سلام
به به از این ورا
بابا اون ادد لیستت رو خالی کن ما هم اد کن((((:![]()
سلام
به به از این ورا
بابا اون ادد لیستت رو خالی کن ما هم اد کن((((:![]()
دو تا از بچه هاي كلن ما كلن لورد جي جي هستن خواستيد ميتونيد اد كنيدشون
T.ava]habit , T.ava]xes
سلام مربای بابا کجای نیستی دیر دیر پست میدی به نظر من این کلمه ی مربای بابا را بیخیال شو مال سال![]()
ببخشید اینجا کسی از کرمانشاه هست ؟
منظورم اینه که بلد باشه آنلاین بازی کنه و خودش هم آنلاین بازی کنه .
اگه هست یه پیغام خصوصی به من بفرسته ممنونش میشم .......
ببخشید من لینک دانلود پچ رو نیاز دارم .
+ مپ Dota
ممنون میشم اگه کسی داره واسم بزاره .....
CAo CAo jan اميديم گيم نتتون استار ايكس
هفته پيش اومدم كلني يه چند دست زديم
نشنيدي ؟ از Ono سراغتو گرفتم ازشون اسمت سهراب درسته d:
با سلام
یه سئوال داشتم درباره جی جی (میدونم اینجا جاش نیست ولی تاپیکی در این رابطه ندیدم)
این لگ به چه چیزهایی بستگی داره؟ یعنی مشکل از ماست یا اونی که سرور شده
من دو روزه عضو شدم تا الان نشده یه بازیو تا آخر بریم همش میزنن بیرون این رومه ایرانی ها این طوریه ها همش آنتی حال ):
وقتی میبازیم یا از بازی میایم بیرون لولمون کم نمیشه؟
سلام اول بگم که این تاپیک یه چند وقتی هست که خلوت و بی رونق شده که ( متاسفم )
در مورد سوال شما دوست عزیز :
در مورد لگ : باید بگم که لگ هم میتونه مربوط به شما باشه و هم میتونه مربوط به کسی باشه که سرور را ساخته است
برای پی بردن به این موضوع میتوانید زمانی که به یک سرور وصل شدید و داخل بازی شدید از کسان دیگه این سوال رو بپرسید که ایا انها نیز مشکل شما یعنی لگ را دارند اگر انها نیز مشکل شما را داشتند یعنی اشکال از سرور هستش و اگه نداشتن یعنی اشکال از خودته .
خوب اگر اشکال از سرورباشه که تو هیچ کاری نمیتونی بکنی ولی اگر ازشما باشه چند تا نکته رو من میگم:
اگر از اینترنت Dialup استفاده میکنی که داشتن لگ اصلا چیز جدیدی نیست !! ولی اگر از خطوط ADSL استفاده میکنی
چند تا کار میتونی بکنی 1- تغییر ISP خودت یعنی شرکتی که از اینترنت میگیری . 2- خاموش بودن فایروال به هنگام بازی کردن در اینترنت. 3- اشکال یا نقص فنی در مودم خودت که باعث ایجاد لگ میشه 4- وجود نویز روی خط تلفن منزل و بسیاری ازموارد دیگه که باعث لگ میشه - کارهای بالا رو انجام بده بعد اگه خواستی بگو تا ببینم را حل دیگه ای به ذهنم میرسه . راستی اگه از اینترنت ماهوارهای یا Wireless استفاده میکنی هم 2 تا نکته رو باید بگم
1- اینترنت های ماهواره ای اصلا برای بازی کردن مناسب نیستن بیشتر برای Download کاربرد دارند 2 - تنظیم نبودن
سرور جایی که ازش اینترنت ماهوارهای میگیری با سرور GG با هر سرور دیگه
امید وارم که به دردت بخوره .
می تونه.
تنها نقطه ضعف وارچیف آرمورش هست.
فیس لیس با آرمور منفی و ومپایرد و کربوکنال و بتل فلای و مانکی بار به راحتی می تونه بزنش.
با سلام به همه ی شما عزیزان
من یاسر هستم
راستش توی گیم نت ما تا همین یک هفته پیش کسی به ارزش دوتا پی نبرده بود و همه dday بازی می کردن.
و الان یه هفته است که دوتا بازی می کنیم...
من خواستم از شما حرفه ای ها خواهش کنم که منو راهنمایی کنید تا بتونم منم حرفه ای بشم و بشم غول دوتا در گیم نت خودمون
هیروی من ویچ دکتر است .....اگه ترکیب خاصی هم داره لطفا بگین....
البته اگر هیروی قوی تری هم هست بگین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)