تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 341 از 456 اولاول ... 241291331337338339340341342343344345351391441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

زولا: من هم مثل همه معتقدم بارسا فوق العاده بازی می کند

این ستاره بازنشسته ایتالیایی معتقد است برای دوست داران فوتبال سخت است که بازی بارسا را دوست نداشته باشند

سایت گل- جان فرانکو زولا، ستاره سابق چلسی و تیم ملی ایتالیا، با ستایش از بارسا، اعلام کرد که این تیم فوتبال فوق العاده ای به نمایش می گذارد.
    این ستاره بازنشسته ایتالیایی معتقد است برای دوست داران فوتبال سخت است که بازی بارسا را دوست نداشته باشند و به همین دلیل معتقد است بسیاری از فوتبال دوستان سراسر دنیا تیم پپ گواردیولا را ستایش می کنند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من به همان چیزی اعتقاد دارم که بسیاری از افراد در سراسر دنیا معتقدند، بارسا فوتبال فوق العاده ای ارائه می دهد. فوتبال آنها بسیار زیباست. بسیاری از طرفداران فوتبال، بارسا را به خاطر فوتبال فوق العاده اش و بازیکنانی که دارند، ستایش می کنند."
    سرمربی سابق وستهم سپس در مورد شانس بارسا برای قهرمانی در چمپیونزلیگ صحبت کرد و گفت:" قهرمانی در چمپیونزلیگ چالش بزرگی است زیرا قهرمانی در این رقابت ها اصلا آسان نیست، حتی برای تیمی مانند بارسا که قهرمانی های زیادی در این سال ها به دست آورده است. با این وجود، اگر یک تیم بتواند قهرمان شود، آنها خواهند بود."
    بارسا در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ مقابل لورکوزن قرار خواهد گرفت.

گفت و گویی ویژه با مسی:بازی کردن دربارسا، مثل بازی کردن درتیم ملی اسپانیاست

من دوست ندارم که درمورد خودم صحبت کنم و چنین اهدافی را هم برای خودم تعریف نکرده ام. من درهر بازی برای تیمم به میدان می روم و سعی می کنم تا بهترین بازی ممکن را به نمایش بگذارم

سایت گل- لیونل مسی، ستاره جوان و آرژانتینی دنیای فوتبال ، در گفت و گویی اختصاصی با مجله «دن بالون» به مسائل مختلف پرداخت؛ ودرمورد موضوع های مختلفی صحبت کرد: از توپ طلای سال 2011 گرفته تا گواردیولا، کریستیانو رونالدو ، زبان کاتالان و اوضاع تیم ملی آرژانتین. مسی مطمئن است که روزی می تواند موفقیتهایش با پیراهن بارسا را در تیم ملی آرژانتین هم تکرار کند و به این نکته اشاره کرد که با وجودی که دی استفانو هم هرگز قهرمانی درجام جهانی را تجربه نکرده ولی هیچ شکی دراین نیست که او یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ دنیای فوتبال است.
    متن این گفتگو را اینجا مطالعه کنید:
    *«لیونل مسی بهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال است.»این جمله را باور داری؟
    من 24 ساله شده ام وتازه کارم را شروع کرده ام. به علاوه احترام زیادی برای افرادی که بزرگان دنیای فوتبال بوده اند قائلم؛ افرادی مثل دی استفانو، پله یا مارادونا.این را باید بقیه افراد، آن هم زمانی که عمر فوتبالی من به سرآمد بگویند.چون من دوست ندارم که درمورد خودم صحبت کنم و چنین اهدافی را هم برای خودم تعریف نکرده ام. من درهر بازی برای تیمم به میدان می روم و سعی می کنم تا بهترین بازی ممکن را به نمایش بگذارم
    محدودیتها و حد و مرزهای مسی چیست؟ مسی هنوز هم می تواند به عنوان یک فوتبالیست رشد کند؟
    هدفهای من با هدفهای تیمی که درآن توپ می زنم درهم آمیخته. حد و مرزی که برای خودم تعریف کرده ام، فتح تمام جامهای ممکن با بارسلونا و تیم ملی آرژانتین است. همیشه با این هدف به زمین چمن می روم، بدون اینکه بخواهم به اهداف بلندمدت فکر کنم.
    ولی بازی کردن در بارسلونا به مراتب آسان تر از بازی کردن در آرژانتین به نظر می رسد
    من درتمام طول سال در بارسلونا هستم و درک هم تیمی هایم کار آسان تری است؛ چون آنها فوتبالیست های فوق العاده ای هستند. البته تیم ملی آرژانتین هم بازیکنان تراز اولی دارد و من مطمئنم که دیریازود می توانم موفقیتهایی که با بارسلونا کسب کرده ام را در تیم ملی آرژانتین هم تکرار کنم. اگر بتوانیم به درک گروهی بهتری برسیم و به عنوان یک تیم متحد و خوب بازی کنیم، اوضاع بهتر خواهد شد. ما بازیکنان خوب زیادی در تیم ملی آرژانتین داریم.
    کسانی که درانتخاب تو به عنوان بازیکن شماره یک دنیای فوتبال شک دارند، معتقدند که تا زمانی که تو نتوانی در جام جهانی به قهرمانی برسی، نخواهی توانست تا در جمع بزرگان قرار بگیری
    بازیکن بزرگ، مثل دی استفانو است که هرگز در جام جهانی به قهرمانی نرسیده. معتقدم که کسی تاریخ فوتبالی او را به این خاطر به چالش نمی کشد. درهر صورت زمان زیادی پیش رو هست و من نهایت کارهای ممکن و غیرممکن را انجام می دهم تا با تیم ملی آرژانتین قهرمان دنیا شوم.
    خودت را خوش تیپ، پولدار و یک بازیکن بزرگ می دانی؟
    من فقط یک بازیکن هستم که می خواهم محبتهایی که در خارج از زمین فوتبال دریافت می کنم را در زمین مسابقه به هواداران پس بدهم وجبران کنم
    تمام عمر حرفه ای فوتبالت را دربارسلونا سپری کرده ای؟ برای تجربه ماجراجویی فوتبال در جایی دیگر، وسوسه نمی شوی؟
    من دربهترین تیم دنیا هستم.هیچ تیم دیگری نمی تواند تا این حد مرا لبریز از عشق و هیجان کند.امیدوارم که تازمانی که از من خسته می شوند، اینجا بمانم و امیدوارم که آن روز، هرگز فرا نرسد.
    این روزها تیاگو موتا و دیگومارادونا بارها از احتمال انتقال تو به اینتر گفته اند. رابطه خاص و ویژه ای با این باشگاه ایتالیایی داری؟
    اینتر تیم بزرگی درفوتبال اروپا و دنیاست ولی من الان در بزرگترین تیم دنیا هستم و احساس خوشبختی می کنم. احساس می کنم که هواداران هم از من راضی هستند.پس چرا باید تیمم را عوض کنم؟
    چند ماه پیش گفته بودی که هیچ وقت نمی توانی خودت را در پیراهن رئال تصور کنی
    من در لاماسیا رشد کرده ام و همین باعث شده تا من مردی با پیراهن آبی و اناری باشم. من خودم را نه در پیراهن مادرید می بینم و نه در هیچ پیراهن دیگری. هرچند که رئال هم تیم بزرگی است
    می توانی خودت را در پیراهن تیم ملی اسپانیا تصور کنی؟
    نه.نمی توانم چنین تصوری داشته باشم. البته باید بگویم که از تماشای تک تک بازیهای تیم ملی اسپانیا لذت می برم. تقریبا تمام بازیکنان بارسلونا درتیم ملی اسپانیا بازی می کنند ، به همین خاطر تک تک بازی های ما، مثل بازی کردن در تیم ملی اسپانیاست، به جز در دو یا سه پست.
    به این فکر کرده ای که مسی بعد از اتمام عمر فوتبالی اش چه خواهد کرد؟ خودت را برروی نیمکت مربیگری می بینی؟
    من فقط 24سال دارم وفکر کردن به این مسائل سخت است.من مسیری طولانی را پیش رو دارم و تا زمانی که بخواهم برای آینده ای دور برنامه ریزی کنم، فاصله زیادی دارم
    رابطه ات بازبان کاتالان چطور است؟
    من برای یادگیری زبان خیلی ضعیفم. کاملا زبان کاتالان را متوجه می شوم و می توانم حرف بزنم ولی خوب ،همان طوری که دوست دارم، نمی توانم حرف بزنم. دوست ندارم با خراب کردن زبانی به این زیبایی، کسی را ناراحت کنم.
    از رونالدینیو بگو. در اولین سالهای حضورت در بارسا، رونالدینیو مثل پدرخوانده ات بود
    گهگداری با هم تماس می گیریم و صحبت می کنیم. او بازیکن بزرگی است و با پیراهن بارسلونا کارهای بزرگی را انجام داد.
    اتوئو، ایبراهیموویچ، بویان، همه اینها قربانی لیونل مسی ای شدند که یک شماره 9 را درکنارش نمی پذیرفت؟
    این حرفها احمقانه است.من از هر سه این بازیکنان درک خیلی خوبی داشتم و خیلی خوب با هم هماهنگ می شدیم. اگر آنها در باشگاه ماندگار نمی شدند،به خاطر تصمیمات تکنیکی بود
    آیا گواردیولا مربی ایده آلی برای مسی است؟
    مربی، بهتر از هرکدام از ما باشگاه را می شناسد. او درابتدا توپ جمع کن بارسا بود، بعد بازیکن باشگاه شد و اکنون مربی تیم است. گواردیولا خیلی باهوش است و به خوبی می داند که در هر لحظه چه کاری انجام دهد و با هریک از بازیکنان چطور رفتار کند. گواردیولایک انگیزه دهنده فوق العاده است و من از همکاری با او واقعا خوشحالم.

داوید ویا: هر روز به حضور در یورو 2012 خوش بین تر می شوم

این ملی پوش اسپانیایی در رقابت های جام باشگاه های جهان دچار آسیب دیدگی شد و از آن زمان دور از میادین به سر می برد.

سایت گل- داوید ویا، مهاجم بارسا، که به دلیل مصدومیت در دو ماه اخیر نتوانسته برای آبی و اناری ها به میدان برود، در مورد بازگشتش به میادین پیش از پایان فصل و خوش بین است.

این ملی پوش اسپانیایی در رقابت های جام باشگاه های جهان دچار آسیب دیدگی شد و از آن زمان دور از میادین به سر می برد.

در ابتدا اعلام شد این مصدومیت این فصل را برای ویا به پایان رسانده اما او امیدوار است پیش از پایان فصل به میادین برگردد و بتواند تیم ملی اسپانیا را در یورو 2012 همراهی کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من جمعه گذشته به کلینیک رفتم و دو پیچ را از پایم خارج کردم. همه چیز خیلی خوب پیش رفت و من بدون مشکل به خانه برگشتم. این یک مرحله مهم دیگر در ریکاوری من است.

وقتی مصدوم شدم، گفتم هدف من حضور در یورو 2012 است و کمک کردن به بارسا در انتهای فصل است. هر روز به این مسئله خوش بین تر می شوم چون همه چیز خوب پیش می رود."

این ستاره اسپانیایی در رقابت های این فصل 15 بار برای بارسا به میدان رفت و 5 گل نیز برای تیمش به ثمر رساند.

2. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

تمرین پدرو و اینیستا همراه تیم

مهاجم و هافبک که هر دو بخشی از تمرینات خود را روز دوشنبه انجام دادند، جلسه امروز را کنار هم تیمی های خود به پایان رساندند. بوسکتس جدا از تیم کار کرد.

خبر خوب برای بارسلونا و جوزپ گواردیولا، این بود که بعد از ظهر روز سه شنبه پدرو و اینیستا هر دو در آخرین جلسه تمرین تیم، قبل از دیدار مقابل والنسیا شرکت کردند. هر دو بازیکن به صورت معمولی با هم تیمی های خود تمرین کردند. شایان ذکر است که پدرو و اینستا، هر دو جلسه تمرین خود را با تیم اول تکمیل کردند.

بازیکنان بارسا ب، تیو، سانتوس، سرگی روبرتو، مونتویا، بارترا و مونیسا نیز با تیم اول تمرین کردند.

بوسکتس، جلسه انفرادی

دیگر بازیکن مصدوم تیم اول، سرجیو بوسکتس، جدا از این گروه تمرین کرد. این هافبک به آسیب دیدگی که در بازی مقابل رئال سوسیداد اتفاق افتاد مقاومت نشان داد.

زولا، حاضر

زولا جیانفرانکو، بازیکن سابق بارسلونا نمی خواست آخرین جلسه تمرین تیم را قبل از بازی از دست دهد. این ایتالیایی نیز که خواستار تماشای تمرین تیم اول بود نیز، در تمرینات به عنوان مربی حضور داشت.

چهارشنبه، آخرین جلسه تمرین

تیم اول یک بار دیگر روز چهارشنبه در نیوکمپ تمرین خواهد کرد (11:00). بازی بارسا- والنسیا که فینالیست را مشخص خواهد کرد، ساعت 21:00 شروع خواهد شد.

ایمری تا برتری از بارسا فاصله دارد!

در چهار باری که اونای ایمری،ابتدا به عنوان مربی المریا و سه بار بعد به همراه والنسیا به نیوکمپ آمد، همیشه بازنده بوده است.

گل زنی در این بازی ها برای کاتالان ها، کسانی که 11 گل به ثمر رسانده و تنها یک گل خورده اند، بسیار مهم است.

اونای ایمری شانس زیادی در مقابل بارسا نداشته است.چه هنگام مربیگری المریا و چه به عنوان مربی والنسیا در 10 بازی او هیچ گاه برنده نبوده است.تیم های او 8 گل به ثمر رسانده اند و 19 گل خورده اند.

نه تنها او هیچ گاه بارسلونا را شکست نداده بلکه هر بار در نیوکمپ،جایی که او در روز 4شنبه برای مرحله ی نیمه نهایی کوپا دل ری به آن باز خواهد گشت، بازنده بوده است.او اولین بار در سال 2007/08 وقتی به همراه المریا کار می کرد به نیوکمپ آمد.او در آن هنگام و سه بار دیگر به عنوان مربی والنسیا شکست خورد. تمام این بازی ها،بازی های لیگ بوده اند.

گل های مسی

هنگامی که اونای ایمری در سال 2007/08 به نیوکمپ آمد،المریا 0-2 و با گل های آنری و مسی به بارسا باخت.از سال 2008-09 بود که ایمری به عنوان مربی والنسیا به بارسلونا آمد که به لطف هتریک نفسگیر تیری آنری و گل دنی الوز با شکست سختی (4-0 ) روبرو شد.

دو فصل پس از آن هم چیزی تغییر نکرد.در 2009/10 تیم ایمری قربانی هتریک دیگری شد که این بار توسط مسی انجام گرفت (3-0).در 2010/11 والنسیا گلی زود هنگام توسط پابلو هرناندز به ثمر رساند،اما بازیکنان گواردیولا با گل های اینیستا و کارلوس پویول بازی را به نفع خود به چرخش در آوردند ( 2-1 ). بنابراین در بازی هایی که در نیوکمپ انجام گرفت بیشتر گل ها به سود تیم میزبان به ثمر رسید، تیمی که 11 گل زد و تنها یک گل خورد.

بارسلونا برنده جایزه لاروس به مناسبت موفقیت های چشمگیر یک سال اخیر

جایزه برای بهترین تیم های سال 2011 در این لیست بارسلونا به عنوان بهترین تیم شناخته شد. این نشان میدهد که بازیکنان بارسا سالی فوق العاده را سپری کرده اند.

این تنها دومین بار است که یک باشگاه برنده جایزه بهترین تیم سال میشود.

مراسم اعطای جوایز لاروس دیشب در لندن برگزار شد و بارسلونا یکی از برندگان پرافتخار جوایز لاروس بود. این باز یک افتخاری دیگر برای بارسلونا در ارئه یک فوتبال ناب است.

بارسلونا موفق به کسب عناوینی از جمله: سه قهرمانی پیاپی در لالیگا و همچنین قهرمان لیگ قهرمانان در ومبلی لندن، برنده سوپر کاپ اسپانیا و اروپا و همچنین جام باشگاههای جهان در ژاپن شده است. بنابرین بارسلونا تنها تیمی است که بعد از منچستر یونایتد سال ،2000 برای دو بار پیاپی برنده این جایزه شده است. این جایزه بطور سنتی به تیم های ملی ، المپیک و همچنین به بهترین تیم ها داده میشود.

بهترین در جهان

بارسلونا در دوران اخیر تمام افتخارات را بدست آورده است.فدراسیون بین المللی تارخ و آمار فوتبال (IHFFS) در سال 2011 بارسلونا را با امتیاز 367 به عنوان برترین تیم و همچنین لیونل مسی به عنوان بهترین گلزن و ژاوی به عنوان بهترین بازی ساز و همچنین گوآردیولا را به عنوان بهترین سر مربی جهان معرفی کرد.

جوایز مطبوعاتی

پس از پیروزی جام باشگاهها در جهان انجمن مطبوعات بین المللی ورزشی (AIPS) بارسلونا را به عنوان بهترین تیم سال2011 معرفی کرد.وهمچنین به این باشگاه جایزه بازی جوانمردانه را نیز اعطا کرد. رسانه های جهان بعد از موفقیت های بارسا این تیم را مورد تمجید قرار دادند.

البته بیشتر نشریات محلی همه از بارسا حمایت میکردند. زمانی که در مراسم و جشن گالا ویکتور والدس به عنوان بهترین شخص ورزشی کاتالان و همچنین کارلس پویول به عنوان بازی جوانمردانه و همچنین داوید ویا برای بازی تاثیرگذار موفق به کسب جوایز شدند. نشریات محلی مانند: کاتالان اسپورت فیستا و همچنین سازمان اتحادیه فدراسیون های ورزشی کاتالان (UFEC) و روزنامه اسپورت بارسلونا را به عنوان بهترین تیم مردان سال 2011 معرفی کردند.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

ماریو کمپس: از کیفیت بازی مسی کاسته شده

ماریو آلبرتو کمپس، بازیکن سابق تیمهای ریورپلاته ووالنسیا در صحبتهایی به آنالیز عملکرد هموطنش لیونل مسی ، بازیکن بارسلونا پرداخته است.
    کمپس دراین باره گفته:« دربازیهای اخیر از سطح بازی مسی کاسته شده و دلیل آن، استراحت نکردن است. .البته نباید کار بارسلونا را تمام شده دانست؛ آنها هنوز هم می توانند جام قهرمانی را از دستان رئالی ها در بیاورند.»
    کمپس در صحبتهایی گفت:« برخی بازیکنان هستند که از سطحشان کاسته شده است، به ویژه مسی. شاید او به تعطیلات نیاز دارد. البته الان نه، زمانی که تعطیلات از راه برسند؛ او باید در زمان مناسب، به تعطیلات برود. ولی او تنها بازیکنی نیست که سطحش پائین آمده است.»
    ستاره سابق دنیای فوتبال در صحبتهایی اعلام کرد که مسی در بازی با رئال مادرید در دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی خیلی تنبل بود و با این وجود از مسی دفاع کرد:« مسی هم انسان است. البته این بارسلونا قابل اعتماد است؛ آنچه اتفاق می افتد این است که سطح توقعات بسیار بالاست و حفظ ریتم بازی، کار سختی است. نمی توانیم بگوئیم که این بارسلونادر سرپائینی است ؛چون اصلا این طور نیست.رئال این روزها خیلی قوی تر از بارسلوناست ولی اینکه بگوئیم که این تیم از الان قهرمان لالیگا شده، بحث دیگری است.»
    کمپس در ادامه به این نکته اشاره کرد:« بارسلونا هنوز شانس قهرمانی در لالیگا را از دست نداده،هنوز امتیازات زیادی مانده است. آنها در رقابتهای کوپادل ری، باید ببینند که چطور باید اوضاع را پیش ببرند، چون والنسیا در خارج از خانه هم عملکرد خوبی دارد. بارسلونا در خانه اش تیمی شکست ناپذیر است.»
    او در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« اگر رئال خودش را وقف فوتبال بازی کردن کند و یا وقف بازی کردن با بارسا کند، کار سخت خواهد شد. آنچه اتفاق می افتد این است که رئال با ذهنیتی جنگجویانه به میدان می آید و زمانی که یک گل دریافت می کنند، تمام وجهه های مثبت رئال ناپدید می شود. الان مطمئنم که رئال تا پایان فصل امتیازاتی را از دست خواهد داد ولی مشکل اینجاست که بارسلونا بتواند در زمان های مناسب به پیروزی برسد.»

گواردیولا: «این یک بازی بسیار سخت است».

مربی تیم بر این باور است که بازی چهارشنبه مقابل والنسیا بسیار سخت است و بازیکنان تیم به منظور رسیدن به فینال این رقابتها باید برای این دیدار آماده باشند.

او در مورد آمادگی جسمانی بازیکنان تیم صحبت کرد و گفت: «ژاوی وضعیت خوبی دارد، الکسیس با تیم سفر می کند و در مرود وضعیت بوسکتس هنوز شک و تردید داریم».

جوزپ گواردیولا اذعان داشت که همه چیز در این بازی جام حذفی با توجه به برنامه دو تیم پیش خواهد رفت، دو تیم در نیوکمپ برای مشخص شدن یکی از فینالیست های جام حذفی به رقابت می پردازند.

سرمربی تیم پس از تساوی 1-1 در مستایا مقابل دیدگان هواداران تیمش بازی می کند. او گفت: «این یک وضعیت ایده آل است و ما به فینال نزدیک هستیم». او همچین به این نکته اشاره کرد که اگر تیمش از این رقابت ها حذف شود به هیچ عنوان مصدومیت برخی از بازیکنان تیمش را بهانه آن نخواهد کرد. او گفت: «ما 11 به 11 مقابل حریف بازی خواهیم کرد و 7 بازیکن هم رو نیمکت داریم و روی فرم هستیم، ما در این بازی نیاز به افرادی داریم که آماده بازی باشند». او در مورد شرایط بازیکنانش گفت: /span> «در مورد بوسکتس شک و تردید وجود دارد، ژاوی خوب است و الکسیس اگرچه دارای مصدومیت کمی است، با تیم سفر خواهد کرد. من صادقانه می گویم که باید برنده این بازی باشیم».

پس از تساوی در مستایا، گواردیولا گفت که این نتیجه برای قبل از بازی برگشت نتیجه خوبی بود. چرا؟ چون که گاهی مواقع پس از پیروزی بزرگ در دیدار رفت، همانند برد در بازی برنابئو بازیکنان بازی برگشت را آسان می گیرند، ولی این نتیجه بازیکنان تیم را موجب کرده تا برای پیروزی به نیوکمپ بروند. در آستانه دیدار چهارشنبه، گواردیولا احتمال بازی کردن تیم برای کسب نتیجه 0-0 را رد کرده است،، او گفت: «ما برای رسیدن به فینال، تنها برای برد به میدان خواهیم رفت». او همچنین اضافه کرد: «من برای این دیدار تصور یک بازی خوب از تیم خود و همچنین موفقیت در به ثمر رساندن گل را دارم».

کلید بازی در اختیار داشتن توپ

گواردیولا اهمیت بانیگا در والنسیا را برجسته دانست و گفت: «بانیگا یک بازیکن فوق العاده است « ما باید متصل بازی کنیم تا بازی بانیگا بی اثر باشد، اگر در زمین آنها باشیم بانیگا مشکل خاصی نخواهد بود اما اگر آنها در زمین ما باشند بانیگا بسیار خطرناک است».

گواردیولا در تحلیل از والنسیا گفت: «آن ها تیمی هستند که بار ها و بار ها برای ما مشکل ایجاد کردند، به طور مثال ما در مقابل رئال سوسیه داد به مشکل بر خوردیم».

گواردیولا در طول کنفرانس خبری خود این را خاطر نشان کرد که: «من می دانم که ما در این مدت، موفق به کسب افتخارات زیادی شدیم، اما بازیکنان تیم تلاش خود را خواهند کرد تا بار دیگر به فینال دیگری برسند». مربی تیم گفت که فینال جام حذفی یکی از زیبا ترین هاست، برای همین دیدار چهارشنبه بسیار کلیدی است. شما هر روز در شرایط رسیدن به فینال قرار ندارید.

منبع: سایت رسمی باشگاه

6. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کسی کانال ریگان از ماهواره سراغ داره بازیو پخش کنه؟؟؟ البته روی هاتبرد یا عرب
    شبکه 3 ظاهرا پخش نمیکنه

8. این کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت در 8 فوریه ی 2012

فینالیست شوید

شب سرد،بازی داغ

پپ همه ی بازیکنان را فرا میخواند و از هواداران میخواهد که حمایتشان کنند

پپ:"من باید به آنها بگویم،اگر برای پیروزی وارد زمین نشویم موفق نمیشویم"

اتلتیکو قبل از این به فینال راه پیدا کرده است

ترجمه ی تیترهای روزانه ی الموندو در 8 فوریه ی 2012

"رفتن به فینال،در خانه"

بارسا حمایت هواداران را میخواهد تا دوازدهمین فینال را در دوران حضور گواردیولا تجربه کند

اینیستا نمیتواند بازی کند و شاید برای چند دقیقه به میدان بیاید،در حالی که ژاوی و الکسیس ممکن است از ابتدا در زمین باشند

---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------

کاریکاتورهای روزانه ی اسپورت در 8 فوریه ی 2012

سرما،باد،حریف قدرتمند،بازی کردن در ساعت 10 شب.تیم امروز به "گرما"ی ما نیاز دارد

بارسا به 100000 بخاری در کمپ نو احتیاج دارد...

بخاری ها با هم این سرود را میخوانند:"ما یک نام داریم...همه آن را میدانند...بارسا،بارسا، بارررررسا"

کاریکاتورهای روزانه ی
    الموندو در 8 فوریه ی 2012

اینیستا از بازی معاف شد

اینیستا:"این خبر خوبی برای بارسا ... ببخشید والنسیاست!

10. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

دوستان بازی ساعت چنده؟
    آیا کانالی مجانی پخش میکنه؟

12. این کاربر از alenkita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

14. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

دوستان بازی ساعت چنده؟
    آیا کانالی مجانی پخش میکنه؟

16. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

انها چشمان من را تسخير خود كردند قسمت دوم : كريستين تلو

شما قبل انها را هرگز نديده ايد ولي وقتي انها پا به توپ ميشوند چشمان شما را تسخير مي كنند. 2 بازيكن بودند كه با من اين كار را كردند اولي در سال 2008 و ديگري در سال 2011 و هر دوي انها در تيم ملي جوانان كشور (اسپانيا)
    سبك بازي انها بسيار متفاوت است اما در ميان انها شباهت هايي هم ديده ميشود 1- هردوي انها در سال 1991 به دنيا امدند 2- هر دوي انها محصول لاماسيا هستند و 3- اسم هر دوي انها با حرف T شروع ميشود. من خوهم گفت كه چگونه انها من را تحت تاثير خود قرار دادند و مطمئن هستم در اينده مرا نااميد نمي كنند
    قسمت اول در مورد تياگو بود كه متوانيد 2 تا پست بالاتر ببينيدش

Cristian Tello

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولين بار كه من تلو را به صورت زنده ديدم

مدتي نه چندان قبل من حسي رو تجربه كردم كه بسيار شبيه به اون لحظه اي بود كه تياگو را در تيم زير 17 سال اسپانيا ديده بودم و اين بار در جام جهاني زير 20 و اين بار يك وينگر چشمان من را به تسخير خود در اورد
    او مانند تياگو انقدر مشهور نبود و اما هر زماني كه صاحب توپ ميشد چيزي خاصي در او مشاهده ميشد. من توجه اي به اسم او نداشتم و فرياد هاي تلو تلو تلو را نميشنديم .اطلاعاتمدر مورد جوانان بارسا بيشتر شده بود اما هنوز چيزي در مورد تلو نشنديده بودم

اين بچه از كدوم تيم اومده بود؟ به من بازي او را به خاطر مياوردم او به كناره ها ميرفت و از انجا با سرعت حركت ميكرد و شما بايد به اون كسي كه اونو متوقف ميكرد حسودي ميكرديد.
    من قادر به ديدن بازي هاي زيادي از او نبودم و فقط چند بازي از اونو دنبال كردم اما اون كي بود؟؟ يه بار ديگه به وب سايت يوفا رفتم و غرق در شادي شدم اون عضو باشگاه بارسلونا بود من اسم اونو قبلا شنيده بودم ولي هيچ بازي اي رو ازش نديده بودم

تلو خيلي خيلي با تياگو تفاوت داشت ولي اون تونسته بود چشما هاي منو جذب خودش كنه. در طول فصل تا انجايي كه تونستم بازي هاي تيم B رو دنبال كردم اما متاسفانه بازيكني رو كه مد نظرم باشه پيدا نكردم.
    اما كريستين تلو انچنان مرا تحت تاثير قرار داد كه تياگو قرار داده بود و تلو هر بازي بهتر و بهتر ميشد.

مدتي قبلي من مقاله اي در مورد نسل 1991 نوشتم و ان شمال بازيكناني مثل تياگو و تلو و كودنكا و بارترا و پلانس و ريورولا و مونتايا ميشد زماني كه انها 10-14 ساله بودن. تلو اولين بازيش را سه ماه گذشته در ماه نوامبر و در مقابل هاسپيتالت براي بارسا به نماش گذاشت و در آن بازي عملكرد خوبي داشت در ماه دسامبر او دومين بازيش را براي بارساا به نمايش گذاشت و بازي را از روي نيمكت آغاز كرد و بازي زيباي او باعث شگفت زده شدن من شد.
    در بازي با هاسپيتالت او در دقيقه 39 وارد بازي شد و در دقيقه 42 اولين گل خود براي بارسا را به ثمر رساند او توپ را از خط ميداني زمين دريافت كرد و به زيباي ان را به تور نشاند
    در دقيقه 62 او بار ديگر موفق به گلزني شد و مانند يك مهاجم كلاسيك و پخته عمل كرد
    در دقيه 79 تلو با يك پاس عالي كونكا را در موقعيت گل قرار داد و كونكا كار را يك سره كرد و من تنها با دهان باز نظاره گره باري بودم و بازي در نهايت 9-0 به سود بارسا به پايان رسيد

زماني كه بيشتر او را ميديدم بيشتر به استعداد او پي ميبردم و كم كم به بازيكن مورد علاقه من در تيم B تبديل شد در بازي او تكنيك و سرعت و اعتماد به نفس نمايان بود من به ميني استادي رفتم تا بازي او در مقابل المريا را در تيم B ببينم و اين اولين بار نبود كه من بتزي او را از نزديك ميديدم و قبلا در مقابل الباسته در نيمه دوم شاهد حضور او بودم ججايي كه تياگو رو ملاقات كردم

ولي او در مقابل المريا از اول بازي كرد و هيچ سوالي در مورد او نبود بي شك اين شماره 7 بهترين بازيكن زمين بود اون بازيكنا رو جا ميذاشت و به هدفش يعني گل زني فكر ميكرد
    مرد سوئدي ميخكوب حركات او شده بود وقتي بعد از بازي از Henok از بازي پرسيدند او گفت : اين بازيكنان بارسا قابل مهار نيستندند و ازار ترين بخش اين بود كه انها خيلي خوب پا به توپ ميشوند.
    بازي 3-3 تمام شد و تلو در هر 3 گل نقش داشت 3 حركت انفجاري زيبا و شوت به سمت دروازه و دفع ناقص دروازبان و در برگشت 2 بار سوريانو و يك بار ريورولا كار را تمام كردند. و ان وقت غروب در ميني ساتادي كه كريستين تلو در آن حكمراني ميكرد چيزي است كه هرگز انرا فراموش نميكنم

چيزي كه من در برابر والنسيا ميخواهم اين است كه او از ابتدا بازي كند او دربازي رفت فقط 3 دقيقه بازي كرد ايا خطرناك است؟ خير او از سمت چپ حركت مي كند و باعث سرگيجه بازيكنان والنسيا يشود در بازي قبل از سمت چپ سانتري را بري لئو فرستاد اما اين او موفق به گلزني نشد

بعد بازي مقابل ال هاسپيتالت و المريا در ميني استادي من در اين فكر بودم كه چرا گوارديولا تلو را براي بازي هاي ليگ انتخاب نميكند تا اينكه او 20 دقيقه مقابل ويارئال بازي كرد و هفته گذشته مقابل رئال سوسيداد
    تلو در بازي با ويارئال بسيار خوب كار كرد و يك بار سسك فابرگاس را در موقعيت عالي گل قرار داد و در آن بازي حكمراني خودش را در سمت چپ بارسا به نمايش گذاشت و بازيكنان ويارئال راهي جز كشيدن پيراهن او و پرت كردنش نداشتند
    تا جايي كه او كه فقط 20 دقيقه بازي كرده بود توسط خوانندگان سايت توتال بارسا به عنوان بهترين بازيكن زمين انتخاب شد

در اخرين شنبه اي كه گذشت و در مقابل سوسيداد بهترين زمان ممكن بود تا ببينيم او در مقابل حريف لاليگايي چه كار مي كند او جزو 11 بازيكن اصلي بود . بعد از گذشت 8 دقيقه تلو اولين گل بازي را به ثمر رساند چيزي كه تيم نياز داست =بازيكني كه فرصت ها را به راحتي از دست ندهد
    در نيمه دوم او يك گل ديگر هم به ثمر رساند كه به علت ح ضور الوز بر روي خط دروازه افسايد گرفته شد و در نهايت بازي 2-1 به سود بارسا تمام شد و بار ديگر خوانندگان توتال بارسا او را به عنوان بهترين بازيكن زمين انتخاب كردند

اگر بازي والنسيا را كه فقط 3 دقيقه بازي كرده در نظر نگيريم اون در 4 بازي كه انجام داده 3 گل زده و يك پاس گل و اين در حالي است كه او تا 3 ماه پيش هنوز بازيي براي تيم اول انجام نداده بود

18. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببخشید فرکانس این trt 3 رو میشه بزارید

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •