تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 341 از 602 اولاول ... 241291331337338339340341342343344345351391441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    باتوجه به این که تایپیک های دیگه تعطیله وبا توجه به این که امروز برای خریدآمپ به پاساژپایتخت رفتم و نمیدونستن آمپلی فایرهدفون چیه اصلا
    اگه مشکلی نیست میخواهم یه سوال بپرسم:
    قید خرید آمپ رو زدم و واقعا واس ملتمون متاسفم که از همچین چیز های پیش پا افتاده ای هم بی بهره اند
    با بودجه 1,200,000 میخواستم یه پلیر بخرم که فرمت flac رو خیلی خیلی خوب و روون ساپرت و اجرا کنه
    و بیس رو هم کمی زیاد کنه ( یه کم )، قدرت و کیفیت صدا رو هم افزایش بده
    پیشنهاد دوستان Ipod touch 5 بود ولی مثل این که تو فرمت flac و بیس کم میاره. درسته؟
    پیشنهادتون چه پلیریه؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    باتوجه به این که تایپیک های دیگه تعطیله وبا توجه به این که امروز برای خریدآمپ به پاساژپایتخت رفتم و نمیدونستن آمپلی فایرهدفون چیه اصلا
    اگه مشکلی نیست میخواهم یه سوال بپرسم:
    قید خرید آمپ رو زدم و واقعا واس ملتمون متاسفم که از همچین چیز های پیش پا افتاده ای هم بی بهره اند
    با بودجه 1,200,000 میخواستم یه پلیر بخرم که فرمت flac رو خیلی خیلی خوب و روون ساپرت و اجرا کنه
    و بیس رو هم کمی زیاد کنه ( یه کم )، قدرت و کیفیت صدا رو هم افزایش بده
    پیشنهاد دوستان Ipod touch 5 بود ولی مثل این که تو فرمت flac و بیس کم میاره. درسته؟
    پیشنهادتون چه پلیریه؟
    با تشکر
    تا اونجايي كه ميدونم ايپاد پنج ميتونه با نصب برنامه avplayer فايلهاي flac رو هم اجرا كنه ولي مطمعنا فايلهاي mp٣ رو بسيار قوي اجرا ميكنه!ولي يه سوال دارم :ايا فايلهاي با اين فرمت براحتي دردسترس هستند؟
    دوستان امروز يه شافل خريدم. واااو بايد بگم جدا سورپرايز شدم كه اين كوچولوي بند انگشتي حتي از ايفون فايوم هم قويتره و تركيبش با هدفونم،دقيقا شده همون چيزي كه ميخاستم
    متشكرم استيو جابز،ممنونم كاوه جان!

Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2

3. 2 کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تا اونجايي كه ميدونم ايپاد پنج ميتونه با نصب برنامه avplayer فايلهاي flac رو هم اجرا كنه ولي مطمعنا فايلهاي mp٣ رو بسيار قوي اجرا ميكنه!ولي يه سوال دارم :ايا فايلهاي با اين فرمت براحتي دردسترس هستند؟
    دوستان امروز يه شافل خريدم. واااو بايد بگم جدا سورپرايز شدم كه اين كوچولوي بند انگشتي حتي از ايفون فايوم هم قويتره و تركيبش با هدفونم،دقيقا شده همون چيزي كه ميخاستم
    متشكرم استيو جابز،ممنونم كاوه جان!

Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2

من تمام البوم هایی که گوش میدم FLAC هست. من بسیاری از البوم های ارشیو شخصی خودم رو بصورت سی دی اورجینال خریداری کردم ولی تبدیلشون کردم به FLAC و از تبدیل دیجیتال به انالوگ استفاده میکنم برای پخش کردنشون. به نظر من کسی اگه Mp3 گوش میده نباید دنبال پلیر و هدفون خوب باشه، با سیستم خوب باید FLAC استفاده کرد، با فشرده سازی عملا بخشی از فرکانس رو از دست میدیم.

5. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من تمام البوم هایی که گوش میدم FLAC هست. من بسیاری از البوم های ارشیو شخصی خودم رو بصورت سی دی اورجینال خریداری کردم ولی تبدیلشون کردم به FLAC و از تبدیل دیجیتال به انالوگ استفاده میکنم برای پخش کردنشون. به نظر من کسی اگه Mp3 گوش میده نباید دنبال پلیر و هدفون خوب باشه، با سیستم خوب باید FLAC استفاده کرد، با فشرده سازی عملا بخشی از فرکانس رو از دست میدیم.
    استاد میشه ادرس بدین مام یه دونه از البوما رو بخریم حالا حداقل واسه یه بار یه تجربه ناکام نریم از دنیااحیانا رضا صادقیش هم هس؟

7. این کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

استاد میشه ادرس بدین مام یه دونه از البوما رو بخریم حالا حداقل واسه یه بار یه تجربه ناکام نریم از دنیااحیانا رضا صادقیش هم هس؟

من ایرانی زیاد گوش نمیدم بغیر از موارد خاص که بله اونهارو سی دی ارجینالشون رو دارم ولی رضا صادقی جزوشون نیست!
    مابقی کارها که خارجی هستن اکثرا دارم FLAC اگه کسی موردی بخواد میدم بهش مشکلی نیست (از دادن ارشیو کامل معذورم، بحث پول هم نیست، زحمت کشیدم براش)

9. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

فدات
    ینی شما تراکهای ویو رو میگیری به flac تبدیل میکنی؟اگه اره که این ترکهای ویو هم همچین مالی نیستن هابرای خارجی ها که جز اثار کلاسیک که دیگه چیزی گیر نمیاد تو این مملکته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا یه سوالی، شما از رو سی دی تبدیل میکنی کیفیت flac میشه؟ یا فقط پسوند فایل عوض میشه؟ چون فکر میکنم کیفیت flac بالاتر باشه و اگر بخوایم تبدیل کنیم باید vinyl یا flac باشه، درست میگم؟

12. این کاربر از Hesam_valadkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فدات
    ینی شما تراکهای ویو رو میگیری به flac تبدیل میکنی؟اگه اره که این ترکهای ویو هم همچین مالی نیستن هابرای خارجی ها که جز اثار کلاسیک که دیگه چیزی گیر نمیاد تو این مملکته
    رفیق یکی از فرمت های اصلی ویو هست، که حجم خیلی زیادی هم داره

14. این کاربر از Hesam_valadkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

فدات
    Wave فرمت بدون فشرده سازی هست و کیفیت اصلی اونه. ولی این فرمت رو به FLAC تبدیل میکنند فقط یه کمی حجمش کمتر میشه مثلا 600 مگ میشه 400 مگ و کیفیت هم ثابت میمونه. ولی خب بیت ریت ها متفاوته و مثلا سوپر اودیو سی دی رزولوشن بالاتری داره و حجمش بیشتره

آقا یه سوالی، شما از رو سی دی تبدیل میکنی کیفیت flac میشه؟ یا فقط پسوند فایل عوض میشه؟ چون فکر میکنم کیفیت flac بالاتر باشه و اگر بخوایم تبدیل کنیم باید vinyl یا flac باشه، درست میگم؟
    بله از روی سی دی میشه تبدیل کرد و خروجی میشه FLAC lossless. کیفیت FLAC با سورس اولیه هیچ فرقی نمیکنه و نه بهتره نه بدتره. اصلا تفاوتی نداره.

رفیق یکی از فرمت های اصلی ویو هست، که حجم خیلی زیادی هم داره
    بله درسته حجمش زیاده در مقایسه با MP3 و کیفیت مشابه سورس اولیه هست.

16. 3 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

Wave

بله از روی سی دی میشه تبدیل کرد و خروجی میشه FLAC lossless. کیفیت FLAC با سورس اولیه هیچ فرقی نمیکنه و نه بهتره نه بدتره. اصلا تفاوتی نداره.
    نه منظورم کیفیت نسبت به سی دی که کانورت شده هست، که چون سی دی 320 هست وقتی تبدیل میشه آیا بهتر میشه یا نه چون منبعش همون سی دی بوده فرقی نمیکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •