به دنبال جایگزین برای خدمت سربازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دنبال جایگزین برای خدمت سربازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من.
بستگی به این داره که گوشه گیری و انزوای فامیل شما ناشی از خوی طبیعی ایشون باشه یا ناشی از بیماری افسردگی.
اگر از افسردگی باشه,تا وقتی درمان نکردن خدمت براشون سم هست و سر به هزار جور اتفاق ناخوشایند وا می کنه.
اما اگه رفتار و منش ایشون بصورت ذاتی این هست بسیار واسشون مفید هست و میشه گفت تا حد زیادی کمکشون میکنه خدمت.
دوست عزیز؛
باید دید این کمرویی و خجالتی تا چه حدی هست. نگران اصلی اینه که ایشون به دلیل خجالت و کم رویی قادر به تخلیه روانی خودش نباشه و به فشارهای عصبی ای که توی خدمت بهش وارد میشه یه دفعه واکنش بده. یعنی هی ساکت بمونه و مشکلاتش رو توی خودش بریزه تا اینکه یه دفعه اصطلاحا منفجر بشه! و با همخدمتی ها یا حتی کادری ها درگیر بشه که خب این عواقب خوبی نداره.
اینکه بتونه به تقاضاهای بیمورد بقیه نه بگه هم مهمه؛ سربازهای زیادی هستن که وقتی ببینن یه نفر نمی تونه نه بگه، سوارش میشن و ازش بیگاری می کشن، خب ایشون هم ممکنه همین مشکل براش پیش بیاد و همینم براش یه جور فشار عصبی بشه
همینطور باید دید ایشون تا چه حد اجتماعی هستن؛ بخصوص اینکه توی آموزشی بین حداقل 1000 نفر دیگه هست که با 400-300 نفرشون داره زندگی می کنه و شب ها یه جایی همراه با نزدیک 100 نفر دیگه می خوابه! اگه قادر به ارتباط مناسب با اجتماع نباشه واقعا اذیت میشه
در کل توصیه من اینه که ایشون از فرصتی که داره استفاده کنه و سعی کنه این خصوصیاتش رو برطرف کنه. اگه جامعه گریز هست که باید حتما به روانشناس مراجعه کنه ولی اگه تا حدی اجتماعی هست تو این مدت بره باشگاه. تورهای طبیعت گردی و کوهنوردی براش عالی هستن! ورزش هایی که رقابت کمتری داره مثل تنیس و پینگ پونگ برای شروع خوبه. اگه بتونه تو یه مغازه یا رستوران کار پیدا کنه هم براش خوبه.
برادر میگم بعد اینکه تو سایت درخواست دادی چقد طول کشید تا جواب تعجل بیاد؟ اون قسمت توضیحات چیز خاصی نوشتید؟![]()
برادر میگم بعد اینکه تو سایت درخواست دادی چقد طول کشید تا جواب تعجیل بیاد؟ اون قسمت توضیحات چیز خاصی نوشتید؟![]()
من که هر چی درخواست تعجیل تو سایت می زنم بالا اخطار میده این تاریخ از طرف سازمان مجاز به تعجیل و تمدید نمی باشد.تاریخ اعزام هم تیر ۹۵
ظاهرا اینبار هم برا ی بعضی ها تمدید زدن
رفیقم 05 افتاده بود
امروز که رفت نظام وظیفه بش گفتن تمدید خوردی واسه برج 12
Last edited by hani25; 22-12-2015 at 16:10.
من داداشم امروز اعزامش بود. رفت نظام وظیفه و در کمال تعجب کدش از خاتمی یزد به شهدای کرمانشاه عوض میشه و الان حرکت کردند کرمانشاه!!
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
فکر کنم فقط برادر شما نبوده خیلی ها اینجوری شدن از خاتمی یزد تغییر کردن به شهدای کرمانشاه
گرچه خدمت در طول ٢١ ماه بسيار فرسايشى است اما براى چنين افرادي موقيعتى است براى خود سازى و افزايش اعتماد بنفس ، هنگامى كه فرد بتواند بدون ترس و واهمه با مافوق خودش صحبت كند و اگر مسوليتى دارد به درستى انجام دهد مى تواند براى اينده فرد موثر باشد
افراد زيادى ديدم از سرباز صفر و يا تحصيل كرده كه خجالتى و گوشه گير بودند اما پس از خدمت شرايط متفاوتى داشتند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)