آقا چطور میشه آنلاین بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تانگو باید چی کارکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنم لطفا راهنماییم کنید
آقا چطور میشه آنلاین بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تانگو باید چی کارکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنم لطفا راهنماییم کنید
تانگل و هاماچی و از این جور نرم افزار به درد نمیخوره تو گوگول یه سرچ بزن ای پی سرور متناسب با ورژنتو پیدا کن و بهش وصل شو
ورژن 1.7.10 آخرین ورژن
تو گوگل دقیقا چی برنم؟
شما خودتون چی کار می کنید؟
Last edited by v.mohammad; 04-07-2014 at 19:07.
اول برو این سایت :
تو این سایت پره سروره آی پی هر سروری که دوست داشتی کپی کن بعد برو تو بازی بعد برو Multiplayer بعد بزن Direct Connect بعد با Ctrl + V آی پی که کپی کرده بودی پیست کن بعدش میتونی وصل شی به سرورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به همین راحتی به همین خوشمزگی
من جدیدا دیگه آنلاین نمیزنم چون خیلی لگ داره تو خونه با دوستم بازی میکنیم با پینگ 2دو نفری هم حال میده
![]()
چطوری؟
راستی من تو هر سرور می خوام برم یه اروری میده
راهی دیگه ایی برای آنلاین بازی کردن هست؟
آقا با این سایت ته که دادین چی کار کنم؟
تو آی پی های مربوط به ورژن ماین کرفتم می رم فقط می نویسه "login password/ " آخه من که هنوز ریجستر نکردم ریجستر هم که میکنم بعد لوگین می کنم قبول نمی کنه میگه ورنیگ پسورد
تورو خدا کمکم کنید
با register pass pass/ و یا register pas/ ثبت نام کن یکی از دوتا باید باشه بعدشم با login pass/ وارد سرور بشو
سلام دوستان . من دنبال یکی از بچه های پایه مثل سجاد و مهران میگردم که بتونم یاهاش سرور ران کنم هر کدوم از شما که کانفینگ سرور ماین بلدید پی ام بدید ...
Mail : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه ران سرورم نصف نصف برای صحبت یاهو ادد کنید..
با تشکر Sam
یه سر به ایران کرافت بزن مدیر ایرانکراافت یاشار نظری داره سرور می زنه تقریبا تکمیله . شاید قبول کرد همکاری کنه .
توصیه بنده : بهتره با افراد معروف و سرشناس در ضمینه سرور همکاری کنی .
سلام
خوبید ؟! خوشید ؟! سلامتید ؟!
سرور ایرانی هست الان ؟!
بعد 1 ای 2 سال میخوام بیام![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)