تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3411 از 4105 اولاول ... 241129113311336134013407340834093410341134123413341434153421346135113911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,101 به 34,110 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

عزیزم خیلی داری بدون منطق حرف میزنی منی که هجده سال درس خوندمو با معدل عالی (بالای 18) از یکی از سخترین رشته های مهندسی (برق مخابرات) فوق لیسانسومو گرفتم به خاطر 21 ماه سربازی تصمیم ب تغییر جامعه بزنم و قید تحصیل در خارج از کشور و ...بزنم!!!!!
    کلا کسی ک توی مملکت ما سربازی نرفته باشه از نظر خیلیا انسان نیست چون شامل خدماتیم نمیشه!!!!!!!!
    بنظرم اگر آدمهای تحصیل کرده و یا فهمیده و کسانی که فقط به فکر خودشون نباشن برن تو مسند قدرت که الان ماها همون جوون ها هستیم که آینده رو میسازیم میتونیم قوانین رو عوض کنیم احتیاج به قشون کشی و کمپین نیست.

2. این کاربر از ali_s90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

بنظرم اگر آدمهای تحصیل کرده و یا فهمیده و کسانی که فقط به فکر خودشون نباشن برن تو مسند قدرت که الان ماها همون جوون ها هستیم که آینده رو میسازیم میتونیم قوانین رو عوض کنیم احتیاج به قشون کشی و کمپین نیست.
    صدرصد همینطوره دوست عزیز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

عزیزم خیلی داری بدون منطق حرف میزنی منی که هجده سال درس خوندمو با معدل عالی (بالای 18) از یکی از سخترین رشته های مهندسی (برق مخابرات) فوق لیسانسومو گرفتم به خاطر 21 ماه سربازی تصمیم ب تغییر جامعه بزنم و قید تحصیل در خارج از کشور و ...بزنم!!!!!
    کلا کسی ک توی مملکت ما سربازی نرفته باشه از نظر خیلیا انسان نیست چون شامل خدماتیم نمیشه!!!!!!!!

اول اینکه 18 سال درس خوندن دیگه توی این مملکت عادی شده،دیگه کی توی این مملکت لیسانس نداره که حالا بخاد 2 سال بیشتر ارشد بگیره،ثانیا توی این مملکت تنها کسی را که آدم حسابش میکنن فقط به واطسه پولش هست نه سواد و مدرک نه یک کارت
    اگر هم دلتون خوشه که همنسلی های من وشما آینده را اصلاح کنند که واقعا خیلی خوش خیالین...اگر نسلهای قبل من وشما با اون همه ایمان و اعتقاد جامعه را اصلاح کردند،شما هم حتما میتونید،اونم نسلی که میگه دیگی که برای من نجوشه میخانم سر...توش بجوشه،همین جا اگر از کسانی که رفتند سربازی نظرسنجی بکنند که میخاییم خدمت را حرفه ای کنیم،نتیجه اش از قبل مشخصه اکثرا مخالف،چون عقده اش را دارند که اونا رفتند پس بعدیها هم باید برند...دیگه بهتره همدیگر را گول نزنیم،اگر حرف من بیمنطقه،دیگه فرمایش شما جوکه
    فقط با این نفت 30 دلار احتمال فروش خدمت با غیبت کمتر باز بیشتر میشه..چند وقت پیش تابناک زده بود بحث سراینه که از 8سال بشه5سال!!!یعنی با پول میشه مقدسات را هم بهتر خرید

5. 2 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

اول اینکه 18 سال درس خوندن دیگه توی این مملکت عادی شده،دیگه کی توی این مملکت لیسانس نداره که حالا بخاد 2 سال بیشتر ارشد بگیره،ثانیا توی این مملکت تنها کسی را که آدم حسابش میکنن فقط به واطسه پولش هست نه سواد و مدرک نه یک کارت
    اگر هم دلتون خوشه که همنسلی های من وشما آینده را اصلاح کنند که واقعا خیلی خوش خیالین...اگر نسلهای قبل من وشما با اون همه ایمان و اعتقاد جامعه را اصلاح کردند،شما هم حتما میتونید،اونم نسلی که میگه دیگی که برای من نجوشه میخانم سر...توش بجوشه،همین جا اگر از کسانی که رفتند سربازی نظرسنجی بکنند که میخاییم خدمت را حرفه ای کنیم،نتیجه اش از قبل مشخصه اکثرا مخالف،چون عقده اش را دارند که اونا رفتند پس بعدیها هم باید برند...دیگه بهتره همدیگر را گول نزنیم،اگر حرف من بیمنطقه،دیگه فرمایش شما جوکه
    فقط با این نفت 30 دلار احتمال فروش خدمت با غیبت کمتر باز بیشتر میشه..چند وقت پیش تابناک زده بود بحث سراینه که از 8سال بشه5سال!!!یعنی با پول میشه مقدسات را هم بهتر خرید
    واقعا واسه سطح تفکری که داری متاسفم
    یه کتاب هست ب اسم بیشعوری پیشنهاد میکنم حتما بخونیش خیلی بدرد میخوره منم خوندمش
    ولی خود نویسنده همون اول کتاب گفته شاید بعضی ها نخوننش(ب دلایلی)
    Last edited by farzadsolid; 20-12-2015 at 17:58.

7. 2 کاربر از farzadsolid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اگه همین الان فوق لیسانس داشته باشی وضعیتت تو سربازی خیلی بهتره 19 ماه میتونی کسری از پروژه بگیری. یا از امتیاز نخبگی استفاده کنی... . فرزاد تو که فوقی با مدرک خوب پروژه بگیر که بدون هزینه بتونی سربازی رو بپیچونی
    اینم اضافه کن که هرچقدر هم پولدار باشی اگه سواد نداشته باشی به چشم یه احمق بهت نگا میکنن و ... .

9. 2 کاربر از ali_s90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای کسایی که کد مازاد یک ده خوردن. نامه امده بود. اصلان دوز اردبیل وعجب شیر ارتش بود. که امروز تو نظام وظیفه استان دیدم. حالا استان های دیگه خبر ندارم هرکسی که علاقه نداره تو این سرما این دوجا بره مثه من. به فکر موارد خاص ونامه از پزشک بیاره که مشسکوک شدید. به انفلونزاس. که حداقل دوماه دیگه وقت داشته باشه هوا هم خوب بشه

- - - Updated - - -

برای کسایی که کد مازاد یک ده خوردن. نامه امده بود. اصلان دوز اردبیل وعجب شیر ارتش بود. که امروز تو نظام وظیفه استان دیدم. حالا استان های دیگه خبر ندارم هرکسی که علاقه نداره تو این سرما این دوجا بره مثه من. به فکر موارد خاص ونامه از پزشک بیاره که مشسکوک شدید. به انفلونزاس. که حداقل دوماه دیگه وقت داشته باشه هوا هم خوب بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

راستی دوستان یه مسئله ای رو یادم رفت بگم، انگار چند ساله خشم شب غیر قانونی شده و زمان داداش خودمم انگار خشم شب زده بودن و کسی که اینکارو کرده بود رو دو روز بازداشت کرده بودن. خلاصه شبا با خیال راحت بخوابین!
    من تو مرکز آموزشی نیرو دریایی سپاه خدمت کردم، خشم شب هنوز وجود داره، اسمش شده مانور شبانه. البته برای لیسانس ها ساده تر می گیرن و خیلی اذیت نمی کنن ولی کلا دیگه مثل سابق نیست. مثلا در مورد تاریخش بهتون خبر میدن، با کلاش نمیان تو آسایشگاه، قبل از شروع شلیک تفنگ و تیربار یکی از آمبولانس های بهداری رو می فرستن توی پادگان بچرخه و آژیر بکشه، از توی میدون صبحگاه شلیک می کنن که خیلی ترسناک نباشه و ...
    کلا مدتش 45-30 دقیقه هست. یه چیز خوبی هم که داره اینه که ستاره های راهنما و خوشه های ستاره ای رو با تیر رسام نشونتون میدن

مرکز اموزش خاتمی یزد درجه دادنش چطوره؟ مثلا لیسانسی که 11 ماه بسیج فعال داشته باشه و توی دوره اموزشی ،مسئول اشپزخانه یا اسایشگاه و در کل مسئولیتی داشته باشه ، درجه ستوان سومی میدن؟

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

خیالتون راحت باشه که کلا (چه سپاه و چه جای دیگه) کارهای فوق العاده آموزشی تأثیری توی درجه نداره! خودتون رو الکی درگیر نکنین توی آموزشی. بیشتر تأکیدشون برای درجه دادن نمرۀ میدون تیر هست.
    هر مدرک تحصیلی یه حداقل و یه حداکثر درجه داره. مثلا فوق لیسانس یا ستون سوم میشه یا ستوان دوم. وقتی شما دوره آموزشی رو میگذرونین سازمان های مختلف تعداد سربازهای مورد نیاز رو با درجه و رسته برای مرکز ارسال می کنن.
    اینا هم موقع درجه دادن میان درخواست نیرو هایی که از مراکز مختلف براشون اومده رو بررسی می کنن، دکتری و بالاتر که در هر حالت ستوان یکمی هست، بعد می بینن مثلا 4 تا ستوان دومی لازمه. به چهار فوق لیسانسی که بالاترین نمره میدون تیر دارن، ستوان دومی میدن. بعد هر چی فوق لیسانس موند رو ستوان سومی میدن. مازاد ظرفیت ستوان سومی رو میدن برای لیسانس ها و همینطور تا آخر!
    من تو نیرو انسانی بودم و دقیق این موارد رو دیدم.

سرجوخه جان چرامشورت غلط میدی آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حالاچون تو07اونایی که ساعت2بعدازظهریاشب اومدن غیبت براشون ردنشده وباهاشون برخوردنشده این دلیل نمیشه که01هم همینطورباشه هرپادگان قانون خودش روداره پادگان01پادگان قانونمندیه

دوست عزیزدقیقا همون ساعتی که گفتن بروپادگان به این حرف هاهم توجه نکن هرپادگان قانون خودش روداره ضمناپادگان خوبی افتادی هتل01آرزوی خیلیا بوده وهست همه چیزروخودشون بهتون میگن ایتقدرنترس

ما توی مرکز آموزش نیرو دریایی سپاه که بودیم سه روز پذیرش داشتیم. مثلا روز اول تا سوم دی سربازهای نیرو انسانی بخش جذب شبانه روزی توی پادگان هستند و هر کی بیاد پذیرش می کنن (برگه سبزش رو میگیرن و براش آسایشگاه مشخص می کنن). دلیلش هم اینه که از هر جای ایران داره سرباز میاد به پادگان آموزشی و بعضیا ممکنه به دلیل خرابی ماشین و ... دیرتر برسن.
    تو این سه روز با اونایی که اومدن کار خاصی ندارن (بیشتر نظام جمع و اینا کار می کنن). برنامه اصلی آموزشی ها (برنامه سین) در واقع از روز چهارم شروع میشه.
    اینکه شما ساعت 7 صبح اول دی بیایی هیچ فرقی نداره با اینکه ساعت 11 شب سوم دی بیایی.

در ارتش یک هفته اول آموزشی رو به عنوان هفته پذیرش در نظر می گیرن و معمولا در هفته اول سخت گیری خاصی انجام نمیشه
    با شروع شدن کلاس های آموزشی رفته رفته جو جدی تر میشه ولی به طور کل در آموزشی سعی میکنن خطاهای سرباز رو نا دیده بگیرن و اضافه خدمت براش رد نکنن
    تجدید دوره هم که ممکنه شما رو ازش بترسونن خیلی به ندرت و در موارد بسیار حاد اتفاق میوفته،مورد داشتیم که 10 روز از 60 روز آموزشی رو بازداشتگاه بوده و بازرسی ازش 2 سری سیگار گرفته ولی بازم تجدید دوره نشده
    دقیقا!
    توی آموزشی اضافه خدمت یا تشویقی معنا نداره، چون شما هیچ پرونده ای ندارین که توش براتون تشویقی یا اضافه خدمت بزنن!! اینو روز آخر آموزشی که پرونده اتون رو دادن ببرین یگان خدمتی خودتون متوجه میشید
    تجدید دوره هم واقعا خیلی کم میدن! و فقط برای ترسوندنه. البته از بازداشتگاه بترسین که واقعا جای جالبی نیست. برای جرم های بزرگ هم معرفی میشید به دادسرای نظامی!!

12. 2 کاربر از mgh345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بزرگوار خواهشن این موضوع بی ربط به تاپیک رو تموم کنید عنوان و هدف تاپیک مشخص است از بحث های حاشیه ای خودداری کنید...

14. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

تکمیلی دارم روز اعزام بهش نشان بدم. کافیه. قبلا چند روز پیش سراغ سرگرد مسعول اعزام رفتم گفت روز اعزام اصل برگه تکمیلی بیار. کد سپاه برات بزنم ان شالله که بیافتیم شهدا. هموروز برگکردیم. معرفی به یگان کی. میباشه؟

دوست عزیز؛
    برای اینکه بیفتی سپاه بهتره به یکی از پادگان های سپاه درخواست پذیرش بدی. اگه بتونی پارتی پیدا کنی که خیلی بهتره! قبلا هم گفتم هر پادگان (چه سپاه و چه جاهای دیگه) می تونه 25% ظرفیتش رو خودش جذب کنه.

من هر کاری کردم نتونستم سپاه پذیرش بگیرم مسئول پذیرششون میگفت 1/10 حداکثر فوق دیپلم میگیرم منم فوق لیسانس

این حرفا الکیه! من توی نیروی انسانی بودم. برای پذیرش فقط کافیه مسئول جذب یا مسئول نیرو انسانی لیست اسامی و کد ملی کسانی که می خواد رو برای نظام وظیفه فاکس کنه. نه معرف می خواد نه سابقه نه هیچی! فقط پارتی پارتی و پارتی!!!!!!!!

به نظر منم تا وقتی یه پارتی درست و حسابی پیدا نکردین خدمت نرید! شش ماه که سهله، یه سال هم اضافه بخورین باز ارزشش رو داره!

مثل اینکه برای دی و اسفند قرار بوده سپاه کسی رو پذیرش نکنه ولی دیدم که الکی میگفتن. تمام دوستانم که از قبل سپاه پذیرش گرفته بودن ولی آموزشی ارتش افتاده بودن، مرکز آموزشی اونا تغییر کرد به سپاه

برا منم نیومده در خونه فردا یا پس فردا از +10 بگیر ببر پادگان همون کافیه.

اصلا اینجوری نیست که یه دوره سپاه کسی رو پذیرش نکنه! سپاه همیشه سرباز لازم داره چون مدت سربازی سربازهاش تموم میشه و باید جاشون رو پر کنه! بخصوص برای مناطق عملیاتی مثل بندر و ... خیلی نیرو لازم دارن.
    پادگان ما هر دوره حداقل هزار تا سرباز دیپلمی و 300 سرباز فوق دیپلم به بالا می گرفت. اینا جدای از کفایتی ها (اونایی که دوره 45 روزه رو گذروندن) هستن

برایسپاهبایدکارت فعال بسیجبافعالیت مداوم5ساله یایه پارتی کلفت داشته باشی چون خدمتش نسبت به ارتش خیلی راحتهودربرخی جاهاش که بالباس شخصی وکفش هستواکثرابه برنامه های مذهبی وخواندن ادعیه هادرنمازخانه هست حافظان کل قرآن کریم هم بهشون امتیازاتی میدن ولی توارتش پوست آدمومیکنن نامردا

سپاه هم اگه پارتی نداشته باشین سختی های خودش رو داره. پست های خودم تو این تاپیک رو بخونین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط هم من نبودم. یه بنده خدایی لیسانس، حافظ کل قرآن و قاری بود، در حالیکه طبق قانون باید میذاشتنش تو عقیدتی، گذاشته بودنش تو قرارگاه!!! به جاش یه دیپلم که نه حافظ بود و نه قاری و 5 بار فرار از خدمت تو سابقه اش داشت رو گذاشته بودن عقیدتی!

