سلام
من می خواستم هر جور شده هدفون
سلام
من می خواستم هر جور شده هدفون
با سلام خدمت همگی
من می خواستم یک هدفون beats by dre بخرم مدل solo hd از خیلی جا ها شندیم مدل های تقلبی زیادن!!
من چند ماه بعد می رم سوئیس برای کاری می خواستم بدونم اگه کسی می تونه ادرس نمایندی از اونجا بده خیلی ممنون میشم ؟
سلام به شما
شما چه نوع هدفونی می خواهید؟
با چه قیمتی؟
شما هم موفق باشید.
من فکر نکنم برای این سوال کسی جوابی داشته باشه ولی اگه محدوده بوجه و نیاز و منبع پخشتون رو بگید محتمل دوستان هدفونهای بهتر(حرفه ایی تر) و بصرف تر خدمتتون معرفی خواهند کرد.
مگر این که تصمیمتون نهایی شده که بحث جداس
خیلی ممنون بودجه در حد 400 تومن باشه منبع پخشم ایپاد و گوشی
سلام به شما
دوست عزیز این برند نه تنها در ایران بلکه حتی در فروشگاههای خارجی هم امکان داره تقلبی اون فروخته بشه چون این برند به دلیل گستردگی دامنه تبلیقاتی اون فعلآ میشه گفت از تمام مدلهای این برند High Copy ساخته شده.
به هر حال اگر به دنبال خرید یک هدفون با کیفیت هستید حتی اصل این مدلی که انتخاب شده کیفیت خوبی نداره و بهترین مدل این برند که کمی قابل تامل تر هست Studio هست که اون هم جزوء لیست هدفونهای مطرح و حرفه ای نیست.
شما هم موفق باشید.
عزیز یه ایرفون واسه ایپاد تاچ معرفی کنید
بودجه : 40-60
سبک مورد علاقم بیشتر rock هست
به همین خاطر دوس دارم صدای خواننده واضح باشه
ممنون
دوست عزیز Solo کجا و بودجه 400 تومن کجا!
به هر حال اگه قصد خرید هدفون با این قیمت رو دارید پیشنهاد میکنم سورستون رو عوض کنید که هدفون با سورس همخوانی داشته باشه و بی خودی هزینه نکرده باشید تا نتیجه مطلوب از سیستم بگیرید.
اگه قصد خرید فول سایز دارید که حتمآ باید آمپ بگیرید و اگه قصد خرید Inear دارید که گزینه های مناسب:
1. Shure SE425
2. Shure SE535
3. Klipsch X10
4. Monster Turbine PRO Copper
فول سایز:
1. Audio Technica M50
2. Shure SRH940
3. Shure SRH840
4. Denon D2000
شما هم موفق باشید.
دوست من
اگه از برند سونی هدفون انتخاب کنید بهتره چون مید اغلب در هدفونهای سونی به خوبی باز تولید میشه ولی یک مسئله ای که در اکثر هدفونهای سونی به چشم میاد ضعیف بودن بیس هست که باید یک مقداری با اون کنار بیاید پیشنهاد میکنم یکی از این دو مدل سونی رو نگاه بندازید هر چنذ که از بودجه در نظر گرفته شما خیلی کمتر هستند اما برای کاربرد شما کاملآ مناسب هستند.
1. Sony Mdr-Ed12
2. Sony Mdr-Ed10LP
در غیر اینصورت باید یک کمی به بودجه اضافه کنید و از خارج هدفون تهیه کنید به طور نمونه Shure SE215
شما هم موفق باشید.
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:35. دليل: پست متوالی
خیلی ممنون
ولی من هدفونی می خوام که بشه با ایپاد و گوشی باهاش گوش داد !یعنی وصلش کنم به گوشی باهاش اهنگ گوش بدم !؟؟نمی خوام باتری گوشی رو بخوره !
با این حرفا چی رو پیشنهاد می کنید ؟؟
در ادامه افشاگری Peaceful1:
اگه کسی هدفون ارزون قیمت می خواد بره به اینجا یه نگاهی بکنه شاید مشتری شد البته کمتر از 20 تا نمی فروشه ولی خوب بعضی از مدلها رو هم مجانی برای چین ارسال میکنه:
و این هم هست که موجودی کمتری داره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه نتیجه گرفت که این کار درست نیست ولی زمانی که خود فروشنده به شما بگه این وسیله اصل نیست و شما هم به دنبال وسیله ارزان باشید موردی نداره ولی اینجا سر شما منت هم میگذارند که هدفون غیر اصلی رو به عنوان اصلی برای شما موجود کرده اند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید یک دلیل تولید این قبیل محصولات آموزش کارگر نیمه ماهر باشه ولی چه اشکالی داره IE8 رو به قیمت 1/15 قیمت واقعی بگیرند و با بیش از 15 برابر سود خالص و بی دردسر بفروشند. آخه چطور ممکنه اون کاربر بیچاره بفهمه که صدای این شیپوری که داره صدا میکنه صدای غیر اصلی هست ، و بتونه اثبات کنه چیزی رو که زبون بازی فروشنده حیله گر اون رو اصل میدونه.
شما هم موفق باشید.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)