تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 341 از 376 اولاول ... 241291331337338339340341342343344345351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان.....
    من دارم لاست رو دانلود میکنم(نسخه ی hdtv رو که با کیفیت 350 مگ عرضه شده بود....) فصل 6 تقریبا تموم شده دانلودش،حالا مونده فصل 5 و 4 و3و2و1 که همشون رو میخوام....
    مشکل من اینجاس که فایلی که برای سیزن 3 پیدا کردم اینه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ظاهرا بهترینه!!!حجمش هم مناسبه و کل قسمت ها رو هم داره....

برای فصل 2 هم اینو پیدا کردم:
    کد:
    دوستان متاسافنه حالا که سیزن 3 رو وارد کردم،اجازه ی وارد کردن سیزن 2 رو نمیده و اگه بخواد وارد کنه جایگزین سیزن 3 میکنه....
    میشه بگین با توجه به نبودن انتخاب دیگه ای جز الین دوتا(مشکلی با بقیه ندارم!) چیکار باید بکنم؟! حجم جفتشون یکیه،ولی اپلودر هاشون فرق میکنه....اسم داخل فایل ها هم همینطور!!!
    مشکل دقیقا چیه؟ چیکار باید بکنم؟ ایا شما گزینه ی بهتری سراغ دارین؟

--------------.
    ویاریش: مشکل حل شد! شرمنده دوستان ظاهرا قبلا این سیزن دو رو اضافه کرده بودم و یادم نبود،حالا که دوباره داشتم فایل ها رو جایگذاری میکردم دیدم مشکلی نیست! شرمنده دوستان.....

مرام کیلویی چنده میخوام سرعت دانلودم بره بالاتر دیگه 30 کیلو بایت در ثانیه چیه که بخوام مرامم بزارم
    اگه سرعت آپلود زیاد باشه سرعت دانلود کم نمیشه؟
    هرچی سرعت اپلودتون بیشتر باشه،سرعت دانلود هم بیشتره...اعتبارتون هم بالاتره...البته من خودم استثنام! با 2 کیلو بیت در ثانیه اپلود،55 تا دانلود میکنم!!
    Last edited by senaps; 09-10-2010 at 21:57.

2. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام.

دیروز به یه مشکل عجیب برخورد کردم.مسئله از این قراره زمانی که دانلودها تموم میشن و میرن تو پوشه Completed وقتی دوباره میزنم Force Recheck تو 99.9 یا 99.5 درصد گیر میکنن و دانلود شروع میشه.جالب اینجاست که با Vuze هم تو همون درصد گیر میکنن.وقتی هم با Vuze دانلود رو تموم میکنم و تو Utorrent میزنم Force Recheck میبینم که کامله و ایرادی نداره.

چند تا از دانلودهایی که قبلا با Utorrent تموم شده بودن رو دوباره چک کردم و دیدم از هر 9-10 تا فایل یکیش ناقصه.

تو اینترنت هم گشتم و تو فروم خود نرم افزار میگفتن که مشکل از رمه و یه نرم افزار تست رم گذاشته بودن.با اونم چندین ساعت تست کردم و هیچ مشکلی نداشت.حالا نمیدونم مشکل از چیه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal-4ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

^^
    وقتی میخوای تورنتی که با یه برنامه کامل دانلود کردی تو یکی دیگه اضافه کنی، از همون فایل تورنتی که قبلا برای دانلود استفاده کردی، دوباره استفاده کن.
    چون یه Hash و PID برای آیپی ِ تو رو اون فایل ثبت میشه و سرور تورنت تو رو با اون میشناسه. اگه ری-دانلود کنی فایل تورنت رو، سیستم یه Hash دیگه میده و به عنوان عضو جدید محسوب میشی
    ( نمیدونم از چه سایتی برای دانلودهات بهره میجویی! ولی تو سایتی که من عضوم، اوضاع به این شکل میباشه)

ضمنا شما جواب سوال قبلی منو ندادی
    البته؛
    4-5 روزی میشه که با استفاده از یه سایتی تونستم یه پورت که برام باز بود رو پیدا کنم. اوایل که پورت فورارد کردم، وقتی اون پورت رو توی قسمت testport ِ سایت uTorrent.com تست میکردم، میزد سبز و open و این حرفا
    کد:
    ولی همون لحظه تو خود برنامه uTorrent قرمز بود. به هر حال میتونستم راحت دانلود کنم و تو پروفایلم تو اون سایت تورنت هم پورت رو که چک میکرد، میزد که connect و این صحبتها
    از دیروز، دیگه تو uTorrent هم سبز شده
    فقط یه سوال برام هست (با توجه به اینکه یه جا خوندم که پورتها بهتره که بین محدوده 49160 تا 65534 انتخاب بشه که البته تمامی اینها برام بسته هستن) و از اونجایی که پورتی که الان ست کردم 1723 هست، مشکلی پیش نمیاد؟
    Last edited by Arsenal-4ever; 11-10-2010 at 16:52.

5. این کاربر از Arsenal-4ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AB

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

^^
    وقتی میخوای تورنتی که با یه برنامه کامل دانلود کردی تو یکی دیگه اضافه کنی، از همون فایل تورنتی که قبلا برای دانلود استفاده کردی، دوباره استفاده کن.
    چون یه Hash و PID برای آیپی ِ تو رو اون فایل ثبت میشه و سرور تورنت تو رو با اون میشناسه. اگه ری-دانلود کنی فایل تورنت رو، سیستم یه Hash دیگه میده و به عنوان عضو جدید محسوب میشی
    ( نمیدونم از چه سایتی برای دانلودهات بهره میجویی! ولی تو سایتی که من عضوم، اوضاع به این شکل میباشه)

ضمنا شما جواب سوال قبلی منو ندادی
    البته؛
    4-5 روزی میشه که با استفاده از یه سایتی تونستم یه پورت که برام باز بود رو پیدا کنم. اوایل که پورت فورارد کردم، وقتی اون پورت رو توی قسمت testport ِ سایت uTorrent.com تست میکردم، میزد سبز و open و این حرفا
    کد:
    ولی همون لحظه تو خود برنامه uTorrent قرمز بود. به هر حال میتونستم راحت دانلود کنم و تو پروفایلم تو اون سایت تورنت هم پورت رو که چک میکرد، میزد که connect و این صحبتها
    از دیروز، دیگه تو uTorrent هم سبز شده
    فقط یه سوال برام هست (با توجه به اینکه یه جا خوندم که پورتها بهتره که بین محدوده 49160 تا 65534 انتخاب بشه که البته تمامی اینها برام بسته هستن) و از اونجایی که پورتی که الان ست کردم 1723 هست، مشکلی پیش نمیاد؟
    منظورم فایل های یکسان بود.اگه هش فایل ها متفاوت باشه ری چک هم کنم صفر درصد نشون میده.مشکل اینه که utorrent میزنه که دانلود تموم شد و میره تو پوشه کامل ها.وقتی فورس ری چک میکنم تو حدود 99.5 درصد(خیلی وقتا 99.9 و 99.8) درصدش میمونه و باید دوباره بزنم دانلود تا تکمیل بشه.(منظورم اینه که فایل های ناقص میرن تو پوشه کامل و شروع میکنه به سید کردن).ولی با Vuze همچین مشکلی ندارم.تنها مشکل Vuze اینه که بیشتر از 100 مگ رم میگیره.(ولی کارش حرف نداره)

راجع به سوالتون هم راه حلی نمیدونستم.حالا که پورت باز پیدا کردین چه بهتر.مشکلی هم نداره که چه پورتی رو انتخاب کردین.مهم اینه که باز باشه.

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام
    من یه دو فایل گذاشتم دانلود کنه
    ولی یکیش دانلود نمی کنه و قرمز شده مشکل از کجاس؟؟؟

اونم چه فایلی دان نمی کنه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اقا من سرعت دانلودم یه دفعه ای افت کرد!!!!شده 3 تکون هم نمیخوره...اولین باره فایل با حجم بالای 1 گیگ باهاش میگیرم قضیه چیه؟سید هاش هم خوبن...اولش سرعت 40 تا داشت...خریت کردم قطعش کردم سرعتش بهتر بشه،الان دیگه از 2 تکون نمیخوره!!!

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من یه مشکلی با utorrent دارم بعد از اینکه دانلود تموم میشه نمیتونم سید بشم ولی موقع دانلود اپلود میکنه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من یه مشکلی با utorrent دارم بعد از اینکه دانلود تموم میشه نمیتونم سید بشم ولی موقع دانلود اپلود میکنه
    من که تاحالا سید نکردم!!! ولی احتمالا تو بخش زمانبندی دانلود،قطع کردن دانلود داری(همون بخشی که چراغ ها رو سبز و سفید میکنی که خودش دانولد کنه!!) اونجا رو تست کن و ساعت هایی که میخوای برات سید کنه،رو مشخص کنو....درضمن نباید به فایل ها دست بزنی!!

11. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

من که تاحالا سید نکردم!!! ولی احتمالا تو بخش زمانبندی دانلود،قطع کردن دانلود داری(همون بخشی که چراغ ها رو سبز و سفید میکنی که خودش دانولد کنه!!) اونجا رو تست کن و ساعت هایی که میخوای برات سید کنه،رو مشخص کنو....درضمن نباید به فایل ها دست بزنی!!
    Ctrl+P رو بزن.برو به قسمت queueing.در قسمت اول حداکثر تعداد دانلود و حداکثر تعداد تورنت فعال(دانلود+سید کردن)رو تنظیم کنین.اگه تعداد دانلود و تعداد تورنت اکتیو با هم برابر باشن یعنی همه تورنت ها باید از نوع دانلود باشن و جایی برای سید کردن نمیمونه.بلافاصله بعد از این که دانلود یکی تموم شد اونو متوقف میکنه و شروع میکنه به دانلود فایل بعدی.شما میتونی تعداد دانلود رو بزاری 1 و تعداد تورنت اکتیو رو 2.(که یکیش میشه همون دانلود و یکیش هم میشه سید.)

13. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چرا اینقدر سرعت بالا پایین میشه؟
    مشکل از ISPهست؟

+++++++

این لعنتی چرا اینجوری شده لینک مستقیم سرعتش تا خرخره میره ولی تورنت با یک سوم سرعت دانلود میکنه... شیطونه میگه از تورنت بریم به rapidshar...
    Last edited by s_paliz; 18-10-2010 at 10:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •