کلا بسته شده ولی فریمور 198 فریموری جنرال است و از نظر سرعت تایید نمیشود ومن برای شما پیشنهاد نمی کنم شما از لینک بالا که برای دوستمون
گذاشتم استفاده کنید
موفق باشید
کلا بسته شده ولی فریمور 198 فریموری جنرال است و از نظر سرعت تایید نمیشود ومن برای شما پیشنهاد نمی کنم شما از لینک بالا که برای دوستمون
گذاشتم استفاده کنید
موفق باشید
داداش گفتم که برای من مشکل سرعت نداره
ببینید الان وسط روز توی اوج شلوغی وضعیت سرعت همینه که قبلشم با اون فریمور بنفش همین بود
و شبا راحت به 10-11 مگ میرسه
شاید شما تست کردی تو محل شما مشکلی بوده
بنظرم یکی وقت بزاره و کامل ویرایشش کنه و آپشن های کلی رو بهش اضافه کنه خیلی خوب میشه![]()
داداش ما رفتیم بکاب نمیگیره
انتخاب مایمو هم نیست
باگ زیاد داره و ویرایش اون کار هرکسی
وبه یک برنامه نویس حرفه ای نیاز داره وسلام من با همون رنگ بنفش 15 الی 16 گرفتم بزودی تست سرعت میدم
Last edited by Hossein jabbar; 04-08-2019 at 14:16.
میگم که فعلا باگ خاصی ندیدم که به چشم بیاد
همراه اول اینجا میمو رنک 4 نیست که بدونم بخاطر نبود گزینش فعاله یا نه
ایرانسل فکر کنم میمو 4 هست تو منطقه ما
تست سرعت محل با محل که ملاک نیست هر نقطه ای فرق میکنه .که شما میفرمایید 15-16 مگ گرفتم
وگرنه همین سرعت رو منم با ایرانسل میگیرم 15 ثابته ولی بسته هاش ارزش نداره
شما باید تو همون محل مورد نظر هر دو فریمور رو تست کنی ببینی باهم چقدر فرق دارن مثل کاری که خود من کردم و فرق خاصی ندیدم
و حتی شماره دکلی که بهش وصلم رو چک کردم و همون قبلی هست
ما شهرستان کوچیک هستیم td هم نداریم تست کنم فقط مبین نت داره اینجا با 360 و fd فرکانس میده اونم تست نکردم چون سیم کارت گیر نمیاد
اینم وضعیت سیگنال با این فریمور که همچنان مثال سابق هست
![]()
ببین عزیز دل ما در تبریز سکونت داریم و یک مودم لاک دارم وانلاک ها رو فروختم یک تست میگیرم
شما ببینید در این فریمور198 یک باگ voipسیو نمیشه
برید امتحان کنید
بعد به دکل RSRQمتصل نمیشه الباقی فریمور متصل میشه
واز نظر امنیت و امکانات نقاط ضعف هایی داره
من بازم میگم
استاد باید باشی در این راستا و من میدونم
شما به 198 خیلی علاقه
من اینو میگم دکل های تبریز 4x4 شده و من با همراه اول 4G+ میگیرم اینم سند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سرعت هم فرق میکنه ولی 198 از این خاصیت محروم می باشد
اینا رو گفتم که یک ذره اطلاعاتتون در مورد فریمور 198 بیشتر بشه
حال انتخاب با شما هر کدوم رو دوست دارین تست کنید استفاده کنید
Last edited by Hossein jabbar; 04-08-2019 at 15:58.
سلام
وقت بخیر
اساتید یه سوال داشتم . تو سایت همسایه امروز یه مطلب خوندم که فریمور 198 اومده .
خواستم ببینم این فریمور روی i60 انلاک " نشده " قابل نصبه یا نه ؟ بعد این که بهترین فریمور برای این مودم به لحاظ سرعت و ... چی هست ؟ و نیاز به انلاک داره یا خیر ؟
سلام علیکم :
فرقی نمی کنه از برنامه مولتی کست استفاده کنید
برای انتقال فریمور 198 ولی من تایید نمی کنم
من پیشنهاد می کنم اول از روش آقا صابر آنلاک کنید و استفاده کنید
یا این فریمور دان کن با صابر ومن زحمتش رو کشیدیم
اسکریپ انلاکم توشه میشه با انا راحت آنلاک کنید"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شما به احتمال زیاد موقع باز کردن به برد صدمه زدید یکی از دوستان که مودمش همین مشکل رو پیدا کرده بود برای من ارسال کرد بعد از بررسی متوجه شدم ایرادشون نرم افزاری نیست و با تعویض قطعات اسیب دیده مشکل شناسایی سیم کارتش حل شد
دوستان موقع باز کردن مودم خیلی دقت کنید و از سمت سیم کارت جنس نوک تیز زیر قاب مودم قرار ندید ممکنه قطعاتی ایراد پیدا کنه یا آسیب ببینه بدلیل پکیج بسیار ریز این قطعات معمولا قطعاتش پیدا نمیشه پیدا هم بشه این سایز قطعات رو با دستگاه میزننن و جایگزینیش با دست خیلی سخت هست
متاسفانه مشکل سخت افزاریه!من دقیقا مشکل شما بوجود اومد برام شاید بیشتر از ده تا مودم انلاک کردم بدون هیچ مشکلی و یه مورد دقیقا مثل شما شد و نفهمیدم چرا!؟ مودم انلاک شد ولی هیچ سیمی حتی ایرانسل نخوند!با تعویض فریمور هم درست نشد نهایت دادم برای تعمیر 80 دادم هزینه کردم!شما فعلا سیمه لحیم شده رو از جاش جدا کن ببین درست میشه نهایت نشد بده تعمیرات مودمی
Last edited by juolipuoli; 07-08-2019 at 03:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)