تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3415 از 4751 اولاول ... 2415291533153365340534113412341334143415341634173418341934253465351539154415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,141 به 34,150 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینم جزو همون مسائلی هست که همه میدونیم .

والا من تو قراردادم ذکر شده اشتراک 1 به 10 تا جایی که یادمه در نتیجه اصلا سرعت مطرح نیست وقتی هیچکس دانلود نکنه باید 16 باشه وقتی همه دانلود کنند میشه 1.6 ( البته برا 128 )

من که خودم هر شب باهاشون درگیرم ، حرفم این هست که کاری نمیشه کرد ( با نامه ) باید خودمون دست به کار شیم مشترکین رو توجیه کنیم داره سرشون کلاه میره ؛ حالا فرضا این دوستا شدیدا هم پیگیر کار ما بشن هیچ مدرکی نداریم که اینا دارن سرعت رو پایین تر میدن !

قرارداد شما ضریب 1 به 10 و سرعت 128 کیلوبیت هست درسته ؟ یعنی اگر هیچکس دانلود نکنه سرعت شما باید باشه 16 و اگر دانلود کنند share میشه ، کافیه شاتل توجیه کنه این دوستان رو که الان شبه ! همه دنبال ترافیک رایگان ! همه شب شروع میکنند به دانلود ! سرویس اشتراکی ! و ... منطقیه دیگه ؟
    ..
    چی میگی برادر من؟! حرفایی میزنی که من از هیچکس دیگه نمیشنوم!! قانون؟! اشتراک یک به ده ؟؟؟؟ سرعت 1.6 ؟؟؟؟؟؟! اینترنت پرسرعت 1 کیلوبایت بر ثانیه قانونی؟!!

میبدونی شاتل چند میلیون مشترک داره؟! دستکم یکی دو میلیون . این اتفاقی که شما داری میگی احتمالش 0 هم نیست! زیر صفره! حتی اگه صحنه اعدام باراک اوباما هم در حال پخش زنده تو اینترنت باشه احتمال رخ دادنش نیست!!

میگی در بهترین حالت!!!! اگر هیچکس دانلود نکنه سرعت باید بشه 16 کیلوبایت! خودت یکم به این حرفت فکر کن... چقدر احتمال رخ دادن "بهترین حالت" وجود داره؟ یعنی ممکنه هیچکس تو شبکه شاتل نباشه تا تو بتونی با سرعت 16 دانلود کنی؟! من اکثر مواقع سرعتم بین 13 تا 16 هست! پس نتیجه میگیریم من تنها عضو شاتلم!

اگر بخواهی از این توجیه های عجیب و غریب بیاری که تو هم میشی یکی از مدافعان شاتل چون با این طرز صحبت کردن میشه برای قتل و جنایت هم بالاخره یه توجیهی پیدا کرد! شب بود ... تاریک بود... !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

متاسفانه یه عده اصلا همکاری نمی کنن. الان اون همه آدمی که هر روز کلی پست تو تاپیک نامحدود شدن اینترنت می دادن کجان؟ این همه ما گفتیم از این طرح هیچ رقمه خیری به کاربر نمی رسه و اینا باورشون نمی شد الان چرا خبری ازشون نیست که هم کاری کنن تا بتونیم یه تغییر مثبت ایجاد کنیم؟
    مثل اینکه فقط می خوان بشینن سر جاشون و همه چی خود به خود درست شه !
    همین جان جایی نرفتن خودم یکیشون . کاش یاد بگیریم به عقاید متفاوت دیگران احترام بذاریم.

متاسفانه مدت هاست که حفظ منافع فردی و کوتاه مدت جای خودش رو به مصلحت های اجتماعی و بلند مدت داده و وضع شما هم ناشی از همین مساله است. یه سرویس رایگانی داشتید که فراتر از هزینه ای که می کردید استفاده شو می بردید و هیچ مشکلی هم با .... های شاتل و مخابرات و غیره و مشکلات سایرین نداشتید و فقط خودتون براتون اهمیت داشت.
    30 هزار تومن داریم میدیم برای یه سرعت 16 کیلوبایتی ثابت که توی بدترین کشورهای دنیا با این هزینه میتونیم سرویس های چند مگی بگیریم ، بهش اعتراض کردیم بعد از چندین و چند سال این اژدهای چندسر دزد رو تونستیم یه قدم به عقب بفرستیم به طوری که یه صفحه تعرفه جدید اضافه کنه حتی اگه اون سرویس جدید به هیچ کاری نیاد و هیچ مشکلی رو از مشکلات موجود برطرف نکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

در اقدامی بی سابقه الان با سرعت 240 50 دانلود کردم
    سرعتم 128 هست

داره خودمونی میشه مدیر‌سایت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کسی سرویسهای 256 cra شاتل رو داره وضع سرعت و پینگش چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بچه ها خوده شاتل هم جزء ما ها هستن کسانی که دارن این حرف ها رو میزنن حتما از خودشون هستن میخوان از خودشون دفاع کنن
    ولی به نظر بنده هیچ کسی عوض نکنه سرویسش رو همه به نظرم هر کجا که هستن برن 110 یک شکایت بنویسن برای شاتل
    اینی که میگم یکی از دوستانی که پلیس هستش و رفیقم هستش گفته اگه همگی هر کجا که هستید برید شکایت تنظیم کنید میتونیم حقمون رو بگیرم ولی اگه هی دست رو دست بزاریم و بریم اکانتمون رو باطل کنیم اینجوری به هیچ جایی نمیرسیم

داره خودمونی میشه Shady08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

میدونستید الان عوامل شاتل این فروم رو هر روز میخونند ؟!

یه روز یه راهی واسه برداشتن محدودیت از شاتل دوستان کشف کردنو شیر کردیم فرداش اون راه دیگه بی فایده شد ...

تنها راه ممکن اینه که پس از پایان دوره بیخیال شاتل بشین و انصراف بدین به جای اینکه بیاین هر روز مشکلات جدیدو باهم به اشتراک بگذارین ...
    Last edited by Shady08; 12-10-2011 at 20:13.

7. 2 کاربر از Shady08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Shady08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

این پست قبلو به خاطر این نوشتم که بدونید اگه از این وضعیت بد و بدترشم باخبر بشن هیچ کاری نمی کنند و واسشون مهم نیست ...

مساله عرضه و تقاضاست و وقتی تقاضا بره بالا مشخصه که امکانات دادنشون روز به روز بدتر میشه

9. 2 کاربر از Shady08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyapro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

منم به فکر یه isp جدیدم ولی همچنان طرفدار پر و پا قرص شکایت.دیگه اینا در های جدیدی به دنیای وقاحت گشودن!!
    من اینترنت 2مگابیت بستم که سرعت شبانم محدود بشه روی 10کیلوبایت(تازه اگه حداقل 6 تا دانلود همزمان داشته باشم). کار از شیرینگ گذشته! اینا پهنای باند منو تقسیم به25 کردن!
    دیگه گوشش خیلی بازه سرعت من رو که محدود میکنن میگن 128 شیرشده،همین سرعتم برات زیاده؛ دیگه اینترنت 2مگ رو که به این روز ندازین.این وضعیت خودش قابل پیگیریه حتی بدون امضای سایر کاربران.
    تا تنظیم شدن نامه و... با این شماره تماس بگیرین و تلفنی شکایت کنید:
    سازمان تنظیم مقررات : 02188113770

11. 2 کاربر از pouyapro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aa12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شاتل =......... مشتری ، سرعت پایین

بعد از حدود سه سال استفاده از شاتل ، این ماه ، آخرین ماه هستش و دیگه شارژ نمی کنم . ادعاشون آسمونو جر می ده اما کیفیت هیچی . دوستانی که هم که با شاتل مشکل دارند و همش انتقاد می کنند ، به جای فراهم کردن اسباب خنده ی کارمندان شاتل که در این فروم گشت می زنن ، سرویس شون رو از شاتل قطع کنن و از شرکت دیگه ای بگیرن .

13. 4 کاربر از aa12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

این پست قبلو به خاطر این نوشتم که بدونید اگه از این وضعیت بد و بدترشم باخبر بشن هیچ کاری نمی کنند و واسشون مهم نیست ...

مساله عرضه و تقاضاست و وقتی تقاضا بره بالا مشخصه که امکانات دادنشون روز به روز بدتر میشه
    دقیقا همینطوره. منم کلی زنگ زدم و بحث کردم باهاشون. اخرش بهم گفتن که کلی ادم منتظرن که از ما اشتراک بگیرن.گفتن الان تو مرکز شما 1 نفر باید 1 ماه منتظر بمونه تا نوبتش بشه.
    این یعنی همینه که هست.میخوای بخواه نمیخوای خداحافظ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •