تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 341 از 860 اولاول ... 241291331337338339340341342343344345351391441841 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض بفرما اينم استاندارد ببخشيد ديگه اززير دستم دررفت

براي اب ميشه بشينيم دعا كنيم(ولي ديشب يكم فكركردم براي درست كردن اب يه چيزاي به فكرم رسيدولي الان هرچي فكرمي كنم يادم نمياد هههههه الان يادم مود درست موقع يادم نمياد فقط بهم بگين ببينم ميشه اب روبخري ولي نخوري )
    درمورد دخترنوشيدني فروش اينا كدگيم شارك براي بدست اوردن اون ايتم هاش:wine)80071a8a 0091- وgrape juice)80071a8a 009f
    چه بدبياري شد من تموم سيوهام رو ازبين بردم ولي فكركنم ميشه به جاي رنگ علف هاي كه نداريم ازگل ها استفاده كنيم اخه من يه جاي خوندم يكي از گل ها خاصيت داروي داره وبايد بدي دكتر كه اين گلي كه ميگم خودش رشد نمي كنه بايد ازاون گل 100تا بكاري شايد 5تاش اون طوري بشه
    Last edited by iman reza; 15-01-2009 at 03:02.

2. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

براي اب ميشه بشينيم دعا كنيم(ولي ديشب يكم فكركردم براي درست كردن اب يه چيزاي به فكرم رسيدولي الان هرچي فكرمي كنم يادم نمياد هههههه الان يادم مود درست موقع يادم نمياد فقط بهم بگين ببينم ميشه اب روبخري ولي نخوري )
    درمورد دخترنوشيدني فروش اينا كدگيم شارك براي بدست اوردن اون ايتم هاش:wine)80071a8a 0091- وgrape juice)80071a8a 009f
    چه بدبياري شد من تموم سيوهام رو ازبين بردم ولي فكركنم ميشه به جاي رنگ علف هاي كه نداريم ازگل ها استفاده كنيم اخه من يه جاي خوندم يكي از گل ها خاصيت داروي داره وبايد بدي دكتر كه اين گلي كه ميگم خودش رشد نمي كنه بايد ازاون گل 100تا بكاري شايد 5تاش اون طوري بشه

اول : لطفا با اندازه ی استاندارد انجمن بنویس چون من چشمهام یوخده ضعیفه با زور بسیار تونستم متنت رو بخونم (البته متن به این ریزی رو خوندن چشم دوستان رو هم اذیت می کنه)
    برای از بین بردن فرمت قبلی و انتخاب فرمت استاندارد، قبل از ارسال پست، در بالا سمت راست ادیتور، ( زیر پیغام: ) دکمه ی

Remove Text Formatting (با آیکون کاراکتر A + ضربدر روش)

رو بزن...

آب رو هم که وقتی خریدی جیک ثانیه میخوره...

اون دو تا آیتم رو هم که فکر کنم بشه از همسر دوک خرید...

گل قرمز جادویی هم درست میگی به صورت رندوم در میاد.... اما این گل در هاروست مون گیم بوی طور دیگه ایه...

با تشکر
    Last edited by Leyth; 15-01-2009 at 02:36.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اره ميشه ازاون هم بخري
    تا اونجاي كه من يادم مياد اگه 10تا توت فرنگي رو گرفته باشي وقدرت بدنيت هم با كاركردن ودويدن هدر نداده باشي اگه چيزي روبخري ديگه نمي خوره
    ولي اينو اطمينان دارم كه وقتي كدبزني وقدرت بدنيت رو ماكس بكني اب رو نمي خوره بهتر بگم مگراينكه خودت مربع يا دكمه (x)بزني تا بخورولي سعي مي كنم امتحان كنم جوابشو ميدم

اينم دمو كاي به طورفجيه ميكس شده

[SIZE=2خبرفوري خبرفوري داغ داغ(امان ازدست هواي سردشهرما)[/SIZE]
    به سرعت خود بيفزايد ايا شما اولين كسي هستيد كه 65 امين غذارو درست ميكنه(من كه سيو ندارم ولي هركي داره خواهش مي كنم دراولين فرصت بزنه جوابشو به ما بده)
    الان ليست غذاهامونگاه كردم ازغذاهاي دخترنوشيدني فروش هيچ كدوم رونداريم يكيش كه اسمشGrape juiciاينطور كه به نظر ميرسه از خانواده اب ميوه هاس وبا توجه به وي‍زگي اونا كه به مكسور نيازدارن اينطوري درس كنين 1)مكسور2)انگوروحشي اگه نشدازچاقوونمك وشكر هم ميشه استفاده كرد

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اره ميشه ازاون هم بخري
    تا اونجاي كه من يادم مياد اگه 10تا توت فرنگي رو گرفته باشي وقدرت بدنيت هم با كاركردن ودويدن هدر نداده باشي اگه چيزي روبخري ديگه نمي خوره
    ولي اينو اطمينان دارم كه وقتي كدبزني وقدرت بدنيت رو ماكس بكني اب رو نمي خوره بهتر بگم مگراينكه خودت مربع يا دكمه (x)بزني تا بخورولي سعي مي كنم امتحان كنم جوابشو ميدم

حتما امتحان کن... چون چیزی گفتی که ملت رو گیج وا گیج کردی...

اما من فکر میکنم بخوره!
    اصلا اگه این طور باشه که نمیشه... اصلا فکر نکنم وقتی غذایی رو بخری بتونی خوردن یا نخوردنش رو تو نعیین کنی.

مثل اینه که بگی من تو دستم از اون طلا 10 تومنی ها نگه داشتم!
    به هر حال امتحان کن

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    به ..چه خبره اينجا !!!!

اره ميشه ازاون هم بخري
    فكر نكنم بشه ها !!!! من كه 10 تا توت فرنگي رو گرفتم ولي هرچي مي خرم ميخوره !!! البته 10 تا توت فرنگي رو خودم گرفتم نه با كد !!!

عكس رو با نمك ميكس كردين ... باز خوبه

در مورد غذا ها !!!
    اين ليست غذاي كه گذاشتين ...

bodigizer = orange grass + honey + black grass + red magic grass + pot
    و بقيه اش ... من يه ليست غذايي دارم پر از اين جور دستوراته كه به غير از اون 63 تاي كه خودم درست كردم بقيه اش رو نميشه ئرست كرد ...

همين كه دارو ها رو درست ميكنه ... قبلا" امتحان كردم ..نشد

علف با رنگ هاي مختلف توشه كه معلوم نيست چي هستن ... گل نيستن چون با گل ها هم به اسم خودشون غذا درست كرده !!!

نمي دونم والا من كه عقلم به جايي نرسيد!!!!

اگه خواستيد بگيد ميذارم اون ليست غذايي رو ....

7. این کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    به ..چه خبره اينجا !!!!

فكر نكنم بشه ها !!!! من كه 10 تا توت فرنگي رو گرفتم ولي هرچي مي خرم ميخوره !!! البته 10 تا توت فرنگي رو خودم گرفتم نه با كد !!!

عكس رو با نمك ميكس كردين ... باز خوبه

در مورد غذا ها !!!
    اين ليست غذاي كه گذاشتين ...

و بقيه اش ... من يه ليست غذايي دارم پر از اين جور دستوراته كه به غير از اون 63 تاي كه خودم درست كردم بقيه اش رو نميشه ئرست كرد ...

همين كه دارو ها رو درست ميكنه ... قبلا" امتحان كردم ..نشد

علف با رنگ هاي مختلف توشه كه معلوم نيست چي هستن ... گل نيستن چون با گل ها هم به اسم خودشون غذا درست كرده !!!

نمي دونم والا من كه عقلم به جايي نرسيد!!!!

اگه خواستيد بگيد ميذارم اون ليست غذايي رو ....
    ممنون

اون لیست احتمالا مال هاروست مون گیم بوی هست
    چون در اون بازی رنگ علفها بسیار متنوع هست.

دارو هم - قبلا گفتم - من در هاروست مون گیم بوی درست کردم.

ما هم افتادیم تو بد شانسی! یعنی هیچ کدوممون یه سیو ناقابل نگه نداشتیم تا اینجا لنگ نمونیم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما هم افتادیم تو بد شانسی! یعنی هیچ کدوممون یه سیو ناقابل نگه نداشتیم تا اینجا لنگ نمونیم؟
    آره راست ميگين ...بايد مال اون يكي باشه ...

چرا من سيو دارم ...

من تقريبا" سيو تمام روز هام رو دارم البته تا تابستون سال دوم ... چون فعلا" تا همونجا بازي كردم ...

چه روز و سالي و ماهي رو مي خوايد... بگيد براتون آپلود مي كنم ...

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

20دقيقه رفتيم فوتبال بازي كرديم اينطوري طوري دورهم جمع شدين شماهم ازمن بدتركه شبابيدارين من كدميزنم ووقتي اب تودستش نگه داشته روبهتون نشون ميدم ميگين نه نگاه كنين
    عروسك جون احتمالا شما فعاليت داشتين به همين خاطرنتو نستين

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نميدونم شايد... آخه اون موقع اصلا" به اين چيزا توجه نميكردم !!!!!

اميدوارم كه زودي بهمون نشون بدي و كلي خوشحالمون كني... من كه كلي سر اين غذا درست كردن حرس خوردم !!!!

دستتون درد نكنه

خوب اينم يكي از سيو هام
    پايييز سال اول... روز عروسي هم توشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

20دقيقه رفتيم فوتبال بازي كرديم اينطوري طوري دورهم جمع شدين شماهم ازمن بدتركه شبابيدارين من كدميزنم ووقتي اب تودستش نگه داشته روبهتون نشون ميدم ميگين نه نگاه كنين
    نميدونم شايد... آخه اون موقع اصلا" به اين چيزا توجه نميكردم !!!!!

اميدوارم كه زودي بهمون نشون بدي و كلي خوشحالمون كني... من كه كلي سر اين غذا درست كردن حرس خوردم !!!!

دستتون درد نكنه

گروه شب زنده داران تقدیم میکند: (البته دیگه صبحه ها)

ایمان جان
    اگه آب رو تو دستت نگه داشتی، نصف راه رو رفتی، از مسافر خونه کلن بیا بیرون ببین میشه!

عروسک جان ... من از شما اون فایلی که گفتید غذاهای هاروست مون گیم بوی رو نوشته میخوام!
    خواهش میکنم برام برفستید
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •