تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3415 از 4428 اولاول ... 2415291533153365340534113412341334143415341634173418341934253465351539154415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,141 به 34,150 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه M Y T H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بعد دیدن این ترول ، نمیدونستم بخندم یا گریه کنم!

2. 6 کاربر از M Y T H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از توضیحات کاملتون دوست عزیزم

آخه مسئله اینجاست از شرکت سوال کردم گفت حدود یک هفته طول میکشه از پارس تخلیه بشی و بین 7 تا 10 روز هم طول میکشه تا خطت دوباره رانژه شخ

این یعنی دو هفته بی اینترنت میشم... گوشیم هم از این مدل ساده هاست قابلیت اینترنت نداره
    طبق بند 11 مصوبه 152 سازمان تنظیم تخلیه و دایری خط تلفن از زمانی که مشترک درخواست میده حداکثر باید 72ساعت طول بکشه و اگر بیشتر از این زمان بشه تخلف محسوب میشه و شما می تونی از شرکتت شکایت کنی.

4. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

عکسی نیست !!!؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

طبق بند 11 مصوبه 152 سازمان تنظیم تخلیه و دایری خط تلفن از زمانی که مشترک درخواست میده حداکثر باید 72ساعت طول بکشه و اگر بیشتر از این زمان بشه تخلف محسوب میشه و شما می تونی از شرکتت شکایت کنی.
    پس ربطی به اینکه چقد از سرویسم مونده نداره درسته ؟؟ یعنی میتونم مثلا فردا کل حجمم رو تو روز تموم کنم و با اینکه دو ماه از سرویسم مونده درخواست تخلیه بدم ؟؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یه کم شورش کرده اوضاع اینقدر هم خراب نیست

8. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس ربطی به اینکه چقد از سرویسم مونده نداره درسته ؟؟ یعنی میتونم مثلا فردا کل حجمم رو تو روز تموم کنم و با اینکه دو ماه از سرویسم مونده درخواست تخلیه بدم ؟؟
    نه هیچ ربطی به مدت باقی مونده نداره شما بخوای 2ماه هم مونده باشه می تونی درخواست تخلیه بدی و رکت PAP هم موظف هست طی 72ساعت خط شما رو تخلیه بزنه

10. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

pcm یعنی فیبر نوری و مخابرات هم اکثرا کاریش نمیتونه بکنه... سرویس دادن رو اون خط در هر شهری در انحصار یه شرکت هست.. یعنی رو این خطوط یا خود مخابرات سرویس میده فقط یا یه شرکت دیگه.... خط های اشغالی هستن این خطوط... بستر لازم برای سرویس دادن روشون مهیا نیست... اگه میخوای شرکت رو عوض کنی پیشنهاد میکنم این رو تخلیه کن بعد بگیر از اون شرکت... بازم میل خودته داداش.
    خیر PCM با فیبر نوری فرق میکنه ،PCM تکنولوژی 1980-1990 آمریکا هست که به دليل افزايش تعداد مشتركين، توسعه مداوم شبكه‌ كابلي نياز به سرمايه‌گذاري زيادي داشت و مشكلات زيادي را از قبيل حفاري‌هاي متعدد در زمين براي كار گذاشتن كابل‌هاي مسي جديد به همراه داشت به اين نتيجه رسيدند كه از روش حفاري و خواباندن كابل‌هاي مسي استفاده نكنند و درصدي از توسعه تعداد مشتركين در شبكه و حجيم كردن شبكه را بدون استفاده از كابل‌هاي مسي جديد انجام دهند که از پهنای باند قابل استفاده یک کابل مسی برای 4 تا 16 خط تلفن استفاده می کنند و تا 16 خط تلفن را روی یک کابل مسی منتقل می کنند و درسال 95 در آمریکا منسوخ شد و از تکنولوژی های جدید استفاده کردند ولی ایران تا چند سال پیش از این تکنولوژی استفاده می کردند،اگر در اون کافو و پست خطی باشه که PCM نباشه و ADSL فعال نباشه اگر شما درخواست بدید کابل تلفن اون مشترک را با کابل تلفن شما تعویض می کنند که خط شما از PCM خارج بشه و شما بتونید از سرویس ADSL استفاده کنید.
    جدیدا برای گسترش تلفن ثابت در جاهایی که کابل کشی صرفه اقتصادی نداره از تلفن های رادیویی WLL و GSM استفاده می کنند که باز اونم سرویس ADSL قابل استفاده نیست.

خطوط فیبر نوری چون تجهیزات DSLAM شون مخصوص هست شرکت های خاصی مانند آسیاتک و مخابرات در مراکز مخابرات این تجهیزات را نصب کردند و می توانند سرویس بدهند.

12. 3 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آره حتی اگه حجمتو هم مصرف نکنی بازم میتونی درخواست تخلیه بدی

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نه هیچ ربطی به مدت باقی مونده نداره شما بخوای 2ماه هم مونده باشه می تونی درخواست تخلیه بدی و رکت PAP هم موظف هست طی 72ساعت خط شما رو تخلیه بزنه
    ممنون از پاسختون دوست عزیز

راستی از کجا میشه به بند و تبصره های سازمان تنظیم خوند ؟؟ ممنون میشم لینک مستقیمش بزارید

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آره حتی اگه حجمتو هم مصرف نکنی بازم میتونی درخواست تخلیه بدی
    اگه حجمم رو مصرف نکنم که میسوزه و ضر میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •