تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3413 از 4105 اولاول ... 241329133313336334033409341034113412341334143415341634173423346335133913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,121 به 34,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

2. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sepehrtaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با یلام خدمت دوستان عزیز
    یکی از افوام ما که دارای خصوصیات مثل کمرویی و خجالتی و منزوی و گوشه گیری ..است در شرف رفتن به خدمت
    است ایا خدمت برای چنین فردی می تواند مفید باشد تا این خصلت های بدش کنار بگذارد یا اینکه اگر خدمت برود
    کارش به فرار و بازداشت ..می کشد این فرد دچار سرگردانی و افسردگی شده دوستان خواهشا کمک کنید
    با سپاس
    سلام دوست من.
    بستگی به این داره که گوشه گیری و انزوای فامیل شما ناشی از خوی طبیعی ایشون باشه یا ناشی از بیماری افسردگی.
    اگر از افسردگی باشه,تا وقتی درمان نکردن خدمت براشون سم هست و سر به هزار جور اتفاق ناخوشایند وا می کنه.
    اما اگه رفتار و منش ایشون بصورت ذاتی این هست بسیار واسشون مفید هست و میشه گفت تا حد زیادی کمکشون میکنه خدمت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

با یلام خدمت دوستان عزیز
    یکی از افوام ما که دارای خصوصیات مثل کمرویی و خجالتی و منزوی و گوشه گیری ..است در شرف رفتن به خدمت
    است ایا خدمت برای چنین فردی می تواند مفید باشد تا این خصلت های بدش کنار بگذارد یا اینکه اگر خدمت برود
    کارش به فرار و بازداشت ..می کشد این فرد دچار سرگردانی و افسردگی شده دوستان خواهشا کمک کنید
    با سپاس
    دوست عزیز؛
    باید دید این کمرویی و خجالتی تا چه حدی هست. نگران اصلی اینه که ایشون به دلیل خجالت و کم رویی قادر به تخلیه روانی خودش نباشه و به فشارهای عصبی ای که توی خدمت بهش وارد میشه یه دفعه واکنش بده. یعنی هی ساکت بمونه و مشکلاتش رو توی خودش بریزه تا اینکه یه دفعه اصطلاحا منفجر بشه! و با همخدمتی ها یا حتی کادری ها درگیر بشه که خب این عواقب خوبی نداره.
    اینکه بتونه به تقاضاهای بیمورد بقیه نه بگه هم مهمه؛ سربازهای زیادی هستن که وقتی ببینن یه نفر نمی تونه نه بگه، سوارش میشن و ازش بیگاری می کشن، خب ایشون هم ممکنه همین مشکل براش پیش بیاد و همینم براش یه جور فشار عصبی بشه
    همینطور باید دید ایشون تا چه حد اجتماعی هستن؛ بخصوص اینکه توی آموزشی بین حداقل 1000 نفر دیگه هست که با 400-300 نفرشون داره زندگی می کنه و شب ها یه جایی همراه با نزدیک 100 نفر دیگه می خوابه! اگه قادر به ارتباط مناسب با اجتماع نباشه واقعا اذیت میشه

در کل توصیه من اینه که ایشون از فرصتی که داره استفاده کنه و سعی کنه این خصوصیاتش رو برطرف کنه. اگه جامعه گریز هست که باید حتما به روانشناس مراجعه کنه ولی اگه تا حدی اجتماعی هست تو این مدت بره باشگاه. تورهای طبیعت گردی و کوهنوردی براش عالی هستن! ورزش هایی که رقابت کمتری داره مثل تنیس و پینگ پونگ برای شروع خوبه. اگه بتونه تو یه مغازه یا رستوران کار پیدا کنه هم براش خوبه.

5. این کاربر از mgh345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

برادر میگم بعد اینکه تو سایت درخواست دادی چقد طول کشید تا جواب تعجل بیاد؟ اون قسمت توضیحات چیز خاصی نوشتید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من دیروز زنگ زدم پلیس +10 گفتن تاریخ اعزامت تغییر کرده و افتاده 1 تیر.( قبلش 1 شهریور بود.) پس الکی نبوده واسه من.
    برادر میگم بعد اینکه تو سایت درخواست دادی چقد طول کشید تا جواب تعجیل بیاد؟ اون قسمت توضیحات چیز خاصی نوشتید؟

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من که هر چی درخواست تعجیل تو سایت می زنم بالا اخطار میده این تاریخ از طرف سازمان مجاز به تعجیل و تمدید نمی باشد.تاریخ اعزام هم تیر ۹۵

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

ظاهرا اینبار هم برا ی بعضی ها تمدید زدن
    رفیقم 05 افتاده بود
    امروز که رفت نظام وظیفه بش گفتن تمدید خوردی واسه برج 12
    Last edited by hani25; 22-12-2015 at 16:10.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من داداشم امروز اعزامش بود. رفت نظام وظیفه و در کمال تعجب کدش از خاتمی یزد به شهدای کرمانشاه عوض میشه و الان حرکت کردند کرمانشاه!!

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من داداشم امروز اعزامش بود. رفت نظام وظیفه و در کمال تعجب کدش از خاتمی یزد به شهدای کرمانشاه عوض میشه و الان حرکت کردند کرمانشاه!!

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
    فکر کنم فقط برادر شما نبوده خیلی ها اینجوری شدن از خاتمی یزد تغییر کردن به شهدای کرمانشاه

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با یلام خدمت دوستان عزیز
    با سپاس
    گرچه خدمت در طول ٢١ ماه بسيار فرسايشى است اما براى چنين افرادي موقيعتى است براى خود سازى و افزايش اعتماد بنفس ، هنگامى كه فرد بتواند بدون ترس و واهمه با مافوق خودش صحبت كند و اگر مسوليتى دارد به درستى انجام دهد مى تواند براى اينده فرد موثر باشد
    افراد زيادى ديدم از سرباز صفر و يا تحصيل كرده كه خجالتى و گوشه گير بودند اما پس از خدمت شرايط متفاوتى داشتند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

13. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •