بقول سرهنگ علیفر مشکل از دفاع خطی هستش.من خودم به مکسس اصلا اعتقاد ندارم.از تاکتیک پرسینک استفاده کن هر چند خیلی اثر نداره. با چه ترکیبس بازی می کنی؟ اگر 4-2-3-1 باشه یک هافبک تخریبی بزار یک دونه بازیساز
بقول سرهنگ علیفر مشکل از دفاع خطی هستش.من خودم به مکسس اصلا اعتقاد ندارم.از تاکتیک پرسینک استفاده کن هر چند خیلی اثر نداره. با چه ترکیبس بازی می کنی؟ اگر 4-2-3-1 باشه یک هافبک تخریبی بزار یک دونه بازیساز
بفرما داداش : Arabic Commentaryhttp://adf.ly/b8OIF Or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Italian commentary
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spanish Commentary
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نصب کردی خبرم کن . چون خودم تست نکردم
و زبان های گزارشگری دیگر :
Russian Commentary
Czech Commentary
German Commentary
Hungary Commentary
Portuguese commentary
French commentary
Polish commentary
Dutch Commentary
![]()
دوست عزیز شما گزارشگر عربی، ایتالیایی، اسپانیایی، روسی، چکوسلواکی، آلمانی، مجاری، پرتغالی، فرانسوی، لهستانی و هلندی رو گذاشتی
زبان مادری خودمون رو هم اگه هست میذاشتی عادل یا مزدک هم باشه که چه بهتر![]()
در حال دانلود گزارش ایتالیایی هستم تموم بشه خبر میدم .![]()
اگه فقط بعضی وقتها اینطوری میشه که طبیعیه و فقط دلیلش خورد کردن اعصاب بازیکنه . اما اگه همیشه دفاعت خوب نبوده دیگه اون مشکل از زیرساختهاستباید بیشتر تمرین کنی دیگه . دفاع خوب هم فقط و فقط طبق تجربه بدست میاد .
هر نسخه از فیفا هم دفاع یه جور شده . من خودم اینقدر تو 13 پدرم در اومد تا دفاعم خوب شد و حتی توی انلاین هم خیلی ها میگفتن در سطح بین المللی دفاع میکنیجدا از شوخی دفاعم توی 13 خیلی خوب بود ولی الان تو 14 به دلیل سنگین تر شدن بازیکنها سخت تر شده . ولی با این حساب جلوی cpu روی ورلدکلاس راحت دفاع میکنم . cpu توی هر بازی حداکثر 2 یا 3 تا موقعیت داره .
گزارش ایتالیایی دانلودش تموم شد . خیلی باحاله انصافا . فکر کنم مال sky sport هست صداش انصافا عالیه نه بم نه زیر .. پیشنهاد میکنم دانلود کنید از دست ندید .من برم بقیه زبان ها رو دانلود کنم .![]()
درود
دوستان پچ جدیدی برای آپدیت دیتابیس و برطرف کردن مشکلات فیفا ارائه نشده ؟!
کلا آخرین پچ اصلاحی چی هست ؟!
ممنون
دیتا بیس رو روی 2 بزارم یا روی 4 یا روی 4 ماتریکس ؟؟
کسی بلده دیتابیس رو باید روی کدوم حالت بزارم
بی زحمت بگین ؟؟
میخام مربی باشم منیجر باشم
واسه دوستانی که میگن توپ گیری سخته
البته توپ گیری , نه خط دفاعی
من حرفه ای نیستم اما چیزی که خیلی مهمه اینه مخصوصا اگه مثل من تازه از pes اومدین فیفا
تو pes وقتی دکمه سرعت و پاس رو گرفته بودین در هر صورت میرفت دنبال توپ اما تو فیفا وقتی میره دنبال توپ که توپ زیر پای بازیکن حریف باشه
وقتی پاس بدن بازیکنتون توقف میکنه تو این حالت,مخصوصا پاس هوایی
یا توقف میکنن یا با سرعت نمیرن دنبال توپ
وقتی توپ سرگردونه خودتون بازیکنو هدایت کنین
نکته پیش پا افتاده ای بود اما دیدم همه دوستان لطف کردن بیشتر نکات رو گفتن منم اینو گفتم واسه تکمیل کردنش
در مورد جا موندن خط دفاعی هم که اره واقعا داغونه
یه بار واسه سی پی یو برزیل رو بگیرین از تو زمین خودش جوری هوایی پاس میده که که تک به تک میشه
سی پی یو با برزیل عالی بازی میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)