جواد نکونام هافبک ملی پوش تیم ملی ایران دیروز به باشگاه اوساسونای اسپانیا ملحق شد. سایت رسمی باشگاه اوساسونا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درج خبر و عکس مصاحبه مطبوعاتی دیروزنکونام در باشگاه اعلام کرد قرارداد طرفین دو ساله است که تا 3 سال قابل تمدید است.
" از این که به عنوان اولین ایرانی به لا لیگا می آیم خوشحالم. من از باشگاه های دیگری هم پیشنهاد داشتم اما فوتبال اسپانیا را از قبل پیگیری می کردم و به آن علاقه دارم".
نکونام که از 8 سال در باشگاه پاس بود سال گذشته در الوحده و الشارجه امارات هم بازی کرد. او پیش از رفتن به امارات از باشگاه کایزرسلاترن آلمان هم پیشنهاد داشت اما به دلیل درگیری پاس در لیگ قهرمانان آسیا و به درخواست مصطفی دنیزلی مربی وقت این تیم جایی نرفت.
اوساسونا باشگاه جدید هافبک دفاعی ایران در جام جهانی آلمان، در پایان فصل اخیر لالیگا به مقام چهارم رسید و شانس حضور در لیگ قهرمانان آروپا را پیدا کرده است .حضور در بازیهای انتخابی لیگ قهرمانان و احتمال صعود این تیم به مرحه نهائی، برای هافبک 26 ساله ایران امتیاز مهمی به حساب می آید.
نکونام در این باره گفت: " شانس بازی در لیگ قهرمانان یکی از دلایل اصلی انتخاب اوساسونا بود. همینجا از مدیران و مربیان باشگاه تشکر می کنم و برای موفقیت خودم و باشگاه تمام تلاشم را به کار می گیرم.من یک بازیکن حرفه ای ام و برای تطابق با تیم جدیدم به سرعت خودم را تغییر می دهم".
مدیر ورزشی سوسانو، خوآنجو لورنز هم در جلسه مطبوعاتی باشگاه از جذب نکونام ابراز خوشحالی کرد و گفت کمربند میانی این تیم با حضورخرید این هافبک ایرانی محکم خواهد شد." او یکی از استعداد های فوتبال جهان است. برای هماهنگی او با تیم صبر می کنیم . می دانیم که با نکونام خط میانی ما قوی تر می شود ".
نکونام با این انتقال به اولین بازیکن ایرانی تاریخ لالیگا تبدیل شد. او که برای اولین بار در 31 دسامبر 2000 ومقابل اردن با پیراهن تیم ملی به میدان آمد اینک 73 بازی ملی دارد و برای تیم ملی 12 گل زده است.
باشگاه اوساسونا برای فروش یا انتقال نکونام مبلغ 5 میلیون یورو تعیین کرده است.