حدود یک هفته ای جوابش با پیام اومد واسم، من لیسانس هستم و میخوام واسه سرباز معلمی اقدام کنم. برای همین باید تاریخ اعزام باید ۱/۲ یا ۱/۴ باشه. منم همینا رو نوشتم که لطف خدا بود و قبول کردن.
حدود یک هفته ای جوابش با پیام اومد واسم، من لیسانس هستم و میخوام واسه سرباز معلمی اقدام کنم. برای همین باید تاریخ اعزام باید ۱/۲ یا ۱/۴ باشه. منم همینا رو نوشتم که لطف خدا بود و قبول کردن.
سلام به دوستان عزیز...بلاخره دو ماه آموزشی (05 کرمان) تموم شد و کد خوردم واسه کرمانشاه......دوستان کسی اطلاعی از پادگان 404 فاوا کرمانشاه داره؟؟ چجور جاییه؟؟
![]()
من آموزشی 01 بودم الآن دوره کد خوردم پشتیبانی سرلشکر امانی توی لویزان. رسته الهیات و علوم اجتماعی کد:امور کتابداری
کسی اطلاعی داره که قراره چه کار کنیم و اینکه چند % دوره کدها افسر میشن یا بازم قراره همون گروهبان بشیم؟
از همه مهمتر این رسته ای که من هستم ممکنه افسر آموزش بشم؟یا اینکه داخل یگانم میرم توی عقیدتی؟
- - - Updated - - -
من آموزشی 01 بودم الآن دوره کد خوردم پشتیبانی سرلشکر امانی توی لویزان. رسته الهیات و علوم اجتماعی کد:امور کتابداری
کسی اطلاعی داره که قراره چه کار کنیم و اینکه چند % دوره کدها افسر میشن یا بازم قراره همون گروهبان بشیم؟
از همه مهمتر این رسته ای که من هستم ممکنه افسر آموزش بشم؟یا اینکه داخل یگانم میرم توی عقیدتی؟
- - - Updated - - -
بچه کسی از تیپ 392 زرهی واقع در دشت آزادگان هیچ اطلاعی نداره؟ کسی رو نمیشناسید که من بتونم کمی در موردش اطلاعات بگیرم؟
توی اینترنت تا الان نتونستم چیز زیادی در موردش پیدا کنم. فقط یه نقشه توی ویکیمپیا و یه مطلب کوچیک و مبهم در سایت کلوب.
دوستان از ترمینال آرژانتین سریعترین را به مرکز شهید سرلکشر امانی کدوم راه هست؟بنده کد خوردم اونجا ممنون میشم راهنمایی کنید.
پیشاپیش تشکر.
دروغ چرا جای خوبی نیست.امکانات پادگان تعریفی نداره آب و هواشم خوب نیست اما عوضش کادر و سربازاش خوبن و مهم تر اینکه مرخصی خیلی خوب میدن.
سلام.میگم اوضاع آدم هایی که چاق هستند یا اضافه وزن دارند توی سربازی چطوریه؟اینا کیسه بکس بقیه میشن یا کلا فرقی ندراه؟توی دوره آموزشی چاق و لاغر فرقی ندارند؟مثلا توی تمرینات یا کلا دویدن کلا کارهایی که توش تحرک هست.
Last edited by mohamad hosain; 23-12-2015 at 16:56.
نه عزیز راحتترم هستی و هیچ کس انتظاری ازت هم نداره تازه بدویی یا رژه درست بری جایزه هم داری
مرسی
داش ببینم چی میشه
شما كه الان دوره كد در مركز پشتيبانى هستيد در پايان دوره در مراكز پشتيبانى نزاجا تقسيم خواهيد در بخش عقيدتى ، خدمت در پشتيبانى براى سربازها و پرسنل كادر راحت است و سختى خدمت لشكر و تيپ را ندارد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)