تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3415 از 4105 اولاول ... 241529153315336534053411341234133414341534163417341834193425346535153915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,141 به 34,150 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

برادر میگم بعد اینکه تو سایت درخواست دادی چقد طول کشید تا جواب تعجیل بیاد؟ اون قسمت توضیحات چیز خاصی نوشتید؟

حدود یک هفته ای جوابش با پیام اومد واسم، من لیسانس هستم و میخوام واسه سرباز معلمی اقدام کنم. برای همین باید تاریخ اعزام باید ۱/۲ یا ۱/۴ باشه. منم همینا رو نوشتم که لطف خدا بود و قبول کردن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز...بلاخره دو ماه آموزشی (05 کرمان) تموم شد و کد خوردم واسه کرمانشاه...... دوستان کسی اطلاعی از پادگان 404 فاوا کرمانشاه داره؟؟ چجور جاییه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

من آموزشی 01 بودم الآن دوره کد خوردم پشتیبانی سرلشکر امانی توی لویزان. رسته الهیات و علوم اجتماعی کد:امور کتابداری
    کسی اطلاعی داره که قراره چه کار کنیم و اینکه چند % دوره کدها افسر میشن یا بازم قراره همون گروهبان بشیم؟
    از همه مهمتر این رسته ای که من هستم ممکنه افسر آموزش بشم؟یا اینکه داخل یگانم میرم توی عقیدتی؟

- - - Updated - - -

من آموزشی 01 بودم الآن دوره کد خوردم پشتیبانی سرلشکر امانی توی لویزان. رسته الهیات و علوم اجتماعی کد:امور کتابداری
    کسی اطلاعی داره که قراره چه کار کنیم و اینکه چند % دوره کدها افسر میشن یا بازم قراره همون گروهبان بشیم؟
    از همه مهمتر این رسته ای که من هستم ممکنه افسر آموزش بشم؟یا اینکه داخل یگانم میرم توی عقیدتی؟

- - - Updated - - -

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

بچه کسی از تیپ 392 زرهی واقع در دشت آزادگان هیچ اطلاعی نداره؟ کسی رو نمیشناسید که من بتونم کمی در موردش اطلاعات بگیرم؟
    توی اینترنت تا الان نتونستم چیز زیادی در موردش پیدا کنم. فقط یه نقشه توی ویکیمپیا و یه مطلب کوچیک و مبهم در سایت کلوب.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان از ترمینال آرژانتین سریعترین را به مرکز شهید سرلکشر امانی کدوم راه هست؟بنده کد خوردم اونجا ممنون میشم راهنمایی کنید.
    پیشاپیش تشکر.

در آغاز فعالیت sepehrtaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

بچه کسی از تیپ 392 زرهی واقع در دشت آزادگان هیچ اطلاعی نداره؟ کسی رو نمیشناسید که من بتونم کمی در موردش اطلاعات بگیرم؟
    توی اینترنت تا الان نتونستم چیز زیادی در موردش پیدا کنم. فقط یه نقشه توی ویکیمپیا و یه مطلب کوچیک و مبهم در سایت کلوب.
    دروغ چرا جای خوبی نیست.امکانات پادگان تعریفی نداره آب و هواشم خوب نیست اما عوضش کادر و سربازاش خوبن و مهم تر اینکه مرخصی خیلی خوب میدن.

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.میگم اوضاع آدم هایی که چاق هستند یا اضافه وزن دارند توی سربازی چطوریه؟اینا کیسه بکس بقیه میشن یا کلا فرقی ندراه؟توی دوره آموزشی چاق و لاغر فرقی ندارند؟مثلا توی تمرینات یا کلا دویدن کلا کارهایی که توش تحرک هست.
    Last edited by mohamad hosain; 23-12-2015 at 16:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام.میگم اوضاع آدم هایی که چاق هستند یا اضافه وزن دارند توی سربازی چطوریه؟اینا کیسه بکس بقیه میشن یا کلا فرقی ندراه؟توی دوره آموزشی چاق و لاغر فرقی ندارند؟مثلا توی تمرینات یا کلا دویدن کلا کارهایی که توش تحرک هست.
    نه عزیز راحتترم هستی و هیچ کس انتظاری ازت هم نداره تازه بدویی یا رژه درست بری جایزه هم داری

9. این کاربر از mykamran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دروغ چرا جای خوبی نیست.امکانات پادگان تعریفی نداره آب و هواشم خوب نیست اما عوضش کادر و سربازاش خوبن و مهم تر اینکه مرخصی خیلی خوب میدن.
    مرسی
    داش ببینم چی میشه

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

شما كه الان دوره كد در مركز پشتيبانى هستيد در پايان دوره در مراكز پشتيبانى نزاجا تقسيم خواهيد در بخش عقيدتى ، خدمت در پشتيبانى براى سربازها و پرسنل كادر راحت است و سختى خدمت لشكر و تيپ را ندارد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •