دوست عزیز پولی به شما بازگردانده نشد؟ یا کشیدن بالا پولو؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز پولی به شما بازگردانده نشد؟ یا کشیدن بالا پولو؟![]()
سلام خدمت همه دوستان گرامی
این حرف برادرما کاملا درسته
الان هم برای اولین بار از زمانی که eco 512 بستم سرعت شده این:
این برای هاست تهرانه ولی وقتی هاست بره کرج سرعت افتضاح میشه![]()
صحبتهای دوست ما رو داشتین؟؟؟؟
ببینید این شاتل چقدر پررررررررروووووووو شده
هر کاری میتونید بکنید تا به شاتل ضربه بزنید
ما که از شاتل میریم ولی باید مشتری های جدیدشون رو هم بپرونیم
حیف که شیرازم و اینجا نمایندگیه و تقصیری ندارن مشکل اصل کاری هست که تهرانه
خدا شاهده اگر تهران بودم یه اکیپ آدم ورمیداشتم میاوردم میزدم کل شرکتشون رو درب و داغون میکردم
بازم سلام
برای اینکه رنک شاتل رو بیاریم پایین در سایت speedtest.net روی ستاره اول کلیک کنید مثل تصویر زیر
![]()
Last edited by jackson2010; 12-10-2011 at 19:05.
عزیزم.... وقتی مشکل دانلود شبانه هم برا شما بوجود اومد میای فحش میدی به شاتل.
تازه من بگم اینترنت درون شبکه ی ایران قابلیت سرعت 100مگابیت رو داره.
اگه بخوام مثل شما در دوره ی روزانه و با سرور تهران تست بگیرم که وضعیت من اینه!
من با این چت آنلاین کلی کل کل کردم و به نتیجه ای نرسیدم:
متن جر و بحث رو میتونید از اینجا بگیرید: امیدوارم کسی سوء استفاده ازش نکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by soroosh_cz; 12-10-2011 at 19:10.
یه چیز دیگه:
به نقل از صفحه ی ECO:
من که چیزی دیگه ای نمی بینم. تا اونجا هم که میدونم مخابرات منطقه ی ما قویترین سیستم ها رو برای ارائه ی اینترنت در دزفول داره! بنابرایننکات زیر را دربارهی سرویسها در نظر داشته باشید:
ترافیک سرویس های اقتصادی (ECO) از تاریخ ۱۰ خرداد ماه سال ۱۳۸۹ به صورت جدول بالا افزایش یافته است.
قیمت ترافیک اضافه از تاریخ ۲۲ خرداد ۱۳۸۹ به صورت جدول بالا کاهش یافته است .
منظور از ترافیک هر دوره، مجموع ارسال و دریافت در آن دوره است
بازه استفاده از ترافیک در کل دوره خدمات است.
بنابر سیاستهای تشویقی شرکت شاتل، ترافیک مصرف شده کاربران سرویسهای اقتصادی ECO بین ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته (به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار میگیرد)، رایگان خواهد بود.
شرکت شاتل، پرداخت هزینهی ۱۰۰۰ تومان آبونمان مخابرات را در سرویسهای اقتصادی(ECO) در کلیه شهرهایی که این سرویس ارایه میشود، خود به عهده میگیرد و کاربران هزینهای را برای این موضوع پرداخت نمیکنند.(به جز استان اردبیل و استان گیلان)
مطابق قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سرویسهای دارای سرعت بالاتر از ۱۲۸ کیلوبیت تنها برای اشخاص حقوقی و نیز جامعه علمی، دانشگاهی و تحقیقاتی کشور قابل ارایه است.
به قیمتهای بالا، ۴% مالیات ارزش افزوده (۱/۸درصد عوارض و ۲/۲ درصد مالیات) افزوده خواهد شد.
هزینه مودم زایکسل ۴۵٫۰۰۰ تومان، هزینه مودم بی سیم HW زایکسل ۷۵٫۰۰۰ تومان و هزینه مودم بی سیم HN زایکسل ۹۵٫۰۰۰ تومان است. برای اطلاع از مهم ترین امکانات و ویژگیهای تجهیزات زایکسل
اینجا کلیک کنید
هزینهی راهاندازی و نصب این سرویسها (ECO) در تهران و اهواز معادل ۲۵۰۰۰ هزار تومان و در دیگر شهرستانها ۱۵۰۰۰هزار تومان است.![]()
قضیه چیه؟
اکو 512
سرعت دانلود هم شده حدود 200
بچه ها برنامه تلویزون رو پیدا کردم اسم برنامش صرفا جهت اطلاع هستش اگه شمارش رو پیدا کردید به منم بدید عالی میشه زنگ بزنیم بگیم
اسمس بدیم 20 نفر هم اسمس بدم پیگیری میکنن
سلام سروش soroosh_cz جان
من اگر مشکل سرعت در ساعات رایگان رو نداشتم که الان اینجا نبودم. خودم یکی از همین داغدیدگانم برادر بیشتر 15 روزه که وضعیت شب م قرمز شده
البته قبلا هم آش دهنسوزی نبود این شاتل
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
سلام
بفرما اینم آدرس سایتش serfan.iribnews.ir
خسته نباشی
مال صدا سیماس دیگه.یه وبسایت هم داره فک کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)