تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3414 از 4105 اولاول ... 241429143314336434043410341134123413341434153416341734183424346435143914 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,131 به 34,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نمیخواستم پست بدهم ولی وقتی دیدم مدیر با برخورد تبعیض آمیز فقط برای پست من جواب و تدکر زده و هرکی هرچی دلش میخاد نثار عزیزانش میکنه دیگه انصاف نبود جواب ندهم
    عزیز دل برادر شما که باشعوری و بقیه بی شعور، اول برای خودت متاسف باش که توان شنیدن واقعیت این ویرانه را نداری که پول و مقام (پارتی)در ایران سروری میکنه نه شعور و سواد و انسانیت!!!!چون اگر اینطور بود مای باسواد هم اینجور خدمت نمیکردیم که سرویس بشوریم یا بریم کف آسایشگاه را جارو بزنیم یا غذای یک پادگان را درست کنیم با ماهی 60-90 هزار تومن در حد دستمزد یک تا2 روز یک عمله بی سواد افغانی یا مثل ارتشهای عهد تیرکمان سنگی سم بکوبیم،که اگر ذره ای از همون شعور بود از مضرات همین سم کوبیدن میگفتن!!!!ایشالا توی خدمت با این مفهوم و اینکه کدامش سلطه داره بیشتر آشنا میشی.....فکر نکنی فقط خودت مدرک داری،منم دارم و میدونم اینجا ارزش داره یا نه؟
    اون رفیقی هم که میگه پولداربیسواد احمق هست،برو توی جامعه ببین به همون احمق گاوچرون بیشتر بها و ارزش میدهند یا من وشمای با سواد!!!!توی جامعه فعلی ایران یک بارفروش بی سواد (شما بگو احمق بی شعور)پولدار ارزش داره یا فوق لیسانس!!!حالا بازم بگو بیشعور،شاید ته دلت خنک بشه...درضمن مردم فکر الکی زیاد میکنند،همون مردمی که به بی سواد احمق میگن،یکجوری جلوش دولاراست میشن که فکر میکنی برده اش هستند،درضمن نگفتم بی سواد خوبه یا مدرک بد،واقعیتی راگفتم که بعضیا توان تحملش را نداره..باز درود به وجدان بعضیا که حقیقت را کتمان نمیکنند یا اگر پارتی بازی میکنند هم نمیان دروغ بگن و حقیقت را وارونه جلوه بدهند
    دقیقا منم با دوستمون موافقم تا وقتی این همه نیروی مفت هست با حذف مخالف هستند،مگر اینکه طرح فروش با قیمتهای نجومی راه بندازند که اونم اما واگر داره
    اینم یک خبر مرتبط:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما اولين و اخرين نفرى نبوديد و نيستيد كه خدمت رفتيد و تبعيض ديديد، هر كسي كه خدمت بدون پارتى و ضابطه رو داشته ، تبعيض رو به خوبي ديده ، داستان خدمت هر كسى متفاوته گرچه اگر من هم بخواهم از دو سال خدمت و سختى و تبيض اون بگم خودش يك روضه ميشه
    اما با همه اون مصيبت ها خدمت تمام ميشه ، هر فرد با انتخاب خودش خدمت مى رود يا اينكه غيبت مى كند ،

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام توروخدا جوابمو بدين نامزدم امروز رفت اراك براي اموزشيش بهم زنگ نزد بهش مرخصي نميدن؟كي ميتونه زنگ بزنه دارم ديوونه ميشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

امروز اولین حقوق سربازیمو ریختن 96 هزار تومن خوشحالم

من تو بهترین دانشگاه مدرک ارشدمو گرفتم حدود 15 تا پسر بودیم که همه به یه دلیل معاف شدن جز من و یه نفر دیگه الان بعضی از رفیقام قاضی شدن و دو و چهارصد دارن حقوق میگیرن
    بعضی هاشونم وکیل شدن و بین 1 تا 4 میلیون در ماه درآمد دارن

حالا من باید با این تحصیلات باید برم آشخوری و تو بهترین سن زندگیم ماهی 96 تومن درآمد داشته باشم اونم تا حالا تو دو ماه آموزشی فقط 700 هزار تومن هزینه داشتم. اونم بعد از دو سال معلوم نیست چیزی یادم مونده باشه یا نه

حالا بازم خداروشکر تا حالا توهینی بهم نشده. چون خیلی زور داره ازت بیگاری بکشن و تو سرتم بزنن واقعا بعضی وقتا این سرباز صفرارو میبینم که تو سرشون میزنم پیش خودم میگم اینا دیوونه ان که اومدن خدمت آخه مگه قراره بری تو اداره یا جایی پروانه بگیری ..... برو زندگیتو کن بعد هشت سالم ده تومن بندازجلوشون و خودتو راحت کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام توروخدا جوابمو بدين نامزدم امروز رفت اراك براي اموزشيش بهم زنگ نزد بهش مرخصي نميدن؟كي ميتونه زنگ بزنه دارم ديوونه ميشم
    سلام. نامزد شما جبهه که نرفتن. معمولا مرخصی میدن من خودم ساکن تهرانم و پادگانمم تهران بود روز اول به همه شهرستانی ها مرخصی دادن ولی قانونا موظف نیستن که بدن مثلا برادرم رفت کرمانشاه و از همون روز اول نگهشون داشتن.

شایدم مرخصی دادن ولی چون یه عده نگهبان میخوان، احتمال داره نامزد شما نگهبان انتخاب شده باشه و مونده باشه.

در ضمن باجه تلفن از بعضی یگان ها فاصله ی زیادی داره و شاید فرصت نکرده زنگ بزنه در ثانی از ساعت 9 به بعد دیگه امکان تردد و رفتن زنگ زدنو.....وجود نداره

5. این کاربر از tuupak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

خب خيلي سخته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

نميدونم ولي تقريبا بايد ساعت ٣،٤ ميرسيد پادگان اولين روز نميشه زنگ زد ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

احتمال داره فردا مرخصي بدن؟!؟اراك چطور پادگانيه،؟

در آغاز فعالیت al pacinio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    فکر کردن به اینکه ادم باید 21 ماه خدمت کند ادم را دچار یاس و نا امیدی می کندبعد اونوقت
    این جوانان با چه انگیزه ای برای خدمت هجوم اوردند ورترافیک اعزام به خدمت درست شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    فکر کردن به اینکه ادم باید 21 ماه خدمت کند ادم را دچار یاس و نا امیدی می کندبعد اونوقت
    این جوانان با چه انگیزه ای برای خدمت هجوم اوردند ورترافیک اعزام به خدمت درست شده
    از روي اجبار ادم بايد واسه رسيدن به يه سري اهدافش اينكارو از رو اجبار انجام بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    بالاخره دیروز از شر پادگان عجبشیر خلاص شدیم.دوره کد هم نخوردیم.گروهبان یکم شدیم

میخواستم بدونم آیا کسی در مورد تیپ 41 پیاده کمیل که مال قوشچی ارومیه هستش ؛ اطلاعاتی داره!؟ حتی اطلاعات جزئیممنون

رسته: الکترونیک ( تجهیزات مخابرات)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •