تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3412 از 4105 اولاول ... 241229123312336234023408340934103411341234133414341534163422346235123912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,111 به 34,120 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

نمیخواستم پست بدهم ولی وقتی دیدم مدیر با برخورد تبعیض آمیز فقط برای پست من جواب و تدکر زده و هرکی هرچی دلش میخاد نثار عزیزانش میکنه دیگه انصاف نبود جواب ندهم
    عزیز دل برادر شما که باشعوری و بقیه بی شعور، اول برای خودت متاسف باش که توان شنیدن واقعیت این ویرانه را نداری که پول و مقام (پارتی)در ایران سروری میکنه نه شعور و سواد و انسانیت!!!!چون اگر اینطور بود مای باسواد هم اینجور خدمت نمیکردیم که سرویس بشوریم یا بریم کف آسایشگاه را جارو بزنیم یا غذای یک پادگان را درست کنیم با ماهی 60-90 هزار تومن در حد دستمزد یک تا2 روز یک عمله بی سواد افغانی یا مثل ارتشهای عهد تیرکمان سنگی سم بکوبیم،که اگر ذره ای از همون شعور بود از مضرات همین سم کوبیدن میگفتن!!!!ایشالا توی خدمت با این مفهوم و اینکه کدامش سلطه داره بیشتر آشنا میشی.....فکر نکنی فقط خودت مدرک داری،منم دارم و میدونم اینجا ارزش داره یا نه؟
    اون رفیقی هم که میگه پولداربیسواد احمق هست،برو توی جامعه ببین به همون احمق گاوچرون بیشتر بها و ارزش میدهند یا من وشمای با سواد!!!!توی جامعه فعلی ایران یک بارفروش بی سواد (شما بگو احمق بی شعور)پولدار ارزش داره یا فوق لیسانس!!!حالا بازم بگو بیشعور،شاید ته دلت خنک بشه...درضمن مردم فکر الکی زیاد میکنند،همون مردمی که به بی سواد احمق میگن،یکجوری جلوش دولاراست میشن که فکر میکنی برده اش هستند،درضمن نگفتم بی سواد خوبه یا مدرک بد،واقعیتی راگفتم که بعضیا توان تحملش را نداره..باز درود به وجدان بعضیا که حقیقت را کتمان نمیکنند یا اگر پارتی بازی میکنند هم نمیان دروغ بگن و حقیقت را وارونه جلوه بدهند
    دقیقا منم با دوستمون موافقم تا وقتی این همه نیروی مفت هست با حذف مخالف هستند،مگر اینکه طرح فروش با قیمتهای نجومی راه بندازند که اونم اما واگر داره
    اینم یک خبر مرتبط:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

به نظر من تمام نظر ها محترم هست و نباید با طرز فکر کسی توهین کرد .

منم تا حدودی با نظر شما موافقم . چون عینا با چشم خودم دیدم که مثلا یکی میخواد با پارتی خودشو بندازه سپاه و یا ...

یا یکی با پارتی منشی فرمانده شده .

یا یکی رو هم میندازن بخش اداره جانبازان و فقط حضوری میزنه و به خدا دقیقا اینها رو به چشم خودم و در شهر خودم دیدم .

دیگر چه میشه کرد ...

2. 4 کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    ان شاءالله فردا اعزامم.
    سعی کنید اینقدر به خودتون سخت نگیرین تا راحت بگذره. فکر کنم سخت ترین و خسته کننده ترین قسمتش همون روز اوله که باید اینهمه تو سرما الاف شد و کلی راه با اتوبوس رفت و بقیش زیاد سخت نیست
    ان شاءالله هر چه زودتر تمومش کنید و یه شغل مناسب گیر بیارین. من اگه سربازیم طولانی شد سعی میکنم ماه های آخر درسای دانشگاهم رو کامل مرور کنم و مسلط بشم تا حتی اگه چند روز بعد از پایان خدمتم آزمون استخدامی یا مصاحبه ای گیرم اومد سریع و مسلط شرکت کنم ان شاءالله

همگی موفق باشین

4. 2 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    نیروی هوایی سپاه تو تهران، پادگان برا آموزشی داره؟
    تو شهرهای دیگه چطور؟

Sent by Tapatalk on Android

داره خودمونی میشه scorpion2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان برای رفتن از ترمینال جنوب تهران به مرکز 02 راه درست و حسابی و کم دردسری وجود داره؟
    آخه دیدم من از تهرانپارس بخوام برم باید از شرق برم غرب! خب ترمینال جنوب ظاهراً اطراف رباط کریمه...اگه کسی راهی بلده ممنون میشم راهنمایی کنه
    مرسی
    درود
    ترمینال جنوب اطراف رباط کریم نیست
    شما میتونی بری سه راه افسریه اونجا سوار ماشین بشی بری 02
    ساعت 5 صبح ماشین بودش از اونجا مستقیم برای 02 شهید انشایی
    مطلب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم شاید کمکتون کند.
    Last edited by scorpion2; 21-12-2015 at 18:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

تحلیف همون آخر آموزشیه یعنی ؟؟
    دکتری ...

آره دیروز تحلیفمون تموم شد حالا چهارشنبه میریم ببینیم کجا تقسیم شدیم.

هر یگانی معمولا سه تا دکتر میگیره. که یکی ازینا میشه منشی سعی کن بشی که عشق و حاله حتی روز تحلیف هم رژه نمیری

در کل نگهبانی دکتر ها هم از همه کمتره چون میشن گروهبان نگهبان

-

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام من 01 افتادم با مدرک لیسانس . تهرانم گفتن 9 صبح اونجا باشید
    کسایی که 01 خدمت کردن سه شنبه اول دی تا شنبه واسه سایز لباس به نظرتون مرخصی میدن؟
    وسایلی که لازمه رو میشه بگید؟
    مرسی
    به احتمال 99 درصد مرخصی میدن. اکثرا روز اول موهاشونو حتی کوتاه نمیکنن مثل خود من و مرخصی میدن برا کچل کردنو سایز لباس ها

وسیله هم چیز خاصی نمیخواد ببری چون در قالب استحقاقی همه رو بهت میدن. تهرانی ها روز برگن و ساعت چهار میرن خونه

اونجا یه بوفه هم داره که همه چیز داره حتی قفل کمد و ساک و..... م

فقط لباس زیر ببر با یه حوله .من خودم یه بار بیشتر حموم نرفتم اونجا ...نه به این خاطر که کثیف باشه اتفاقا خیلی تمیز و آب گرم خوبی داشت ولی چون میومدم خونه نیازی نبود

در کل هتل هتله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

دوستان من کدم خورده بود پدافند سمنان امروز سشاعت 12 عوض شد خورد سپاه تهران

در آغاز فعالیت al pacinio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

با یلام خدمت دوستان عزیز
    یکی از افوام ما که دارای خصوصیات مثل کمرویی و خجالتی و منزوی و گوشه گیری ..است در شرف رفتن به خدمت
    است ایا خدمت برای چنین فردی می تواند مفید باشد تا این خصلت های بدش کنار بگذارد یا اینکه اگر خدمت برود
    کارش به فرار و بازداشت ..می کشد این فرد دچار سرگردانی و افسردگی شده دوستان خواهشا کمک کنید
    با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

منم بیس پنجم مهر درخواست دادم بعد از اینکه اعزامم افتاد یک دی قرار بود بلانسبت یک ابان بریم. تا الان هنوز در حال بررسیه
    من دیروز زنگ زدم پلیس +10 گفتن تاریخ اعزامت تغییر کرده و افتاده 1 تیر.( قبلش 1 شهریور بود.) پس الکی نبوده واسه من.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

به نظر شما تا جمعه رو مرخصی بدن کم نیست؟
    تازه چهارشنبه لوازم رو بدن و تا جمعه وقت بدن واسه ما که دو روز توی راهیم خیلی کمه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •