بعد دیدن این ترول ، نمیدونستم بخندمیا گریه کنم!
![]()
طبق بند 11 مصوبه 152 سازمان تنظیم تخلیه و دایری خط تلفن از زمانی که مشترک درخواست میده حداکثر باید 72ساعت طول بکشه و اگر بیشتر از این زمان بشه تخلف محسوب میشه و شما می تونی از شرکتت شکایت کنی.
عکسی نیست !!!؟؟؟
پس ربطی به اینکه چقد از سرویسم مونده نداره درسته ؟؟ یعنی میتونم مثلا فردا کل حجمم رو تو روز تموم کنم و با اینکه دو ماه از سرویسم مونده درخواست تخلیه بدم ؟؟
یه کم شورش کرده اوضاع اینقدر هم خراب نیست![]()
نه هیچ ربطی به مدت باقی مونده نداره شما بخوای 2ماه هم مونده باشه می تونی درخواست تخلیه بدی و رکت PAP هم موظف هست طی 72ساعت خط شما رو تخلیه بزنه
خیر PCM با فیبر نوری فرق میکنه ،PCM تکنولوژی 1980-1990 آمریکا هست که به دليل افزايش تعداد مشتركين، توسعه مداوم شبكه كابلي نياز به سرمايهگذاري زيادي داشت و مشكلات زيادي را از قبيل حفاريهاي متعدد در زمين براي كار گذاشتن كابلهاي مسي جديد به همراه داشت به اين نتيجه رسيدند كه از روش حفاري و خواباندن كابلهاي مسي استفاده نكنند و درصدي از توسعه تعداد مشتركين در شبكه و حجيم كردن شبكه را بدون استفاده از كابلهاي مسي جديد انجام دهند که از پهنای باند قابل استفاده یک کابل مسی برای 4 تا 16 خط تلفن استفاده می کنند و تا 16 خط تلفن را روی یک کابل مسی منتقل می کنند و درسال 95 در آمریکا منسوخ شد و از تکنولوژی های جدید استفاده کردند ولی ایران تا چند سال پیش از این تکنولوژی استفاده می کردند،اگر در اون کافو و پست خطی باشه که PCM نباشه و ADSL فعال نباشه اگر شما درخواست بدید کابل تلفن اون مشترک را با کابل تلفن شما تعویض می کنند که خط شما از PCM خارج بشه و شما بتونید از سرویس ADSL استفاده کنید.
جدیدا برای گسترش تلفن ثابت در جاهایی که کابل کشی صرفه اقتصادی نداره از تلفن های رادیویی WLL و GSM استفاده می کنند که باز اونم سرویس ADSL قابل استفاده نیست.
خطوط فیبر نوری چون تجهیزات DSLAM شون مخصوص هست شرکت های خاصی مانند آسیاتک و مخابرات در مراکز مخابرات این تجهیزات را نصب کردند و می توانند سرویس بدهند.
آره حتی اگه حجمتو هم مصرف نکنی بازم میتونی درخواست تخلیه بدی![]()
ممنون از پاسختون دوست عزیز
راستی از کجا میشه به بند و تبصره های سازمان تنظیم خوند ؟؟ ممنون میشم لینک مستقیمش بزارید
اگه حجمم رو مصرف نکنم که میسوزه و ضر میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)