شرکت scs چیزی درباره این که برای این بازی DLC میده یا نه گفته؟
شرکت scs چیزی درباره این که برای این بازی DLC میده یا نه گفته؟
مشکل سیو من با چن بار انگولک با cheat engine حل شد تونستم لول رو هم بالا ببرم و راننده ها و کامیونها هم با این دستکاری ها قابل دسترس شدن
با شیرین موافقم من فقط به خاطر اینکه یه مقداری کامیونهای متفاوت زیاد بخرم پولم رو با چیت زیاد کردم ولی همیشه سعی میکنم بازی رو روال عادی پیش ببرم الان فقط دارم شهرهای مختلف میرم تا نقشه 100 درصد بشه
ماشینی مثل ماگنوم ندیدم واقعا دوش دسته بخصوص اینکه خودم موتور 610 اسبی ماک هم برای تکمیل شدن اصالت ماگنوم براش ساختم
اینه ولی فیلتره دیگه یه جوری دانلود کنین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
57 مگ یه پکه جدا جدا نیست
سلام
1-ترینر باید با ورژن بازی سازگار باشه
2-ترینر باید به صورت Run As Administrator اجرا بشه.
درود
بازی رو نصب کردم اما حالت دمو هست نتونستم کدی براش پیدا کنم از دوستان کسی هست سریال نامبر این بازی رو داشته باشه؟
این بازی منو یاد بازی قدیمی سلطان جاده ها می اندازد؛ بی نظیره
تازه لول 1 شدم هنوزم گیج هستم نمیدونم چی به چیه؛ یه بامرام بیاد یه کم ما رو آموزش بده که چی به چی هست
سپاس گذارم
7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
YR9YD-9CNV4-62KZT-04J2R-PTZ45
L4MND-CMNVE-CQLU8-ARW7F-DPK21
اگر پچ 1.2.5.1 رو نصب کردی از این سریال استفاده کن
HKR19-MLUDU-2KC0X-QU17Y-DP65W
بالاخره زدمودلر 3 رو اکتیو کردم!
اینم اولین کارم:بنز یه اشکالاتی تو طراحی داشت که درستش کردم.
کنار مود Real Logos v0.1 beta.scs که تمام ماشینها رو لایسنس میکنه به راحتی اجرا میشه و تداخلی باهاش نداره.
تغییرات: (مشخصات موتور، آرم ACTORS ، استیل دور لوگوی بنز و قابلیت نصب بوق های اصلی بنز)
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدی که میخوام روش کار کنم اسکانیاس که برنامه دارم براش و بعدشم که باید ولو رو یه سرو سامونی بهش بدم که شرف شرکت ولو رو برده؛ فقط شبیه ولو ساختنش!
یه سوال از دوستان ادیتو: کسی تا حالا شاسی جدید برای ماشینی طراحی کرده؟ میخوام برای اسکانیا شاسی توی کلاس های a و b با هم فرق کنه!
رسول چطوری اینو اکتیو کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
درود بر شما
سپاس از شما
کدهای اول گرفت و پچی که نصب کردم 1.1.1 هست؛ ضروری هست که این پچ تازه یی که اشاره کردی رو نصب کنم؟
من از ده سال پیش سلطان جاده ها رو بازی کردم تا کنون, این بازی جدید خیلی برام تازگی داره و یه کم گیج هستم جز قدیمی ها هستم از جی پی اس و اون مخلفات داخل بازی سر در نمیارم
اگر کسی هست مرا یه راهنمایی کلی کند خیلی سپاس گذار میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)