دوستان تو صفحه ی ثبت درخواست تانوما مشخصات ثبت میکنم نمیره صفحه ی بعد یعنی امکان ارایه ی سرویس نیست؟
دوستان تو صفحه ی ثبت درخواست تانوما مشخصات ثبت میکنم نمیره صفحه ی بعد یعنی امکان ارایه ی سرویس نیست؟
آدرس خونه رو بی هیچ کامایی ، بزنید و در آدرس از اعداد استفاده نکنید.
مثلاً ننویسید کوچه 7 بنویسید کوچه هفتم
دوستان، مودم فیبر رو مجبورم بزارم تو اتاق ته خونه، به خاطر همین سرعت وای فای به شدت در باقی خونه کاهش پیدا میکنه و جاهایی از خونه هم اصلا انتن نمیده.
برا همین داستان یه روتر xiaomi 4a gigabit خریدم، الان رسما فکر کنم پولم رو تو جوب ریختم، یا کابل وصل میکنم به مودم با 5g فقط تو اتاق تا 150 حتا 200 هم سرعت میده، با 2.4 هم مثل خود مودم 30 -40 ، دیگه از اتاق میای بیرون سرعت تعطیل، یعنی خود مودم (۸۵۴۶M هواوی) سیگنال قدرتمند تری داره فضای بیشتری رو پوشش میده.
تو ریپیتر هم که میزارم، باز یکم اوضاع خوب میشه، ولی خوب دیگه هی هر جای خونه هستی باید وای فای رو عوض کنی یه جا این انتن میده اون نمیده و بلعکس. حالا خونه زیاد هم بزرگ نیست انقدر مصیبت داریم میکشیم
چه کنیم به نظرتون؟
حذف شود لطفاً...
Last edited by ariobarzan2; 01-04-2021 at 13:10.
نقطهای از خونه رو پیدا کن که به تمام فضاها دید مستقیم داشته باشی ...
یعنی اگه در اون نقطه بایستی و درجا بچرخی، باید چشمت حداقل به قسمتی از همه فضاها بخوره ...
یه دونه اکسس پوینت سقفی بگیر و در سقف اون نقطه نصب کن ...
کابلش هم تمیز داکت کشی کن تا روتر ...
AP رومیزی هم میتونی بذاری، ولی در همچین نقطهای با شرایط گفته شده، معمولاً وسیلهای وجود نداره که اکسس پوینت رو روش بذاری یا کابلش زشت میکنه دکور رو.
Last edited by آرین 0098; 03-04-2021 at 00:43.
سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی،
پیمانکار مخابرات موقع نصب پریز فیبر نوری به من گفت مودم حتما باید هوآوی باشه. این صحت داره یا میشه از برند های دیگر هم استفاده کرد؟
تفاوت بین مودم پورت سبز و پورت آبی چی هست؟
پورت پریزی که برای من نصب کردند آبی هست. پچ کورد هم باید آبی بخرم؟
ممنون
امروز با من تماس گرفتن گفتن که فردا میان برای کابل کشی قیمت مودم هم ۱۸۰۰ هست موافقین منم تایید کردم
به نظر شما برند مودم چی هست ؟
و اینکه تعرفه هاش به چه صودت هست البته ترافیک داخلی اصلا برای من اهمیتی نداره
و گیگ پک مدت دار داره ؟
احتمالا هواووی یا فایبر هوم هست . (چون یوتل از این ارزون تره )
مدت دار کم میدن به مناسبت اعیاد ها و مناسبت های تقویم .
اگه یوزر پسور پنل بهت دادن یه مدت دار به مناسبت سال نو هست بخر تا دیر نشده
موفق باشید
پچ کرد فقط آبی به آبی. اگه خلاف اینو کسی تو اینترنت بهتون گفت بهتره باور نکنین . چون میزنین مودم خودتون را خراب میکنین .
در مورد برند مودم ، سلیقه ای هست . یعنی اگر مخابرات منطقه شما بهتون گفته فقط هواویی بهتره همونو استفاده کنین . اگر چیز دیگه ای مد نظر دارین اول از مخابرات منطقه تون بپرسین .
هر مودم یه PON نامبر سریال داره که مثل اینکه مهم ه و باید رو دستگاه اونا رجیستر بشه .
ممنون از جوابتون
گفتن هواوی اینجا جواب نمیده پس احتمالا فایبر هوم هست
مودم خوبی هست ؟
البته وای فای ش برام مهم نیست چون روتر ایسوس دارم که وای فایش عالی هست
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 5 مهمان)