مر30 آقا سعید اوکی خوبه اضافه میشه
اما کمی اصلاح لازم داره مثلا ما داریم به معاون وزیر نامه میزنیم نه به دوستمون![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مر30 آقا سعید اوکی خوبه اضافه میشه
اما کمی اصلاح لازم داره مثلا ما داریم به معاون وزیر نامه میزنیم نه به دوستمون![]()
آره می دونم. فقط سر خط دادم
البته اینم در نظر داشته باش که اگه نامه خیلی لطیف و ملایم باشه تاثیر گذاریش کم می شه و عمق فاجعه رو انتقال نمی ده
کمی آه و ناله و گریه زاری بد نیست
حتما نامه رو بنویسد ما که دستمون کوتاه هستش حداقل یک کاری کنیم برای من رو که کامل بستن نامردا
اعصابم بهم ریخته
هر کی نامه ایی چیزی خواست بده به منم خبر بده مرسی
هر کی خواست از شاتل بگیره به نظر من نگیره بهتر هستش من که ناراضی هستم
راستی کسی نامه ایی جیزی نداده
نیم ساعته هیچ سایت باز نمی شه
اما و پ ن یا اولترا همون سایت های غیر فیلتر شده رو باز می کنن
کش سرورشون پر می شه و طبق معمول دی سی می کنن
حالا که بعد از دی سی اومدم همه ی سایت ها راحت باز می شه
فقط خدا نکنه حرص و طمع پول به جون کسی بیوفته که تا خودشو جهنمی نکنه آروم نمی شه
افتضاحه ... افتضاح
سرم درد گرفت! بابا به قرآن این حق ما نیست! یک ساعته معطل یه تست سرعت شدم! فردا هم باید برم دانشگاه... چه شود!؟
من زورمو زدم ولی نتایج اینایی هستن که میبینید!
قبل از دوره شبانه ساعت 12:50:
اینم تستی از ozspeedtest که ساعت 6 عصر گرفتم!
در دوره ی شبانه و بعد از ساعت 12:56
Speedtest: فقط پینگ رو تونست تست کنه و روی دانلود موند!
OzSpeedtest: جونش در رفت 10 دقیقه طول کشید آخرشم همونطور که میبینید Error داد. و گراف دانلود رو نداد.
اینم تست سرعت سایت Broadband.gov:
پینگ تست به شهر لیون فرانسه (که با پاریس تفاوتی نداشته باشه)
همونطور که گفتم میبینید که پینگ دوره شبانه همون پینگ دوره ی روزانه هست! یعنی این گزینه که ما با افرادی که زیاد دانلود میکنن شیر شده باشیم عملا میره کنار!
ظلمه بخدا!![]()
من اینترنت 2مگابیت بستم که سرعت شبانم محدود بشه روی 10کیلوبایت(تازه اگه حداقل 6 تا دانلود همزمان داشته باشم). کار از شیرینگ گذشته! اینا پهنای باند منو تقسیم به25 کردن!
خیر نبینه این شاتل ... دارم یواش یواش میرم تو فکر تغییر ISP، احتمالا آسیاتک. البته ای کاش میشد --- گرفت!
ساعت 3.15 بامداد!اکو 512 ..سرعت دانلود 250 !!!واو!!جریان چیه؟!واسه کسی اینجور شده؟4.5گیگ تا صبح!!
بله منم چند بار گفتم هیچ شیرینگی در کار نیست و خودشون سر شیر فلکه رو می بندن
وقتی سرعت می شه 2 کیلو بایت که دیگه کسی نمی شینه به دانلود کردن. پس سرعت اونی که تا صبح پای کامپیوتره باید بره بالاتر چون بقیه استفاده نمی کنن
اما با توجه به حرف های پشتیبان ها یه خط 2 مگابیتی بین حداقل 80 نفر شیر می شه و تمام این 80 نفر از همون سرعت 3 کیلوبایت هم نمی گذرن و تا خود 8 دانلود می کنن !
به نظرم این سبک دروغ گفتن رو هم می شه به بندهای نامه اضافه کرد
کافیه همین مسئاله ی پینگ و نحوه ی رسیدن سرعت 240 به 3 رو توضیح بدیم که یا به پاشون محدود کردن عمدی نوشته شه یا شیر کردن بین 80 نفر
دوستان دیشب از 1 تا 1:30 من با اپرا و فایرفاکس اسپید تست فقط داشت لود میشد.. آخر کار هم لود نشد که تست انجام بده
سرعت زیر 5 کیلو بود برای من
صبحی تا 8 هم زیر 5 کیلو بود... نمیشد سایتی برم...مگر اینکه بدون لود عکس برم
خلاصه ببخشید
دوستان من زنگ زدم پشتیبانی گفتن تا آخر دورتون درست نمیشه یعنی برای من که شش ماه هستش دیگه درست نمیشه
نمیدونم چیکار کنم
هم اکنون 99 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 99 مهمان)