تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3416 از 4751 اولاول ... 2416291633163366340634123413341434153416341734183419342034263466351639164416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,151 به 34,160 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم ایشالله تموم شد یه بی...اخ بهشون میدم و بای...
    فقط دردم از اینه که چرا باید دوباره 15 ت بدم ؟
    هزینه نصب...مرده شورشونو ببرن.اومدن واسه همسایمون نصب کردن.رو وایرلس پسورد نذاشتن.منم یکم استفاده کردم دیگه دلم سوخت.رفتم بهشون گفتم بابا پس بذارید.بلد نبودن خودم واسشون گذاشتم(البته پس رو خودشون وارد کردنا...من از اونا نیستم)

2. 5 کاربر از eefe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyapro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تنها راه ممکن اینه که پس از پایان دوره بیخیال شاتل بشین و انصراف بدین به جای اینکه بیاین هر روز مشکلات جدیدو باهم به اشتراک بگذارین ...
    این پست قبلو به خاطر این نوشتم که بدونید اگه از این وضعیت بد و بدترشم باخبر بشن هیچ کاری نمی کنند و واسشون مهم نیست ...

مساله عرضه و تقاضاست و وقتی تقاضا بره بالا مشخصه که امکانات دادنشون روز به روز بدتر میشه

معلومه که براشون مهم نیست.مشترکین زیادی دارند که اکثرشون فقط روزا وبگردی میکنند و راضین و مشکلات ما به ذهنشون هم نمیرسه.ولی این دلیل نمیشه که شاتل حق مارو ضایع کنه یا ما بخواییم اونو نادیده بگیریم.
    هیچ کاری نمی کنند و واسشون مهم نیست ... چون کسی ازشون شکایت نمیکنه !
    هر خلافی قابل شکایت و پیگیریه.
    مسئولین شاتل هم اگه فروم رو ببینن خیلی هم خوشحال میشن که افراد ناراضی برن.بجاش یه عده بدبخت دیگه میان.
    تجربه به من نشون داده اگر از خلافکار شکایت کنی و پیگیر باشی با اینکه میل باطنیه مسئولین اینه که از شکایت منصرفت کنند و اونو بی سرانجام نشون بدن تا راحت تر باشن در نهایت
    جواب میده
    مشکل اینجاست که ما بی حوصله یا ناامیدیم.دوست عزیز امتحان کن؛نه فقط اینجا هرجا حقت رو کسی ضایع کرد خواهی دید که اکثر مواقع به حقت میرسی.
    اینجا فقط مشکل قدرت زیاد PAP هاست ولی بازهم شکایت بی تاثیر نیست.

4. 2 کاربر از pouyapro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این ....... هست ! نمیدونم چرا اون طور که باید و شاید بهش توجه نمیشه! تفاوت نجومی در محاسبه مصرف اکو و آرت !

7 درصد!!!!!!!! 1 گیگ !!!!!!! 5 روز دیگه سرویسم تموم میشه با کمتر از یک و نیم گیگ مصرف! همین امروز چند تا نرم افزار 40-50 مگی دانلود کردم ! حالا برگردیم به زمانی که اکو داشتم ! روز اول 1 گیگ تموم میشد!!!!!!

6. 2 کاربر از firstclass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    من متوجه این نوشته ها که میگن شاتل فلان قدر کاربر داره و رفتن ما چند نفر اثری نداره نمیشم.
    شاتل چرا اینقدر کاربر داره ؟
    چون یک زمانی خدمات خوبی میداد. و رضایت یه عده رو جلب کرده بود. این عده دهان به دهان براش تبلیغ کردن. و اینجوری شاتل شد این شرکت بزرگی که الان هست. اهمیت و تاثیر گزاری تبلیغات شفاهی و دهان به دهان در کشور ما خیلی بالاست و به شدت موثر.
    انتظار تاثیر یک شبه نمیشه داشت. اما قطعا روایت متوالی بد بودن شاتل و خدمات نامناسب اخیرش تاثیر بزرگی بر تعداد مخاطبان و مشترکان این شرکت میزاره. مطمئن باشید روند فعلی ادامه پیدا کنه طی ماه های اینده افت شدیدید رو میشه دید در تعداد کاربران شاتل.که از چند ده کاربر این تاپیک خیلی بیشتره. این بد ترین ضربه است به یک شرکت.

دو مشکل بزرگ وجود داره.
    یک بودن یا نبودن یک آلترناتیو مناسب. اگر از شاتل ( یا هر شرکتی که خدمات نامناسب اراده میده ) نخایم سرویس بگیریم از کجا بگیریم. باید گزینه پیشنهادی مناسب وجود داشته باشه.
    دو: مشکل بودن تغییر سرویس در اینترنت ای دی اس ال. که باعث میشه کاربری که از شرکت بدی سرویس گرفته رنج تغییرات رو به جون نخره و بمونه با همون شرکت اولیه. برای این هم باید راه حلی باشه.

8. 9 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Khazuk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - زرهی

پيش فرض

شکایت چشم پیشه ابرو
    همشون دستشون تو دست هم هست

10. این کاربر از Khazuk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان من فردا میرم 110 میخوام شکایت بنویسم نباید پشت گوش بندازیم نباید بریم سرویس رو عوض کنیم یا بریم از جایه دیگه سرویس بگیرم من میرم حقم رو بگیرم میرم شکایت میکنم فوقش میخوان چیکار کنن سرویسمون الان که قطع هست پس فرقی برامون نداره
    فردا صبح حتما میرم 110 هر کی هم هر جا هست دوست داشت حقش رو بگیره بره شکایت بنویسه

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

دو مشکل بزرگ وجود داره.
    یک بودن یا نبودن یک آلترناتیو مناسب. اگر از شاتل ( یا هر شرکتی که خدمات نامناسب اراده میده ) نخوایم سرویس بگیریم از کجا بگیریم. باید گزینه پیشنهادی مناسب وجود داشته باشه.
    دو: مشکل بودن تغییر سرویس در اینترنت ای دی اس ال. که باعث میشه کاربری که از شرکت بدی سرویس گرفته رنج تغییرات رو به جون نخره و بمونه با همون شرکت اولیه. برای این هم باید راه حلی باشه.
    دقیقا
    و دقیقا هم همین مسئاله ست که باعث می شه هر بلایی که دلشون می خواد سر ما بیارن
    همین الان بهترین راه حل به ذهنم رسید
    بیاین پول بذاریم رو هم خودمون یه آی اس پی بزنیم
    به هر حال شاتل هم که از اولش همچین سرمایه ای نداشت؛ چند ماه اول قید سود رو می زنیم و تا جایی که منجر به ضرر نشه سرویس ارزون و با کیفیت می دیم که مشترک جذب کنیم. بعد از چند ماه هم کم کم سودی که می خوایم بر می گرده و روی این نامردا هم کم می شه. یه تعهدی هم می دیم که در صورت خالی بودن خط متقاضی، ظرف 24 ساعت سرویسش وصل شه

13. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شاتل =......... مشتری ، سرعت پایین

بعد از حدود سه سال استفاده از شاتل ، این ماه ، آخرین ماه هستش و دیگه شارژ نمی کنم . ادعاشون آسمونو جر می ده اما کیفیت هیچی . دوستانی که هم که با شاتل مشکل دارند و همش انتقاد می کنند ، به جای فراهم کردن اسباب خنده ی کارمندان شاتل که در این فروم گشت می زنن ، سرویس شون رو از شاتل قطع کنن و از شرکت دیگه ای بگیرن .

شاتل خيلي مشتري جذب كرده و ديگه كيفيت نداره البته نگران نباشيد يواش يواش مشتري هاش مي پره! منم مثل شما دارم قيد شاتل رو مي زنم كلاً تحريمش كردم الانم با ايرانشل آن لاينم خيلي بهتر از شاتله
    ولي دوستان درد ما اين آي اس پي اون آي اس پي نيست ، درد ما اينترنت كل كشوره ، دردي كه درمانش پورت هاي بيشتر و محدود نكردن اون هاست...

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دقیقا
    و دقیقا هم همین مسئاله ست که باعث می شه هر بلایی که دلشون می خواد سر ما بیارن
    همین الان بهترین راه حل به ذهنم رسید
    بیاین پول بذاریم رو هم خودمون یه آی اس پی بزنیم
    به هر حال شاتل هم که از اولش همچین سرمایه ای نداشت؛ چند ماه اول قید سود رو می زنیم و تا جایی که منجر به ضرر نشه سرویس ارزون و با کیفیت می دیم که مشترک جذب کنیم. بعد از چند ماه هم کم کم سودی که می خوایم بر می گرده و روی این نامردا هم کم می شه. یه تعهدی هم می دیم که در صورت خالی بودن خط متقاضی، ظرف 24 ساعت سرویسش وصل شه
    ایول من موافقم... بعدشم میتونیم کاربرا رو محدود کنیم خودمون جاشون دانلود کنیم.

16. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این ....... هست ! نمیدونم چرا اون طور که باید و شاید بهش توجه نمیشه! تفاوت نجومی در محاسبه مصرف اکو و آرت !

7 درصد!!!!!!!! 1 گیگ !!!!!!! 5 روز دیگه سرویسم تموم میشه با کمتر از یک و نیم گیگ مصرف! همین امروز چند تا نرم افزار 40-50 مگی دانلود کردم ! حالا برگردیم به زمانی که اکو داشتم ! روز اول 1 گیگ تموم میشد!!!!!!
    يعني شما حداقل بايد 20 گيگ دانلود داشته باشي! بله گذشت اون دوران! وقتي مشتري زياد بشه كيفيت مياد پايين اين قانونيه كه تو كشور ما حكم فرماست نمي دونم چرا!
    پروانه ي شاتل باطل بايد گردد...!

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

دوستان من فردا میرم 110 میخوام شکایت بنویسم نباید پشت گوش بندازیم نباید بریم سرویس رو عوض کنیم یا بریم از جایه دیگه سرویس بگیرم من میرم حقم رو بگیرم میرم شکایت میکنم فوقش میخوان چیکار کنن سرویسمون الان که قطع هست پس فرقی برامون نداره
    فردا صبح حتما میرم 110 هر کی هم هر جا هست دوست داشت حقش رو بگیره بره شکایت بنویسه
    110 مي خواي بري شكايت بنويسي عليه آي اس پي؟!؟!؟!
    110 بر مي داره يه شكايت تنظيم مي كنه عليه خودت كه داري يه همچين كاري مي كني! مي گه مگه ما بي كاريم كه بشينيم واسه شما بچه كوچولوها شكايت نامه تنظيم كنيم؟ اينترنت نداشته باشين به جهنم! اصلاً عامل جرم و جنايت همين اينترنته! باور نمي كني برو شكايت كن ببين چي مي شه!!! اون وقت مي شه داستان دكتر نيما افشار!!! از قديم گفتن يه دست صدا نداره....

18. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •