^^
وقتی میخوای تورنتی که با یه برنامه کامل دانلود کردی تو یکی دیگه اضافه کنی، از همون فایل تورنتی که قبلا برای دانلود استفاده کردی، دوباره استفاده کن.
چون یه Hash و PID برای آیپی ِ تو رو اون فایل ثبت میشه و سرور تورنت تو رو با اون میشناسه. اگه ری-دانلود کنی فایل تورنت رو، سیستم یه Hash دیگه میده و به عنوان عضو جدید محسوب میشی
( نمیدونم از چه سایتی برای دانلودهات بهره میجویی! ولی تو سایتی که من عضوم، اوضاع به این شکل میباشه)
ضمنا شما جواب سوال قبلی منو ندادی
.gif)
البته؛
4-5 روزی میشه که با استفاده از یه سایتی تونستم یه پورت که برام باز بود رو پیدا کنم. اوایل که پورت فورارد کردم، وقتی اون پورت رو توی قسمت testport ِ سایت uTorrent.com تست میکردم، میزد سبز و open و این حرفا
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی همون لحظه تو خود برنامه uTorrent قرمز بود. به هر حال میتونستم راحت دانلود کنم و تو پروفایلم تو اون سایت تورنت هم پورت رو که چک میکرد، میزد که connect و این صحبتها
از دیروز، دیگه تو uTorrent هم سبز شده
فقط یه سوال برام هست (با توجه به اینکه یه جا خوندم که پورتها بهتره که بین محدوده 49160 تا 65534 انتخاب بشه که البته تمامی اینها برام بسته هستن) و از اونجایی که پورتی که الان ست کردم 1723 هست، مشکلی پیش نمیاد؟