تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3411 از 3745 اولاول ... 24112911331133613401340734083409341034113412341334143415342134613511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,101 به 34,110 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

موقع تمدید گزینه شروع بعد از اتمام سرویس فعلی رو میزنین هزینش رو هم پرداخت میکنید سرویس ثبت میشه ولی فعال نمیشه
    حالا خودتون هر موقع خاستین میتونین برین تو لیست سرویسهای خریداری شده و اونجا گزینه بروزرسانی جلوی همین سرویس رو بزنین تا سرویس فعلی حذف بشه و اون سرویس جدید فعال بشه
    سلام
    ممنونم . خواستم دو بار بگیرم ولی نشد.

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

موقع تمدید گزینه شروع بعد از اتمام سرویس فعلی رو میزنین هزینش رو هم پرداخت میکنید سرویس ثبت میشه ولی فعال نمیشه
    حالا خودتون هر موقع خاستین میتونین برین تو لیست سرویسهای خریداری شده و اونجا گزینه بروزرسانی جلوی همین سرویس رو بزنین تا سرویس فعلی حذف بشه و اون سرویس جدید فعال بشه
    ........حل شد
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 03:06.

3. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینو مد نظر بگیرید که اگه از طریق نماینده روز اول ثبت نام کردید حتما بگید سرویس رو براتون بروزرسانی نکنن چون دسترسی به پتل شما داره نماینده. برای بنده سال گذشته پیش اومد یک سرویس گرفتم هنوز 190 روز باقی مانده داشتم و ساعت رایگان و 25 گیگ حجم ولی سرویس دیگه ای رو انتخاب کردم و زدم بعد از اتمام سرویس یک هفته بعش وارد پنل شدم دیدم خود به خود سرویس بعدی بدون اینکه خودم گزینه بروزرسانی رو بزنم جایگزین شده و سرویس قبل سوخت شده با تماس های مکرر و ثبت شکایت و یک ماه هر روز تماس بالاخره مشخص شد نماینده اسیاتک دسترسی داشته و خودشون برای همه بروزرسانی کرده و تهشم دستم به هیچ جایی نرسید گفتن باید قبل از خریداری سرویس به نماینده اطلاع میدادید که سرویستون رو همینجور درحالت فعال شدن در انتهای این سرویس فعلی نگه دارن. یکی از دلایلی که بنده خط دومم رو از روی اسیاتک بردم روی مخابرات و نارضایتی برام پیش اومد همین قضیه بود. در صورتی که حق صدرصد به من بود. چون بنده وقتی میذارم انتهای سرویس بعدی فعال بشه فکرم این هست که هیچ کسی جز خودم دسترسی به پنلم نداره و این پنل هم خود به خود سرویس فعلی رو سوخت نمیکنه بره سرویس بعدی.
    خلاصه مواظب باشید که این قضیه برای شما هم پیش نیاد از اون روز به بعد من دیگه میترسم سرویس دیگه ای رو تمدید کنم و بذارم بعد از انتهای سرویس چون خود اسیاتکم با کارشناسان ن بحقشون هیچ کاری برای بنده نکردند این ظلمی بود که پارسال در حق من شد از طرف اسیاتک.
    همه حجم 25 گیگ به کنار 190 روز هم به کنار اما از سرویس 6 تا 10 صبح رایگانم ازشون نمیگذرم که 190 روز رایگان داشتم.
    بعد از عمه این قضایا یک روز هم تماس گرفتم که نمیخوام زیر مجموعه این نماینده باشم که دسترسی به پنلم داشته باشه که بعد از طرح شکایت گفتند نمیشه از ریر مجموعه برداریمتون شما حتی اگر نماینده براتون بروزرسانی کرده باشه مقصر خودتون بودید که اطلاع ندادید. یعنی حتی بنده بخوام حق اینو داشته باشم که کسی نماینده بنده نباشه و من پنلم مستقل باشه و زیر مجموعه خود اسیاتک باشه و نه نماینده هم این حقو ندارم. و همه این مسائل باعث شده بنده از اسیاتک دل خوشی نداشته باشم.
    سلام
    خیلی نگران شدم .یعنی راهی نذاره که از زیر نمایندگی خارج بشیم.

5. این کاربر از soroori2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اینو مد نظر بگیرید که اگه از طریق نماینده روز اول ثبت نام کردید حتما بگید سرویس رو براتون بروزرسانی نکنن چون دسترسی به پتل شما داره نماینده. برای بنده سال گذشته پیش اومد یک سرویس گرفتم هنوز 190 روز باقی مانده داشتم و ساعت رایگان و 25 گیگ حجم ولی سرویس دیگه ای رو انتخاب کردم و زدم بعد از اتمام سرویس یک هفته بعش وارد پنل شدم دیدم خود به خود سرویس بعدی بدون اینکه خودم گزینه بروزرسانی رو بزنم جایگزین شده و سرویس قبل سوخت شده با تماس های مکرر و ثبت شکایت و یک ماه هر روز تماس بالاخره مشخص شد نماینده اسیاتک دسترسی داشته و خودشون برای همه بروزرسانی کرده و تهشم دستم به هیچ جایی نرسید گفتن باید قبل از خریداری سرویس به نماینده اطلاع میدادید که سرویستون رو همینجور درحالت فعال شدن در انتهای این سرویس فعلی نگه دارن. یکی از دلایلی که بنده خط دومم رو از روی اسیاتک بردم روی مخابرات و نارضایتی برام پیش اومد همین قضیه بود. در صورتی که حق صدرصد به من بود. چون بنده وقتی میذارم انتهای سرویس بعدی فعال بشه فکرم این هست که هیچ کسی جز خودم دسترسی به پنلم نداره و این پنل هم خود به خود سرویس فعلی رو سوخت نمیکنه بره سرویس بعدی.
    خلاصه مواظب باشید که این قضیه برای شما هم پیش نیاد از اون روز به بعد من دیگه میترسم سرویس دیگه ای رو تمدید کنم و بذارم بعد از انتهای سرویس چون خود اسیاتکم با کارشناسان ن بحقشون هیچ کاری برای بنده نکردند این ظلمی بود که پارسال در حق من شد از طرف اسیاتک.
    همه حجم 25 گیگ به کنار 190 روز هم به کنار اما از سرویس 6 تا 10 صبح رایگانم ازشون نمیگذرم که 190 روز رایگان داشتم.
    بعد از عمه این قضایا یک روز هم تماس گرفتم که نمیخوام زیر مجموعه این نماینده باشم که دسترسی به پنلم داشته باشه که بعد از طرح شکایت گفتند نمیشه از ریر مجموعه برداریمتون شما حتی اگر نماینده براتون بروزرسانی کرده باشه مقصر خودتون بودید که اطلاع ندادید. یعنی حتی بنده بخوام حق اینو داشته باشم که کسی نماینده بنده نباشه و من پنلم مستقل باشه و زیر مجموعه خود اسیاتک باشه و نه نماینده هم این حقو ندارم. و همه این مسائل باعث شده بنده از اسیاتک دل خوشی نداشته باشم.
    من سرویس صبحانه داشتم خوب یادمه چندین ماه سرویس عصرانه رو رزرو داشتم حجم صبحانه که تموم شد اونو فعال کردم.
    اینم یه معضل دیگه هست که آسیاتک داره که حجم سرویس فعلی قابل انتقال به سرویس جدید نیست نمیفهمم دلیلشو!!!

در آغاز فعالیت polarshaft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اسیاتک میشه مثله های وب ترافیک منتقل کرد به کاربر دیگری؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

نمیشه رمز مشتری آسیاتک در پانل یا تلفنی عوض کرد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نمیشه رمز مشتری آسیاتک در پانل یا تلفنی عوض کرد؟
    فکر میکنم تا زمانی که زیر مجموعه نماینده ای باشید رمز مشتری و هر چیزی عوض کنید برای نماینده قابل مشاهده هست.
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 03:05.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اسیاتک میشه مثله های وب ترافیک منتقل کرد به کاربر دیگری؟
    از 6 سال پیش تا الان اسیاتک نه حجم باقی ماندش به سرویس بعد میشه منتقل کرد و نه به هیچ کاربر دیگری میشه حجمی منتقل کرد کلا اینجور مسائل در اسیاتک وجود نداره. چه روز چه حجم تمام بشه دیگه تا تمدید نکنید نمیتونید استفاده ای کنید.

11. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من سرویس صبحانه داشتم خوب یادمه چندین ماه سرویس عصرانه رو رزرو داشتم حجم صبحانه که تموم شد اونو فعال کردم.
    اینم یه معضل دیگه هست که آسیاتک داره که حجم سرویس فعلی قابل انتقال به سرویس جدید نیست نمیفهمم دلیلشو!!!
    در حقیقت اینجور که من متوجه شدم از خود نماینده هر سرویسی که کاربر براش قابل تمدید یا و براش قابل انتقال حجم نباشه و یا زودتر موعد به هر دلیلی سرویس جدید جاگزین بشه به نفع نماینده هست برای پورسانتی که میگیره.
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 03:03.

13. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    خیلی نگران شدم .یعنی راهی نذاره که از زیر نمایندگی خارج بشیم.
    ....................حدف شود حل شد
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 03:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •