تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 341 از 421 اولاول ... 241291331337338339340341342343344345351391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

اگر كنارتون ميشينه كه خيلي سادست! چاره اينه بار بعد كه براتون غذا اضافه كشيد با لحن خيلي خوب و صميمي همشو از بشقاب خودتون به بشقاب ايشون منتقل كنيد! يكبار كه اينكار رو انجام داديد متوجه ميشه
    اخه نمیزاره همین کار رو خواستم بکنم ظرفشو میگره دستش الا اجازه نمیده تعویض کنم . خیلی پر رو تر از این حرف هاست .
    Last edited by استاد شیفو; 18-08-2015 at 09:44.

2. این کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وقتی میخواد غذا بکشه با صدای بلند که اطرافیان بشنون بگین نمیخوام و سیر شدم و این حرفا وقتی هم که کشید نخورید
    آخر کار هم کسی چیزی گفت بگین من به فلانی گفتم نمی خوام ولی به حرف نمی کنه که و ... (حالا یه تیکه هم میتونید بندازید بهش در این مرحله!)

ضمنا فکر نکنم با این حرکت ایشون شما چاق بشین یعنی اون قدر تاثیر نذاره و لازم نیست خودتون رو ار این لحاظ ناراحت کنید

4. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مسوئل ازمایشگاه هست تو دانشگامون احساس خوشمزگی میکنه، یکبار جلو اساتید گفت خانم فلانی (یعنی من) داره ازدواج میکنه ه شوخی گف الکی.البته خودمم بودم اون لحظه چیزی نگفتم.بنظرتون اگر دوباره تکرار کرد چی جواب بدم که هم مودبانه باشه هم کارشو تکرار نکنه؟نمیتونم خیلی تند برخورد کنم باهاش چون کارم بهش گیره
    Last edited by باغبون; 20-08-2015 at 16:43.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض شایعه

سلام دوستان
    یه مسوئل ازمایشگاه هست تو دانشگامون احساس خوشمزگی میکنه، یکبار جلو اساتید گفت خانم فلانی (یعنی من) داره ازدواج میکنه به شوخی گف الکی.. البته خودمم بودم اون لحظه چیزی نگفتم.بنظرتون اگر دوباره تکرار کرد چی جواب بدم که هم مودبانه باشه هم کارشو تکرار نکنه؟نمیتونم خیلی تند برخورد کنم باهاش چون کارم بهش گیره

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مسوئل ازمایشگاه هست تو دانشگامون احساس خوشمزگی میکنه، یکبار جلو اساتید گفت خانم فلانی (یعنی من) داره ازدواج میکنه به شوخی گف الکی.. البته خودمم بودم اون لحظه چیزی نگفتم.بنظرتون اگر دوباره تکرار کرد چی جواب بدم که هم مودبانه باشه هم کارشو تکرار نکنه؟نمیتونم خیلی تند برخورد کنم باهاش چون کارم بهش گیره
    مسئول آزمایشگاهتون خانم هست یا اقا ؟

آیا همیشه این رفتار رو دارد و مسائل شخصی رو در حضور همه بازگویی میکنه ؟؟؟

اگه فقط یک مورد بوده چیزی نگید بهتره . چون همونطور که خودتون فرمودید دستتون زیر سنگش گیره . منم بودم چیزی نمیگفتم .

اما اگر همیشه مسائل شخصی شما را بازگو میکنه . یک بار پیش خودش وقتی تنهاست مودبانه بگید که اگر میشه مسائل شخصی رو دوست ندارید که بازگو بشه . بنا به دلایلی .

احتمالا عذر خواهی کنه . اگر نکرد یکم جدی تر برو جلو .

8. 3 کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام
    خیلی به شرایط بستگی داره...
    آخه مگه شما با ایشون شوخی داری؟ بحث خاصی بوده قبلا؟
    مرد یا زن؟ مجرد یا متاهل؟

از این شوخی ها بین دوستان و فامیل رایج هست ولی من متوجه نشدم دقیقا این صحبت ایشون توی یک محیط رسمی چه معنی میده!؟

البته متاسفانه شنیدن از این حرفهای بی ربط از برخی افراد .... عجیب نیست. برای خودم پیش اومده توی محل کار، با طرف نهایت سلام و خسته نباشید دارم، اومده میگه چند سالته!؟ نمیخوای زن بگیری

10. 3 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    خیلی به شرایط بستگی داره...
    آخه مگه شما با ایشون شوخی داری؟ بحث خاصی بوده قبلا؟
    مرد یا زن؟ مجرد یا متاهل؟

از این شوخی ها بین دوستان و فامیل رایج هست ولی من متوجه نشدم دقیقا این صحبت ایشون توی یک محیط رسمی چه معنی میده!؟

البته متاسفانه شنیدن از این حرفهای بی ربط از برخی افراد .... عجیب نیست. برای خودم پیش اومده توی محل کار، با طرف نهایت سلام و خسته نباشید دارم، اومده میگه چند سالته!؟ نمیخوای زن بگیری
    خانم متاهل، دیگه سطح پایین فکری موجب این جور رفتارها میشه. دوست دارم تو جمع اگر دوباره همچنین رفتاری کرد یه جواب همون لحظه بهش بدم در عین ادب. بنظرتون بگم این شایعات چیه بده؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام،
    هر واکنشی که بخواید نشون بدید بستگی به شخصیت خودتون و شخصیت طرف داره.
    اما نظر من رو بخواید، سکوت و بی‌محلی بهترین پاسخ هست.
    اگر سعی کنید همیشه رابطه شما با ایشون کاملاً جدی و بدون لبخند و در حد همون کار آزمایشگاه باقی بمونه، احتمالاً چنین اتفاقاتی هم کمتر میفته.

- - - Updated - - -

سلام دوستان
    سلام،
    هر واکنشی که بخواید نشون بدید بستگی به شخصیت خودتون و شخصیت طرف داره.
    اما نظر من رو بخواید، سکوت و بی‌محلی بهترین پاسخ هست.
    اگر سعی کنید همیشه رابطه شما با ایشون کاملاً جدی و بدون لبخند و در حد همون کار آزمایشگاه باقی بمونه، احتمالاً چنین اتفاقاتی هم کمتر میفته.

13. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خانم متاهل، دیگه سطح پایین فکری موجب این جور رفتارها میشه. دوست دارم تو جمع اگر دوباره همچنین رفتاری کرد یه جواب همون لحظه بهش بدم در عین ادب. بنظرتون بگم این شایعات چیه بده؟
    سلام
    بنظرم در جمع سکوت و اخم و کم حرفی بهترین جواب هست براشون
    ولی
    تایید میکنم نظر اون دوستمون رو که وقتی تنها هستید محترمانه بگید که لطفا دیگه از این شوخی ها نکنن و برای اینکه جلوه بهتری داشته باشه تقصیر رو متوجه جو هم دانشگاهی ها کنید و بگید که اخه میدونید بعضی دوستان جنبه بالایی ندارند و میتونه براتون دردسر باشه و این حرفا...!

- - - Updated - - -
    Last edited by Atghia; 20-08-2015 at 23:35.

15. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

فرض کنین یکی از اقوام نزدیک ، حال به دلایلی عمدی شما رو برای عروسیش دعوت نمی کنه و به نحوی میگه من راضی نیستم فلانی توی عروسیم باشه . شما هم با ایشون کم ارتباط هستین .
    حال به نظر شما کار درستی هستش که اگر خودتون مراسم عروسی دارین ، ایشون رو دعوت کنین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •