تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 341 از 624 اولاول ... 241291331337338339340341342343344345351391441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من امروز بلوسنس رو برای خونه بابام اینا تهیه کردم.یخورده باهاش ور رفتم و یک سری چیزهارو امتحان کردم.مورد بسیار مهمی که بهش برخورم اینه که علاوه بر اعلام مشخصاتی که توی دفترچه اومده صدای dts رو پشتیبانی نمی کنه و فبلم هایی که دارای چند زیون زیرنویس باشند دیگه زیرنویس فارسی شمارو که به صورت یه فایل مجزا توی پوشه فیلمتون قرار داره نشون نمیده.بهرحال کمی به نظرم عجیبه.دوستان دیگه چنین مشکلاتی دارند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

پيش فرض

این آپدیت روی t7 plus هم جواب می دهد؟
    نه دوست عزيز
    اما به t7كليد مشكي ميخوره!
    من امروز بلوسنس رو برای خونه بابام اینا تهیه کردم.یخورده باهاش ور رفتم و یک سری چیزهارو امتحان کردم.مورد بسیار مهمی که بهش برخورم اینه که علاوه بر اعلام مشخصاتی که توی دفترچه اومده صدای dts رو پشتیبانی نمی کنه و فبلم هایی که دارای چند زیون زیرنویس باشند دیگه زیرنویس فارسی شمارو که به صورت یه فایل مجزا توی پوشه فیلمتون قرار داره نشون نمیده.بهرحال کمی به نظرم عجیبه.دوستان دیگه چنین مشکلاتی دارند؟
    همه stbهاي زير 100تومن اين مشكل رو دارند!

3. این کاربر از regedit021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

ببين دوست عزيز
    من t7دارم ووقتي كه برق تازه مياد داخلش از 18:38دقيقه شروع ميكنه ولي وقتي يه روشن خاموشش كه مي كنم خودكار تنظيم ميشه !
    ووقتي خاموش هست رو صفحش ساعت درست رو نشون ميده!
    توي تنظيمات درستش كنيد!
    چه مدلی از t7 داری؟ برای من ساعت روی صفحه نمیاد
    مشکل هنگ کردن با این دستگاه نداری؟
    من اسفند سال 88 گرفتم، از 2 ماه بعدش شروع کرد به هنگ کردن
    2بار بردم گارانتی، ولی فرقی به حالش نکرده
    دکمه پنلهاش نقره ای هست

داره خودمونی میشه hamidzaeim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با این پلیر به راحتی روی کامپیوتر اجراش کن .سرچ کن پیداش میکنی با حجم 6.5 مگ

Elecard AVC HD Player

لطفا بنویس دستگاهت چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه میخوام همین مدل رو بگیرم

مارشال كومبو MARSHAL ME-7023

----T + DVD
    این مدل فقط فرمت های avi/mpeg1/mpeg2/dat/h264/mp3 رو ساپورت می کنه
    درضمن این مدل خیلی خیلی عقب افتادس
    سرعت تعویض کانالش خیلی پایینه_وقی میخوای از حالت tv به حالت dvd player یا بالعکس بری دستگاه بایدخاموش بشه بعد از اینکه روشن شد به اون حالت منتقل می شه_برای تماشای فیلم از روی فلش مموری نی تونی مستقیم وارد فلش مموری بشی چون در اون حالت دستگاه فقط فرمت های mp3 و jepg رو می شناسه باید اول به حالت dvd player بری و اگه سی دی ای درون دستگاه نباشه بعد از حدود 30 ثانیه وارد منوی فلش مموری می شی در این حالت که میتونی فایل های تصویری رو اجرا کنی که باز هم در این حالت نمی تونی ویدیو هایی رو که با خود دستگاه ضبط کردی رو ببینی

6. 2 کاربر از hamidzaeim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    گيلان سرفراز

پيش فرض

با سپاس. يك گيرنده ديجيتال و مديا پلير هست به اسم Hi_vision 2615_a‏ كه امكاناتش درست مثل بلوسنس هست با اين تفاوت كه دو پورت يو اس بي دارد و امكان جابه جايي فايلها از هارد به يو اس بي و برعكس و شايد تفاوتهاي كوچكي هم داشته باشد كه من نميدانم. قيمتش هم حدود نود و بنج هزار تومان است. به هر حال در انجمن ها خيلي كم در مورد اين دستگاه بحث شده است. در كل ميخاستم بدانم ايا دوستان اطلاعاتي در مورد اين دستگاه دارند(مستقيم وغيرمستقيم) ايا كسي تا بهحال با اين دستكاه كار كرده است? درجه رضايت? اصولن جرا اينقدر كم درباره ش صحبت ميشه ايا مشكل خاصي داره? ضعفش نسبت به بلوسنس جيه? من ميخاهميكي بگيرم ولي انتخاب برايم دشوار شده است.ممنونميشوم كسي مرا راهنمايي كند.
    احتياج شديد به راهنمايي دوستان دارم لطفن هر جه ميدانيد دريغ نفرماييد. منتظرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید

سوالی دارم از دوستان ساکن شهر اصفهان و حومه ، من ساکن جنوب اصفهان ( سپاهان شهر ) هستم و آنتن پشت بام هم تنظیم هست و کانال های آنالوگ رو هم به خوبی دارم اما با گیرنده دیجیتال فقط فرکانس اول که 618 هست رو میگیرم که شامل کانال های سراسری هست و فرکانس دوم 634 رو اصلا نمیگیرم که شامل کانال مستند هست ، می خواستم بدونم پوشش فرکانس دوم در چه سطح هست؟ فقط در محدوده صدا وسیما؟ من فرکانس اول رو هم با قدرت خوبی میگیرم و نه نویز دارم و نه قطعی . ممنون میشم دوستانی که ساکن اصفهان یا حومه هستند در مورد قدرت فرکانس دوم بگن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بله
    درون بعضي از مدلهاي لب تابها گيرندهاي ديجيتال بصورت آنبرد نصب ميباشد ولي در برخي ديگر ميتوان بااستفاده از اتصال گيرندهاي usb شبكهاي ديجيتال را دريافت نمود
    سلام

از کجا بفهمیم که لب تب گیرنده دیجیتال داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

پيش فرض

سلام

از کجا بفهمیم که لب تب گیرنده دیجیتال داره ؟
    اگر دستگاه شما گیرنده دیجیتال داشته باشه در فهرست مشخصات لب‌تاپ حتماً اشاره به وجود چنین امکانی شده. مدل لب‌تاپ را در اینترنت جستجو کنید ریز مشخصاتش را پیدا خواهید کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگر دستگاه شما گیرنده دیجیتال داشته باشه در فهرست مشخصات لب‌تاپ حتماً اشاره به وجود چنین امکانی شده. مدل لب‌تاپ را در اینترنت جستجو کنید ریز مشخصاتش را پیدا خواهید کرد.
    تشکر منظورم اینه که چه عبارت یا علامت یا نشانه ای وجود داره تا بفهمیم که این ویزگی رو داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

پيش فرض

چه مدلی از t7 داری؟ برای من ساعت روی صفحه نمیاد
    مشکل هنگ کردن با این دستگاه نداری؟
    من اسفند سال 88 گرفتم، از 2 ماه بعدش شروع کرد به هنگ کردن
    2بار بردم گارانتی، ولی فرقی به حالش نکرده
    دکمه پنلهاش نقره ای هست
    من قبلا t7كليد نقره اي داشتم كه فريمور اشتباه ريختم روش كنترلش از كار افتاد نشد كاريش كنم بردم گارانتي 12تومن دادم با t7كليد مشكي عوضش كردم!
    قبلي وقتي تند تند باهاش كار مي كردم بعضي وقت ها هنگ مي كرد!
    من بهمن 88گرفتم تا اون موقعي كه داشتم شايد دفعات هنگ كردنش به 20بار هم نرسيد!
    بردي گارانتي چيكارش كرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •