تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3416 از 4428 اولاول ... 2416291633163366340634123413341434153416341734183419342034263466351639164416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,151 به 34,160 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خیر PCM با فیبر نوری فرق میکنه ،PCM تکنولوژی 1980-1990 آمریکا هست که به دليل افزايش تعداد مشتركين، توسعه مداوم شبكه‌ كابلي نياز به سرمايه‌گذاري زيادي داشت و مشكلات زيادي را از قبيل حفاري‌هاي متعدد در زمين براي كار گذاشتن كابل‌هاي مسي جديد به همراه داشت به اين نتيجه رسيدند كه از روش حفاري و خواباندن كابل‌هاي مسي استفاده نكنند و درصدي از توسعه تعداد مشتركين در شبكه و حجيم كردن شبكه را بدون استفاده از كابل‌هاي مسي جديد انجام دهند که از پهنای باند قابل استفاده یک کابل مسی برای 4 تا 16 خط تلفن استفاده می کنند و تا 16 خط تلفن را روی یک کابل مسی منتقل می کنند و درسال 95 در آمریکا منسوخ شد و از تکنولوژی های جدید استفاده کردند ولی ایران تا چند سال پیش از این تکنولوژی استفاده می کردند،اگر در اون کافو و پست خطی باشه که PCM نباشه و ADSL فعال نباشه اگر شما درخواست بدید کابل تلفن اون مشترک را با کابل تلفن شما تعویض می کنند که خط شما از PCM خارج بشه و شما بتونید از سرویس ADSL استفاده کنید.
    جدیدا برای گسترش تلفن ثابت در جاهایی که کابل کشی صرفه اقتصادی نداره از تلفن های رادیویی WLL و GSM استفاده می کنند که باز اونم سرویس ADSL قابل استفاده نیست.

خطوط فیبر نوری چون تجهیزات DSLAM شون مخصوص هست شرکت های خاصی مانند آسیاتک و مخابرات در مراکز مخابرات این تجهیزات را نصب کردند و می توانند سرویس بدهند.
    تا من اومدم بگم شما گفتید ..... اطلاعاتتون هم خیلی کامل هست تبریک میگم

2. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسختون دوست عزیز

راستی از کجا میشه به بند و تبصره های سازمان تنظیم خوند ؟؟ ممنون میشم لینک مستقیمش بزارید
    خواهش از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید مصوبات کمسیون رو مطالعه کنید

4. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

دوستم دیشب 12 گیگ دان کرد
    خودش امشب میاد براتون توضیح میده

6. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خیر PCM با فیبر نوری فرق میکنه ،PCM تکنولوژی 1980-1990 آمریکا هست که به دليل افزايش تعداد مشتركين، توسعه مداوم شبكه‌ كابلي نياز به سرمايه‌گذاري زيادي داشت و مشكلات زيادي را از قبيل حفاري‌هاي متعدد در زمين براي كار گذاشتن كابل‌هاي مسي جديد به همراه داشت به اين نتيجه رسيدند كه از روش حفاري و خواباندن كابل‌هاي مسي استفاده نكنند و درصدي از توسعه تعداد مشتركين در شبكه و حجيم كردن شبكه را بدون استفاده از كابل‌هاي مسي جديد انجام دهند که از پهنای باند قابل استفاده یک کابل مسی برای 4 تا 16 خط تلفن استفاده می کنند و تا 16 خط تلفن را روی یک کابل مسی منتقل می کنند و درسال 95 در آمریکا منسوخ شد و از تکنولوژی های جدید استفاده کردند ولی ایران تا چند سال پیش از این تکنولوژی استفاده می کردند،اگر در اون کافو و پست خطی باشه که PCM نباشه و ADSL فعال نباشه اگر شما درخواست بدید کابل تلفن اون مشترک را با کابل تلفن شما تعویض می کنند که خط شما از PCM خارج بشه و شما بتونید از سرویس ADSL استفاده کنید.
    جدیدا برای گسترش تلفن ثابت در جاهایی که کابل کشی صرفه اقتصادی نداره از تلفن های رادیویی WLL و GSM استفاده می کنند که باز اونم سرویس ADSL قابل استفاده نیست.

خطوط فیبر نوری چون تجهیزات DSLAM شون مخصوص هست شرکت های خاصی مانند آسیاتک و مخابرات در مراکز مخابرات این تجهیزات را نصب کردند و می توانند سرویس بدهند.
    درست میگید ولی در کل همونی بود که گفتم فقط اسیاتک و مخابرات میتونن سرویس بدن.... البته بازم تاکید میکنم خیلی وقتا خط رو نمیتونن کاریش کنن ... من سر همین قضیه خط تلفن دیگه خریدم

دوستم دیشب 12 گیگ دان کرد
    خودش امشب میاد براتون توضیح میده
    ببین کارمون به کجا رسیده ملت باید بیان برامون از دانلود هاشون تعریف کنن!!!

مگه اینکه روش خاصی به کار گرفته باشن و بخوان توضیح بدن که قضیه فرق میکنه...

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

درست میگید ولی در کل همونی بود که گفتم فقط اسیاتک و مخابرات میتونن سرویس بدن.... البته بازم تاکید میکنم خیلی وقتا خط رو نمیتونن کاریش کنن ... من سر همین قضیه خط تلفن دیگه خریدم

مخابرات ما هم داره 10مگ با شبانه میده شبانش شانسیه یعنی اگه گرفتی یا شبانه داره یا نداره ولی اونایی که شبانه دارن شبانه 5مگو کامل میده شبی 10گیگ دانلود میکنن ما که از 2مگ هم شانس نیاوردیم شانسمون بدون شبانه افتاد
    Last edited by farshad0123; 22-07-2014 at 22:51.

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز یعنی منظورتون اینه که فقط مخابرات و آسیاتک روی خط تلفن PCM شده سرویس اینترنت میدن ؟؟؟؟؟

البته الان دیگه فکر نکنم با خرید خط جدید مشکل رفع بشه چون خط جدید هر کسی میخره PCM شدس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

مخابرات ما هم داره 10مگ با شبانه میده شبانش شانسیه یعنی اگه گرفتی یا شبانه داره یا نداره ولی اونایی که شبانه دارن شبانه 5مگو کامل میده شبی 10گیگ دانلود میکنن ما که از 2مگ هم شانس نیاوردیم شانسمون بدون شبانه افتاد
    فرشاد همین طرح رمضونی داری میگی؟ ککه 5مگ میگیری 10مگ میدن؟
    واسه5مگه10مگ بدن جواز کسب واینا بردی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز یعنی منظورتون اینه که فقط مخابرات و آسیاتک روی خط تلفن PCM شده سرویس اینترنت میدن ؟؟؟؟؟

البته الان دیگه فکر نکنم با خرید خط جدید مشکل رفع بشه چون خط جدید هر کسی میخره PCM شدس
    اره داداش... والا من این موضوع مال 4سال پیشمه ... ولی همین الان تو تاپیکا که میگردم همشون اسیاتک مجبورن بگیرن و مخابرات....

اره فکر نکنم خرید خط جدید هم افاقه ای کنه...

12. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب اگر تلفن جدید خریدید که PCM نبود پس میتونستن از PCM دربیارن که در نیاوردن

اگر امکان خارج شدن از PCM وجود داشته باشد بعد از خارج شدن از PCM باید از آسیاتک یا مخابرات سرویس بگیرید.
    اگر امکان خارج کردن از خط PCM نباشه،خط جدید هم که بخرید باز PCM هست، در همه مناطق خط های جدید PCM نیست مناطقی که ازدهام جمعیت زیاد باشه و بستر کابلی توسعه داده نشده باشه
    Last edited by ahriman323; 22-07-2014 at 23:11.

14. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب اگر تلفن جدید خریدید که PCM نبود پس میتونستن از PCM دربیارن که در نیاوردن

اگر امکان خارج شدن از PCM وجود داشته باشد بعد از خارج شدن از PCM باید از آسیاتک یا مخابرات سرویس بگیرید.
    اگر امکان خارج کردن از خط PCM نباشه،خط جدید هم که بخرید باز PCM هست
    من اون زمان حتی پیش رییس مرکز هم رفتم... نامه زد و گفت شخصا پیگیری میکنم که بعد از یک هفته گفتن اقا امکانش نیست... منم همسایمون یک خط اظاف داشت که اون مسی بود و مشکلی نداشت منم خریدمش... وگرنه خود مخابرات میگفت حتی خط جدیدم بخوای وضعیت همینه و تازه گفت تا 5 6 ماه اصلا فکرشم نکن دست و بالمون بستست...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •