تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3417 از 4751 اولاول ... 2417291733173367340734133414341534163417341834193420342134273467351739174417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,161 به 34,170 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

در راستای .... فرض کردن مشترک از امروز عصر سرعت به صورت غریبی افزایش پیدا کرده eco 512 =240kb
    که از پارسال تا الان بیسابقه بوده برای من
    اما اصل ماجرا در ساعات رایگانه
    دوستان گرامی امشب" 1 تا 8 " یه تست بزنند ببینیم این همه پست زدیم به گوش این شاتلیها رسید یا اینها همش بازی موش وگربست
    Last edited by jackson2010; 12-10-2011 at 23:20.

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دقیقا
    و دقیقا هم همین مسئاله ست که باعث می شه هر بلایی که دلشون می خواد سر ما بیارن
    همین الان بهترین راه حل به ذهنم رسید
    بیاین پول بذاریم رو هم خودمون یه آی اس پی بزنیم
    به هر حال شاتل هم که از اولش همچین سرمایه ای نداشت؛ چند ماه اول قید سود رو می زنیم و تا جایی که منجر به ضرر نشه سرویس ارزون و با کیفیت می دیم که مشترک جذب کنیم. بعد از چند ماه هم کم کم سودی که می خوایم بر می گرده و روی این نامردا هم کم می شه. یه تعهدی هم می دیم که در صورت خالی بودن خط متقاضی، ظرف 24 ساعت سرویسش وصل شه
    آره اگه مي شد تا حالا خودم 2 تا آي اس پي زده بودم! به اين راحتي ها هم نيست ، رابطه مي خواد و 1000 تا مجوز! ولي اگه بشه خوب مي شه حداقل يه تعريف كلي مي كنيم مي گيم فقط كيفيت يه تعداد بيش تر مشتري جذب نمي كنيم كه سرعت بالا بديم. ولي فعلاً به جاي خيال بافي بايد يه راهي پيدا كنيم واسه اين اينترنت زغالي مون (قديم به دايال آپ مي گفتيم زغالي حالا...!)

---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

با سلام به همه دوستان

در راستای ... فرض کردن مشترک از امروز عصر سرعت به صورت غریبی افزایش پیدا کرده eco 512 =240kb
    دوستان گرامی امشب یه تست بزنند ببینیم این همه پست زدیم به گوش این شاتلیها رسید یا اینها همش بازی موش وگربست
    واسه من كه بدتر شده بهتر نشه ديروز پينگش خوب بود رو 300 مي چزخيد واسه باكو ، امروز شده بود 500! وضع سرعت دانلودش هم كه مزخرف! نمي دونم چرا جديداً سيگنالش هم واسه من ضعيف شده! در كل از edge ايرانشل ضعيف تره!

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

در راستای خ...ر فرض کردن مشترک از امروز عصر سرعت به صورت غریبی افزایش پیدا کرده eco 512 =240kb
    دوستان گرامی امشب یه تست بزنند ببینیم این همه پست زدیم به گوش کر این شاتلیها رسید یا اینها همش بازی موش وگربست
    هر کی بتونه تو زمان شبانه تست بگیره می تونه عمرو بن عبدود رو شکست بده!
    شما به این پست نگاه کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این جریان دیشب منه که از ساعت 12:52 که تست رو شروع کردم، تا ساعت 2:15 تست کردنم با این که کامل نشدن طول کشید و تا ساعت 3 هم سرویس شدم تا تونستم با هزار بدبختی پست رو بفرستم.
    تازه امروز ساعت 10 تا 7 عصر کلاس داشتم مجبور شدم چوب کبریت استفاده کنم مثل این

4. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

واسه من كه بدتر شده بهتر نشه ديروز پينگش خوب بود رو 300 مي چزخيد واسه باكو ، امروز شده بود 500! وضع سرعت دانلودش هم كه مزخرف! نمي دونم چرا جديداً سيگنالش هم واسه من ضعيف شده! در كل از edge ايرانشل ضعيف تره!
    داداش تازه من یه هفته کلا شاتل رو تحریم کردم روزانم شد این ولی چشمم برای شبانه آب نمیخوره تغییر کرده باشه احتمالا همون 3kb باقی بمونه

