جناب آقای جوادی
مطالب لینک زیر را هم میتونید به عنوان یکی از کلاهبرداری های دیگه شاتل ضمیمه شکایت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جناب آقای جوادی
مطالب لینک زیر را هم میتونید به عنوان یکی از کلاهبرداری های دیگه شاتل ضمیمه شکایت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها منم محدود شدم چند شبه، دو شب قبل زنگ زدم شاتل ..... بهشون گفتم، به مسئولش گفتم که این چیزا رو به مدیرعامل ..... هم بگین
منم می خوام برم پارس آنلاینف شاتل من رو از کار و زندگی انداخت ولی بدیش اینه که یه هفته اینترنتم قطع می شه .
پیگیر شکایت و این حرفا هم هستم، بحث ها رو پیگیری می کنم، اگه ندیدم حرفاتون رو بهم پیام خصوصی بدین
من همین الان زنگ زدم پارس آنلاین گفت که ما همچین برنامه ای نداریم که شبانه کاربرا رو محدود کنیم. گند بزنن به ان شاتل مسخره که اینترنتش برای من شده 17 ساعته! یعنی من ساعت شبانه رو باید بذارم کنار و فقط 17 ساعت می تونم از اینترنت شاتل استفاده کنم!
من الان سه ساله از شاتل اینترنت دارم میدونم هیچ شرکتی اینترنت درست حسابی نمیده ولی پشنهاد بدین حداقل با این قیمت وضعم بهتر بشه
من که فعلا نمیتونم چیزی بخرم چون تمام پولم رو داده بودم به این شاتل و تازه 4 ماه دیگم مانده دوره ام تمام بشه ولی مطما باشید سری بعد بخوام ایترنت بگیرم به هیچ وجه شاتل نمیگیرم
خیلی ظلم هستش به خدا سرعت 2 مگ داشته باشی 5 شبه من خدایش 100 مگ هم تا صبح نمیتونم دانلود کنم
سرعتم 5 کیلو بایت هستش هر کی میخواد نامه بزنه به منم خبر بده
دوستان یه سوال ! من هنوز دو هفته ای از سرویسم مونده ! ترافیکم هم داره تموم میشه ! اگه ترافیکم رو تموم کنم بعد زنگ بزنم به
شاتل بگم آقا من دیگه نمی خوام تمدید کنم ترافیک هم نمی خوام بخرم ! این پورت لامصب رو از خط من بکشین بیرون ! این کارو می کنن ؟!
اره داداش میکنن شما اصلا نمیخواین بگید بهشون فقط ترافیکت تمام شد از هر شرکتی خواستی بگیر راجنر میکنن روی خط شما بهشون میگی من قبلا از شاتل استفاده میکردم و الان میخوام از سرویس شما استفاده بکنم خودشون برات قطع و وصل میکنن
برای منم همینجوری بود
دوست عزیز این مطلب که شما گذاشتی مال 3 سال پیشه!
مدرک از دست خودمون باشه خیلی بهتره.
من از خیر دانلود شبانه گذشتم فعلا
چون سیستمم گیمینگ هست و در بهترین حالت Power Saving حداقل 350وات برق مصرف میکنه! حالا این همه برق مصرف شه برای شبی 150مگ؟
حرومه پولی که ازم تو این دوره گرفتن!![]()
بچه ها یک چیزی به ذهن رسید این برنامه تلویزونی هر هفته هستش کانال سه بریم شماره تماس اونها رو گیر بیاریم بهشون زنگ بزنیم مشکل رو بگیم خودشون انصافا آبروشون رو میبرن
تخصص دارن
کانال سه بعد از اخبار ساعت 10 پنشنبه
سلام به همه دوستان
من شاتل 2 مگابيت و 5 شب متوالي است كه محدود شدم و سرعت دانلود من از ساعت 1 بامداد تا 8 صبح ميشه 5 كيلوبايت در ثانيه.
شب هاي قبلش سرعت واسه من از 1 تا 8 صبح تقريبا 120 كيلوبايت در ثانيه بود ولي توي اين 5 شب شده 5 كيلوبايت در ثانيه.
سه روز پيش با 6 نفر ديگه از دوستام كه اون ها هم مثل من اين شب ها رو با محدوديت سرعت مواجه شدن صحبت كردم و با هم قرار گذاشتيم اگه 2 شب ديگه هم اين مشكل محدوديت ادامه داشته باشه بريم اينترنت رو فسخ كنيم و در خواست قطع اشتراك بديم و امروز كه ديديم همچنان سرعت دو شب گذشته پايين بود به اتفاق دوستانم 1 ساعت پيش با هم 7 نفري رفتيم شاتل و همگي با هم قرار داد رو فسخ كرديم و همه از شاتل آمديم بيرون.
همه ما هفت نفر پهناي باند 2 مگابيت داشتيم و با اين كارمون واقعا از شاتل انتقام گرفتيم.
وقتي ما هفت نفر دخواست لغو قرار داد رو داديم 3 نفر توي شركت شاتل بودند كه تازه مي خواستند خط شاتل بگيرند كه وقتي ديدند 7 نفر آمدند خط شاتل رو فسخ كنند از ما سوال كردند و ما هم همه اين محدوديت هايي رو كه شاتل برامون ايجاد كرده بود رو بهشون گفتيم و جالبه اون ها از گرفتن شاتل صرف نظر كردند.
بعد از اين ماجرا مسئول شاتل آمد طرف ما و گفت چرا توي كار ما سنگ مي اندازيد؟
من بهش گفتم ...... ما توي كار شما سنگ مي اندازيم يا شما توي كار ما.
خودت رو به نفهمي زدي يا ما رو نفهم فرض كردي،آمدين يه چند وقتي سرعت خوب دادين ولي بعد از اون سرعت رو كم كرديد و داريد پول مردم رو بالا مي كشيد.
يارو اومد جلوي من و از اين كه 3 تا مشتري اون رو پرونده بودم با پر رويي تمام گفت همينه كه هست!!!
من ديگه تاقت نياوردم و هر چي از دهنم در آمد بهش گفتم و دوستام هم گه ديگه تاقت شون تاق شده بود هر چي بروشور شاتل توي مغازه بود رو گرفتند و پاره كردند.
ديگه نزديك بود دعواي درست و حسابي بشه كه يكي از دوستانم كه توي همين شركت كار مي كرد من رو ديد و آمد من رو جدا كرد.
بهش گفتم،محمد،تو كه اهل نماز و روزه هستي ،چه طوري توي شركتي كار مي كني كه دارن پول مردم رو بالا ميكشن.
من رو آورد بيرون و گفت كه همه اين طرح هاي كاهش سرعت واسه اينه كه شاتل ديگه نمي خواهد كه سرويس اكو رو بده و داره با كاهش سرعت شبانه كاري ميكنه كه كاربران اكو سرويس خودشون رو قطع كنند تا ديگه دانلود شبانه رايگاني صورت نگيره و شاتل متحمل هزينه پهناي باند رايگان شبانه نشه.
بعد از اين حرفش دوستام از شركت شاتل آمدند بيرون و همه بروشور هاي شاتل رو كه پاره كرده بوئند رو دم در شركت ريختيم.
و با اين كار امروز شاتل 10 كاربر خودش رو از دست داد.
7 نفز ما كه سرويس رو قطع كرديم و 3 نفر ديگه كه از خريد سرويس شاتل پشيمان شدند.
دوستان،شما هم بريد و سرويس خود را همين امشب تاكيد مي كنم همين امشب قطع كنيد و بدانيد كه با قطع سرويس تون اين جوري نيست كه سرعت ديگران بره بالا ، بلكه اين سياست كلي شاتل است كه سرعت پايين بمونه تا كاربران اكو سرويس خودشون رو قطع كنند.
و حتي اگه فقط 1 نفر كه سرويس اكو دارخ بمونه هم سرعتش بالا نميره و همين 5 كيلوبايت باقي مي مانه.
دو شنبه هم كه خط من كاملا آزاد شد ميرم تا يه سرويس اينترنتي جديد بگيرم.
بايد تحقيق كنم و يه سرويس خوب بگيرم تا دوباره فريب شركت هايي مثل شاتل رو نخورم.
موفق باشيد،دوستان
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)