دوست عزیز
کنترول از امواج اینفرارد برای کار استفاده میکنند برای فهمیدن اینکه از چه امواجی استفاده می کنند کافیست در یک اتاق دیگر بروید و درب را ببندید و از کنترول ها استفاده کنید اگر عمل کرد امواج رادیویی یا بلوثوت است اگر نه امواج اینفرارد
دوست عزیز
کنترول از امواج اینفرارد برای کار استفاده میکنند برای فهمیدن اینکه از چه امواجی استفاده می کنند کافیست در یک اتاق دیگر بروید و درب را ببندید و از کنترول ها استفاده کنید اگر عمل کرد امواج رادیویی یا بلوثوت است اگر نه امواج اینفرارد
تلویزیونی در بازار هست که کنترلش از امواج رادیویی یا بلوتوث استفاده کنه؟
دوست عزیز
تلویزیون سامسونگ سری f از ورژن 6 به بالا و سری e ورژن 7و8 دارای کنترول لمسی هستند که با قابلیت بلوتوث کار می کند.
من فایلشو دانلود کردم ریختم تو فلش زدم به تی وی ولی برنامه رو نشون نمیده اپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید
من فایلشو دانلود کردم ریختم تو فلش زدم به تی وی ولی برنامه رو نشون نمیده اپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان.من تی وی lm86000-ta دارم و الان تو خود تی وی زد ورژن جدید اومده 04.35.02 .حجمش هم زده بود 311 مگ/ولی وقتی به سایت الجی استرالیا رفتم اونجا فقط ورژن 34 رو زده بود!!!
سوال اینکه چرا ورژن تی وی من واسه آبدیت بالاتر داده از سایت؟
2-آیا کسی به ورژن 35 آپ کرده مزایا و معایب رو لطف کنه بگه؟
اقا تو تلویزیون LA620V کسی متوجه نشد چجوری میشه بیس کد رو برای باز کردن شبکه 3 یا ورزش به تلویزیون داد؟؟
هر جا گشتم راهی پیدا نکردم :|
دوست عزیز
در تلویزیون کسی در هیچ کجا نتوانسته این کار را انجام بدهد .دستگاه های اینترنال ظاهرا این قابلیت را ندارد.
سلام
من چند ماهي كه تلويزيون مدل 47la86000 خريدم و اصلا از كيفيتش راضي نيستم،مخصوصا تو تصاوير sd يا شبكه هاي ديجيتال نميدونم چرا اين طوريه....!؟
اخرين اپديت رو هم نصب كردم ولي باز هم فرقي نكرده،با اين كه اين مدل mci 800 هستش ولي باز هم تو مسابقات فوتبال زماني كه با سرعت بيشتري توپ در حركته ،توپ اطرافش سايه هاي سفيدي داره يا تار نشون ميده كه اين برام خيلي تعجب آوره با اين تكنلوژي هاي جديد چرا اين مشكل رو داره مثلا اين مدل يكي از بالاترين مدل هاي ال جيه،
ادم 5 ميليون پول بده بعد.......البته امكانات و كنترل جادويش خوبه......!!!!!![]()
دوست من زمان زمان پاخس دهی پایین پیکسلها و نرخ تازه ساز بالای تصویر مهمترین عوامل در کاهش بلور در تصاویر سریع و اینجاد sttuter هست. با فعال کردن mci وضعیت بهتر میشه ولی به هر حال با یک پنل lcd بیش از این نباید انتظار وضوح حرکتی رو داشت. کیفیت تصاویر sd صدا و سیما بسیار فاجعه هست و در تمام tv ها هم صدق میکنه و منحصر به 8600 نیست. mci یک تکنیک انحصاری نیست و خیلی از برندها برای افزایش فریم دست به اقدام مشابه ای میزنن. کلا سه یا چهار تکنیک بیشتر وجود نداره که در برندهای مختلف فقط اسم اش متفاوت هست و کارایش یکسان.
اما این tv کنتراست بالا و سیاه عمیقی نداره همچنین تاخیر پردازش بالایی داره که بزرگترین نقاط ضعیف اش هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)