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

جناب آقای جوادی
    مطالب لینک زیر را هم میتونید به عنوان یکی از کلاهبرداری های دیگه شاتل ضمیمه شکایت کنید

کد:
    مر30 به توجهتون اما خوب کمی دقت میکردید این خبر برای سال 1387 بود
    ضایع است بیاریم تو نامه باز نظرتون دوستان چیه؟؟

من که جالب نمیدونم

7. این کاربر از javady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه desimoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

من همین الان اومدم یه سوال درباره شاتل بپرسم ولی می بینم همه از دستش شاکین ...
    من الان یه هفتس دارم از شاتل استفاده می کنم و مشکل خاصی نداشته. البته عالی هم نبوده ولی من نسبتا راضی بودم. احتمالا در چند ماه آینده من هم به جمع معترضین می پیوندم
    حالا یه سوال...
    شبا ترافیک رایگانه؟؟
    اگه می شه زود بگید که همین امشب دانلودهام رو شروع کنم

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض شب دراز است و شاتل بیکار

هر کی بتونه تو زمان شبانه تست بگیره می تونه عمرو بن عبدود رو شکست بده!
    شما به این پست نگاه کن:
    کد:
    این جریان دیشب منه که از ساعت 12:52 که تست رو شروع کردم، تا ساعت 2:15 تست کردنم با این که کامل نشدن طول کشید و تا ساعت 3 هم سرویس شدم تا تونستم با هزار بدبختی پست رو بفرستم.
    تازه امروز ساعت 10 تا 7 عصر کلاس داشتم مجبور شدم چوب کبریت استفاده کنم مثل این
    تا به امروز دقیقا وضعیت من با شما هیچ فرقی نداشه . امشب هم احتمالا یارو خوابش رفته نتونسته سرعت رو بین 500 نفر شییر کنه اما سر ساعت 12:56 بیدار میشه.......

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان پرشین تولز هم تقریبا هم صدا هستند!
    کد:
    کسی میتونه باشون هماهنگی کنه؟

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رابطه از برادر زاده ی رهبر کلفت تر؟ رابطه ردیفه. واسه وضعیت خراب شاتل هم بهش گفتم فعلا یه کم مشغله داره اما قراره کمک کنه
    اما جدی اگه بشه به نظرم بد فکری نیستا. لاقل 100 تا شاکی تو این تاپیک هست و به همین مقدار تو بقیه ی تاپیک آی اس پی ها. نفری 10 میلیون بذاریم از همین تاپیک 1 میلیارد جمع می شه. واسه اینکه تابلو نشه 2999 میلیارد هم وام می گیریم جمعا می شه همونی مقداری که باید بشه
    هم کلی کار آفرینی کردیم هم خودمون یه شبه مدیر یه بخشی از دفاتر اصلی می شیم هم مشکل و اعصاب خوردیمون حل می شه
    فقط یه جمع بندی کنین که ببینیم چقدر هزینه لازم داره واسه برپا کردن یه آی اس پی کوچیک و جمع و جور. البته نه اینکه زیر مجموعه باشیم، از همون اول مستقل باشیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

يعني شما حداقل بايد 20 گيگ دانلود داشته باشي! بله گذشت اون دوران! وقتي مشتري زياد بشه كيفيت مياد پايين اين قانونيه كه تو كشور ما حكم فرماست نمي دونم چرا!
    پروانه ي شاتل باطل بايد گردد...!

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

110 مي خواي بري شكايت بنويسي عليه آي اس پي؟!؟!؟!
    110 بر مي داره يه شكايت تنظيم مي كنه عليه خودت كه داري يه همچين كاري مي كني! مي گه مگه ما بي كاريم كه بشينيم واسه شما بچه كوچولوها شكايت نامه تنظيم كنيم؟ اينترنت نداشته باشين به جهنم! اصلاً عامل جرم و جنايت همين اينترنته! باور نمي كني برو شكايت كن ببين چي مي شه!!! اون وقت مي شه داستان دكتر نيما افشار!!! از قديم گفتن يه دست صدا نداره....
    شما هر چی دوست داری بگین من پرسیدم عزیزم و میخوام حقم رو بگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 72 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 72 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •