نامه ارسال شد.
    این هم ویرایش آخر و نامه ای که ارسال شده برای سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:

صفحه اول:

صفحه دوم:

صفحه سوم:

.
    Last edited by javady; 30-10-2011 at 22:49.

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من 3تا مشتری شاتل رو پروندم خودم که منتظرم قراردادم تموم شه دوستمم میخواد پارس انلاین بگیره داداشمم نزاشتم بگیره از شاتل

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

2 روز پیش از شاتل زنگ زدن موبایل داداشم
    گفته چرا شارژ نمیکنین؟
    داداشم گفته خب سرعتتون کم شده بود خیلی.
    گفته خب با پشتیبانی صحبت کردین؟
    داداشم گفته بله پشتیبانیتون گفتن که همه جای دنیا سرعت شیر میکنن 1 کیلوبایت برای شب خیلی هم خوب هست! به پشتیبانی هم گفتم که خب دایل آپ بگیرم یا از مخابرات که به صرفه تر هست جواب داد که این دیگه انتخاب خودتونه از کجا سرویس بگیرین.
    گفته اسمشو بگین حتماً باهاش برخورد میشه. حق نداره جواب مشتری قدیمی 5 ساله رو این طوری بده. شما سرمایه های شاتل هستین. شاتل با شماها پا گرفت. حالا خواهش میکنم این ماه شارژ کنین و تأمل بفرمایین مشکل از زیرساخت هست به زودی رفع میشه و از این صحبت ها.
    خلاصه کلی بال بال زده که نظر ما رو عوض کنه. آخه بی وجدان من با سرعت 0 چی رو تأمل بفرمایم؟

8. 7 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقاي جوادي اين نامه كه تموم شد بايد يه اصلاحاتي روش انجام بگيره از نظر دستوري و كلمات ، بعضي جاهاش مشكل داره.

---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------

در ضمن دوستان مي گم عجب تاپيكي شده اين شاتل همش آپه! همين الان 16 نفر دارن اين تاپيكو مي خونن... عجب حالي مي كنه اين شاتل............!

10. 2 کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال taraneh_2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    یه حا میشینیم دیگه

پيش فرض

افرادی که از شاتل ناراحت هستند و میخوان ISP عوض کنند به نظرم ADSL مخابرات بهتر باشه حداقل اینکه تازه راه افتاده و اونا کمتر دز... میکنند
    این هم تعرفه و قوانین ADSL مخابرات که دوستان ملاحظه کنند:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی برای من یک سوال هست که در این صفحه قید نشده اینه که آیا مخابرات ترافیک شبانه رایگان هم داره یا نه؟
    کسی اطلاع داره؟

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

آقاي جوادي اين نامه كه تموم شد بايد يه اصلاحاتي روش انجام بگيره از نظر دستوري و كلمات ، بعضي جاهاش مشكل داره.

---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------

در ضمن دوستان مي گم عجب تاپيكي شده اين شاتل همش آپه! همين الان 16 نفر دارن اين تاپيكو مي خونن... عجب حالي مي كنه اين شاتل............!
    بله حتما اصلاحات صورت میگیریه دوست عزیز مر30 از توجهتون و اعمال خواهد شد در متن شکایت نامه

داره خودمونی میشه ehsan100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سوالي دارم؟
    من هم مثل اكثر شما الان 4 شبه دانلود شبانه من بين 3-4 كيلوبايت با تهران و مركز شاتل در شهرمون تماس گرفتم با كمال پرروئي به من گفتند شما مشترك پر مصرف بودن خطتتون پالسي خورده تا آخر دوره همينه درست هم نميشه بهمين راحتي از اين بگذريم
    سوالم اينه :
    من الان مي خوام از شركت ديگه اي اشتراك بگيرم آيا به نظر شما فسخ قرارداد كنم يا اينكه با خط تلفن ديگرم درخواست اشتراك جديد كنم چون دو تا خط تلفن داريم اين خط رانژه نيست فقط بايد رانژه بشه
    ممنونم.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تاپیک شاتل هر چند وقت یکبار باید قفل بشه انگار

دوستان عزیز منم از شاتل استفاده میکنم و از همه شما هم شاکی تر هستم ولی نمیشه شکایت قاضی رو پیش خود قاضی انجام داد

امیدوارم رعایت کنید .......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •