تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3417 از 4105 اولاول ... 241729173317336734073413341434153416341734183419342034213427346735173917 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,161 به 34,170 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از طریق پلیس +10
    یا اگه دفترچه پست کردی (اصطلاحن) تو برگه سفید پرینت شده هم کد سخا رو زده
    ممنون. کد سخا همون شماره درخواست هست؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ممنون. کد سخا همون شماره درخواست هست؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    کد سخا پنج رقمیه تو برگ تاریخ اعزامت یا همون برگ سفید که همون موقع پست دفترچه میدن بهت هست نشد هم برو به اضافه ده بگیر از طریق سایت نطام وظیفه vazifeh.police.ir
    هم در بخش خدمات الکترونیک با استفاده از کد ملی و کد سخا وارد پنلت میتونی بشی و ببینی وضعیت اعزامتو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اين سازمان همچنين تاکيد کرد، کليه مشمولان اوراق مربوط به اعزام از قبيل برگ آماده به خدمت ، برگ واکسيناسيون و برگ معرفي نامه مشمولان به مراکز آموزش نيروهاي مسلح و ساير مدارک مورد نياز،از جمله شناسنامه و ... را در هنگام مراجعه و اعزام به خدمت به همراه داشته باشند.

یعنی روز اعزام باید همه این مدارک رو ببیرم چه میدونم شناسنامه و اینا یکی از رفیقام اعزام دی بود چیزی نبرده بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان لطفا کمک کنید خیلی واجبه. من سرباز نیرو انتظامی هستم که گفتن یگانم تهران مرکز هستش حالا من نمیدونم این تهران مرکز کجاست از 118 هم پرسیدم نمیدونست. بعضی ها اقتادن شرق تهران که میشه تو اینترنت آدرسشو پیدا کرد ولی من هرچی گشتم نفهمیدم آدرس تهران مرکز کجاست چون 2تا آدرس پیدا کردم لطفا هرکی میدونه خبر بده ساعت 8شنبه باید اونجا باشم. ممنون .ایمیل بزنید لطفا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

سلام دوستان لطفا کمک کنید خیلی واجبه. من سرباز نیرو انتظامی هستم که گفتن یگانم تهران مرکز هستش حالا من نمیدونم این تهران مرکز کجاست از 118 هم پرسیدم نمیدونست. بعضی ها اقتادن شرق تهران که میشه تو اینترنت آدرسشو پیدا کرد ولی من هرچی گشتم نفهمیدم آدرس تهران مرکز کجاست چون 2تا آدرس پیدا کردم لطفا هرکی میدونه خبر بده ساعت 8شنبه باید اونجا باشم. ممنون .ایمیل بزنید لطفا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

ببین داداش لشکر92زرهی خوزستان چند تا تیپ داره که یکیش تیپ3زرهی دشت آزادگان هست خدمتش هم 1 تا 2 ماه کمتره راستی داداش بچه کجایی؟مدرکت چیه؟اگه مدرکت بالا باشه کمتر بهت سخت میگیرن و ممکنه بیفتی حفاظت یا بازرسی یا عقیدتی سیاسی که تو ارتش خدمت در اینا خیلی راحته

ستوان 2 هستم. رسته اداری پرسنلی

بچه ارومبه - آموزشی 01 بودم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پادگان اون زمان؟!!!!!!!
    یعنی چی متوجه نشدم؟؟بعدش چی بشه؟
    بايد نامه اشتغال به خدمت براى يگان يا پادگانى كه پدر شما در زمان جنگ در ان خدمت مى كردند يا به عنوان نيرو داوطلب در سپاه بودند تهيه كنيد تا انها ميزان ماه هاى حضور پدر شما در جبهه رابه يگان شما و نظام وظيفه بدهند
    سلام دوستان
    تو برگ امریه من زده اجا-اج
    این کجاست دقیقا؟
    اگر بقيه چيزى هم در برگه نوشته شده رو كامل بنويسيد بهتر ميشه راهنمايي كرد
    اما اجا مخفف ارتش جمهورى اسلام ايران و اج مخفف اجودانى مركز يا پادگان خاصى است

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

داره خودمونی میشه arash-sat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

- - - Updated - - -

آموزشی کجا بودی ؟ مالک اشتر اراک ؟ اگه اونجا بودی زنگ بزن و ادرس رو از همون جا بگیر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

بايد نامه اشتغال به خدمت براى يگان يا پادگانى كه پدر شما در زمان جنگ در ان خدمت مى كردند يا به عنوان نيرو داوطلب در سپاه بودند تهيه كنيد تا انها ميزان ماه هاى حضور پدر شما در جبهه رابه يگان شما و نظام وظيفه بدهند

اگر بقيه چيزى هم در برگه نوشته شده رو كامل بنويسيد بهتر ميشه راهنمايي كرد
    اما اجا مخفف ارتش جمهورى اسلام ايران و اج مخفف اجودانى مركز يا پادگان خاصى است

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    فقط همین اجا -اج نوشته

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام توروخدا جوابمو بدين نامزدم امروز رفت اراك براي اموزشيش بهم زنگ نزد بهش مرخصي نميدن؟كي ميتونه زنگ بزنه دارم ديوونه ميشم
    خواهرم صبرداشته باش بهش مرخصی میدن میاد کنارت خدمته دیگه نرفته خوشگذرونی که بچه بازی هم نیست خواهر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •