نمیخواستم پست بدهم ولی وقتی دیدم مدیر با برخورد تبعیض آمیز فقط برای پست من جواب و تدکر زده و هرکی هرچی دلش میخاد نثار عزیزانش میکنه دیگه انصاف نبود جواب ندهم
عزیز دل برادر شما که باشعوری و بقیه بی شعور، اول برای خودت متاسف باش که توان شنیدن واقعیت این ویرانه را نداری که پول و مقام (پارتی)در ایران سروری میکنه نه شعور و سواد و انسانیت!!!!چون اگر اینطور بود مای باسواد هم اینجور خدمت نمیکردیم که سرویس بشوریم یا بریم کف آسایشگاه را جارو بزنیم یا غذای یک پادگان را درست کنیم با ماهی 60-90 هزار تومن در حد دستمزد یک تا2 روز یک عمله بی سواد افغانی یا مثل ارتشهای عهد تیرکمان سنگی سم بکوبیم،که اگر ذره ای از همون شعور بود از مضرات همین سم کوبیدن میگفتن!!!!ایشالا توی خدمت با این مفهوم و اینکه کدامش سلطه داره بیشتر آشنا میشی.....فکر نکنی فقط خودت مدرک داری،منم دارم و میدونم اینجا ارزش داره یا نه؟
اون رفیقی هم که میگه پولداربیسواد احمق هست،برو توی جامعه ببین به همون احمق گاوچرون بیشتر بها و ارزش میدهند یا من وشمای با سواد!!!!توی جامعه فعلی ایران یک بارفروش بی سواد (شما بگو احمق بی شعور)پولدار ارزش داره یا فوق لیسانس!!!حالا بازم بگو بیشعور،شاید ته دلت خنک بشه...درضمن مردم فکر الکی زیاد میکنند،همون مردمی که به بی سواد احمق میگن،یکجوری جلوش دولاراست میشن که فکر میکنی برده اش هستند،درضمن نگفتم بی سواد خوبه یا مدرک بد،واقعیتی راگفتم که بعضیا توان تحملش را نداره..باز درود به وجدان بعضیا که حقیقت را کتمان نمیکنند یا اگر پارتی بازی میکنند هم نمیان دروغ بگن و حقیقت را وارونه جلوه بدهند
دقیقا منم با دوستمون موافقم تا وقتی این همه نیروی مفت هست با حذف مخالف هستند،مگر اینکه طرح فروش با قیمتهای نجومی راه بندازند که اونم اما واگر داره
اینم یک خبر مرتبط:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]