دهها کنفرانس و همایش در این زمینه انجام شده و هیچ کدومشون منتجر به کار اجرایی نشدن .

همونطور که اخر مقاله هم اعلام شد یکی از مسئولان نظام وظیفه هم با وجود دعوت شرکت نکرده بود . چون طاقت شنیدن حرف حق رو ندارن !!!!!

برداشتن سربازی اجباری پیشکش حتتتتتتتتی نمیخوان اصلاح کنن شرایط سربازی رو .......

اون از حقوق های خنده دار ...

اون از تاخیر 8 ماه در اعزام ها + 21 ماه خدمت

اون از گزاشتن افراد تحصیل کرده در سر چهار راه ها و صحنه تصادف ها و ...

مطمئن باشین سربازی اجباری رو هیچ وقت برنمیدارن! آخه مگه عقلشون کمه نیروی کار مفت و مجانی رو از دست بدن؟ بنظرتون چند تا کادری توی نظام واقعا داره کار می کنه؟ همه کارها دست سربازه!! اینا فقط یه نظارتی دارن که خیلیاشونم زرنگ بازی در میارن و همین نظارت رو میدن دست سرباز!!! صد سال حاضر میشن کارگر مفت، راننده مفت، حمال مفت، آرایشگر مفت، سرویسکار مفت، پزشک مفت، معلم خصوصی مفت، مشاور مفت و نوکر مفت رو ول کنن؟؟
    الان هر جایی خرابکاری می کنن راحت میندازن تقصیر سرباز بیچاره! یادمه زمان خدمت موقع آتیش زدن اسناد قدیمی (بهش میگن امحای اسناد برای خلوت کردن بایگانی هست) نصف پادگان آتیش گرفت! خدا رو شکر فقط درخت و بوته بود و کسی طوریش نشد ولی فرمانده پادگان اولین کاری که کرد این بود که همه سربازها رو چند روز ممنوع الخروج کرد!!! بیل کلنگ داد به همه سربازها که کل خارهای پادگان رو بزنن!!! حالا شانس ما اون سری یه کادری این اسناد رو آتیش زده بود و سربازها روحشون خبر نداشت قضیه چیه!!!

تازه کار مفت و مجانی رو هم در نظر نگیریم، میدونین چقدر اینا بابت رشوه هایی که از سربازها برای انتقالی و اینا میگیرن درآمد دارن؟؟؟

اینا به نیروهای کادر حقوق درست و حسابی نمیدن اونوقت سربازی حرفه ای که محاله بشه...

من بقیه جاها رو نمی دونم ولی سپاه خیلی خوب حقوق میده! سال 92 به کادری قراردادی (اصطلاحا بسیجی پاسدار که درجه هم نداره) برجی خالص (بعد از کسر بیمه و ...) 750 تومن حقوق با یه عالم مزایا مثل کوپن خرید، بلیط استخر وباشگاه، کمک هزینه مسافرت، وام، سرویس از دم در خونه تا پادگان و ... میدادن. مطمئن نیستم ولی فکر کنم بنزین هم با تخفیف براشون حساب میشد. حق مأموریت برای هر روز 50 هزار تومن، بعلاوه همه هزینه ها (بلیط هواپیما و ...) میدن.
    به کادری با درجه ستوان سومی برجی 1.5 با همون مزایا میدادن.

دقیقا حرف دلم رو زدی!

اگه همین الان فوق لیسانس داشته باشی وضعیتت تو سربازی خیلی بهتره 19 ماه میتونی کسری از پروژه بگیری. یا از امتیاز نخبگی استفاده کنی... . فرزاد تو که فوقی با مدرک خوب پروژه بگیر که بدون هزینه بتونی سربازی رو بپیچونی
    اینم اضافه کن که هرچقدر هم پولدار باشی اگه سواد نداشته باشی به چشم یه احمق بهت نگا میکنن و ... .

اتفاقا الان اونقدر فوق لیسانس زیاد شده که دیگه پروژه کسری پیدا نمیشه. فقط برای رشته های خاص اونم با پارتی و پیگیری زیاد شاید بتونی پروژه پیدا کنی. خودم 8 تا مقاله ISI و ISC حسابداری و مدیریت داشتم، همینطور تخصص زبان انگلیسی، طراحی سایت، فتوشاپ و ... . بخاطر 15 صدم کم بودن معدل نتونستم نخبه بشم. وقتی درخواست پروژه دادم مسئولش گفت پیدا نمیشه ولی تا 3 ماه توی لیست میذاریمت تو لیست. اگه تا اون موقع اومدن سراغت پروژه گیرت میاد مگه نه دیگه هیچی.

سربازی فقط و فقط پارتی!!!

ببخشید ولی تجربه من نشون میده تو ایران اگه پولدار باشی، صدای باد شکمت رو بهترین آهنگ دنیا میدونن!! بارها خودم دیدم طرف پول داده به مسئول نیرو انسانی موقع تقسیم، فرستادنش جایی که می خواد (مثلا فروشگاه تعاونی سپاه یا جاهای دیگه) یا اضافه خدمتش رو بخشیدن یا بیشتر از سقفش مرخصی بهش دادن. یکی بود یه آپارتمان کرده بود به اسم مسئول نیرو انسانی!! گذاشتنش دربون اداره جانبازان!! صبح میومد حاضری میزد میرفت دنبال کارش تا ساعت 2 که میومد خداحافظی می کرد و میرفت! فقط اسمش سرباز بود!
    اصلا سربازی هیچی، شما تو پروفایلت عکس با ماشین بنز بذار ببین رفتار مردم چقدر باهات عوض میشه!

16. 9 کاربر از mgh345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نمیخواستم پست بدهم ولی وقتی دیدم مدیر با برخورد تبعیض آمیز فقط برای پست من جواب و تدکر زده و هرکی هرچی دلش میخاد نثار عزیزانش میکنه دیگه انصاف نبود جواب ندهم
    عزیز دل برادر شما که باشعوری و بقیه بی شعور، اول برای خودت متاسف باش که توان شنیدن واقعیت این ویرانه را نداری که پول و مقام (پارتی)در ایران سروری میکنه نه شعور و سواد و انسانیت!!!!چون اگر اینطور بود مای باسواد هم اینجور خدمت نمیکردیم که سرویس بشوریم یا بریم کف آسایشگاه را جارو بزنیم یا غذای یک پادگان را درست کنیم با ماهی 60-90 هزار تومن در حد دستمزد یک تا2 روز یک عمله بی سواد افغانی یا مثل ارتشهای عهد تیرکمان سنگی سم بکوبیم،که اگر ذره ای از همون شعور بود از مضرات همین سم کوبیدن میگفتن!!!!ایشالا توی خدمت با این مفهوم و اینکه کدامش سلطه داره بیشتر آشنا میشی.....فکر نکنی فقط خودت مدرک داری،منم دارم و میدونم اینجا ارزش داره یا نه؟
    اون رفیقی هم که میگه پولداربیسواد احمق هست،برو توی جامعه ببین به همون احمق گاوچرون بیشتر بها و ارزش میدهند یا من وشمای با سواد!!!!توی جامعه فعلی ایران یک بارفروش بی سواد (شما بگو احمق بی شعور)پولدار ارزش داره یا فوق لیسانس!!!حالا بازم بگو بیشعور،شاید ته دلت خنک بشه...درضمن مردم فکر الکی زیاد میکنند،همون مردمی که به بی سواد احمق میگن،یکجوری جلوش دولاراست میشن که فکر میکنی برده اش هستند،درضمن نگفتم بی سواد خوبه یا مدرک بد،واقعیتی راگفتم که بعضیا توان تحملش را نداره..باز درود به وجدان بعضیا که حقیقت را کتمان نمیکنند یا اگر پارتی بازی میکنند هم نمیان دروغ بگن و حقیقت را وارونه جلوه بدهند
    دقیقا منم با دوستمون موافقم تا وقتی این همه نیروی مفت هست با حذف مخالف هستند،مگر اینکه طرح فروش با قیمتهای نجومی راه بندازند که اونم اما واگر داره
    اینم یک خبر مرتبط:

18. 6 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •