ممنون. کد سخا همون شماره درخواست هست؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ممنون. کد سخا همون شماره درخواست هست؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
کد سخا پنج رقمیه تو برگ تاریخ اعزامت یا همون برگ سفید که همون موقع پست دفترچه میدن بهت هست نشد هم برو به اضافه ده بگیر از طریق سایت نطام وظیفه vazifeh.police.ir
هم در بخش خدمات الکترونیک با استفاده از کد ملی و کد سخا وارد پنلت میتونی بشی و ببینی وضعیت اعزامتو
اين سازمان همچنين تاکيد کرد، کليه مشمولان اوراق مربوط به اعزام از قبيل برگ آماده به خدمت ، برگ واکسيناسيون و برگ معرفي نامه مشمولان به مراکز آموزش نيروهاي مسلح و ساير مدارک مورد نياز،از جمله شناسنامه و ... را در هنگام مراجعه و اعزام به خدمت به همراه داشته باشند.
یعنی روز اعزام باید همه این مدارک رو ببیرم چه میدونم شناسنامه و اینا یکی از رفیقام اعزام دی بود چیزی نبرده بود
سلام دوستان لطفا کمک کنید خیلی واجبه. من سرباز نیرو انتظامی هستم که گفتن یگانم تهران مرکز هستش حالا من نمیدونم این تهران مرکز کجاست از 118 هم پرسیدم نمیدونست. بعضی ها اقتادن شرق تهران که میشه تو اینترنت آدرسشو پیدا کرد ولی من هرچی گشتم نفهمیدم آدرس تهران مرکز کجاست چون 2تا آدرس پیدا کردم لطفا هرکی میدونه خبر بده ساعت 8شنبه باید اونجا باشم. ممنون .ایمیل بزنید لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام دوستان لطفا کمک کنید خیلی واجبه. من سرباز نیرو انتظامی هستم که گفتن یگانم تهران مرکز هستش حالا من نمیدونم این تهران مرکز کجاست از 118 هم پرسیدم نمیدونست. بعضی ها اقتادن شرق تهران که میشه تو اینترنت آدرسشو پیدا کرد ولی من هرچی گشتم نفهمیدم آدرس تهران مرکز کجاست چون 2تا آدرس پیدا کردم لطفا هرکی میدونه خبر بده ساعت 8شنبه باید اونجا باشم. ممنون .ایمیل بزنید لطفا
ستوان 2 هستم. رسته اداری پرسنلی
بچه ارومبه - آموزشی 01 بودم
بايد نامه اشتغال به خدمت براى يگان يا پادگانى كه پدر شما در زمان جنگ در ان خدمت مى كردند يا به عنوان نيرو داوطلب در سپاه بودند تهيه كنيد تا انها ميزان ماه هاى حضور پدر شما در جبهه رابه يگان شما و نظام وظيفه بدهند
اگر بقيه چيزى هم در برگه نوشته شده رو كامل بنويسيد بهتر ميشه راهنمايي كرد
اما اجا مخفف ارتش جمهورى اسلام ايران و اج مخفف اجودانى مركز يا پادگان خاصى است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
آموزشی کجا بودی ؟ مالک اشتر اراک ؟ اگه اونجا بودی زنگ بزن و ادرس رو از همون جا بگیر.
فقط همین اجا -اج نوشته
خواهرم صبرداشته باش بهش مرخصی میدن میاد کنارت خدمته دیگه نرفته خوشگذرونی که بچه بازی هم نیست خواهر
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)