سلام دوستان کسی لینک جینجر اکسپریا 23 رو داره ممنون میشم بزاره راستی کسی نصبش کرده چطوره؟
سلام دوستان کسی لینک جینجر اکسپریا 23 رو داره ممنون میشم بزاره راستی کسی نصبش کرده چطوره؟
سلام اقا بهزاد بفرما اینم لینک دانلود جینجر اکس پریا 23 البته با اموزشش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
این قضیه بریک شدن در موقع باز کردن بوت لودر
و JTaG چیه؟!
تا جایی که کار کردم JTAG یه فیش بود برا پروگرم کردن !ما برای پروگرم آی سی وو ساخت پروگرمر فیش JTAG تهیه میکردیم
حالا الان یه گوشی بریک میشه با JTAG چیکار میکنن؟!
سلام امیر جان شکستن بوت لودر چند حالت داره یا هیچ مشکلی برای گوشیت پیش نمیاد یا انت گوشیت میپره که به راحتی قابل درست کردنه یا گوشیت دیگه روشن نمیشه و به این حالت بریک میگن دقیقا نمیدونم JTAG چیه اما دوستانی که گوشیشون بریک شده بود با استفاده از همین روش که خرجش هم 20 هزار تومان میشه گوشیشونو درست کردن فکر کنم یه برنامه ای شبیه فلش باشه
جی تگ روشی برای ارتباط برقرار کردن با آی سی ها و بردهایی هست که به روش های عادی امکان برقراری ارتباط و خوندن و نوشتن روشون امکان پذیر نیست.
در x8هایی که اخیرا وارد بازار شدن ظاهرا بوت لودر متفاوتی با سری گذشته دارن و روش شکستن بوت لودر قبلی باعث صدمه دیدن بوت لودر میشه و با فلش کردن هم قابل بازیابی نیست برای همین از جی تگ برای بازگردوندنش استفاده میشه
من احتمالا تو اون هفته یه X8 میگیرم
الن بهترین روش برای شکستن بوت لودر این سری های جدید چیه؟
راستی دوستان نگفتن بدون باگ ترین رام 2.3 برای این گوشی چیه؟
سلام
برخی از دوستان هنگام شکستن بوت لودر گوشی دچار مشکلاتی از قبیل پریدن انتن ، خاموشیه گوشی و روشن نشدن ان و مشکلات دردسر ساز دیگری میشوند البته برای خاموشی گوشی بعضی اوقات استفاده از این فایل چاره ساز است و بعضی اوقات گوشی برای تعمیر باید به تعمیرگاه فرستاده شود.
این فایل با فرمت ftf هست . برای نصب این فایل ابتدا باید فلش تولز رو کامپیوتر تان نصب باشد سپس فایل دانلود شده را از حالت زیپ بیرون بیاورید و در پوشه ی firmwares فلش تولز کپی کنید و بعد مانند کرنل ان را فلش کنید.
لینک دانلود :
شاد باشید
ـــــــــــــــــــــــ
اینا خودمم دیدم
من روشی میخوام برای شکستن بوت لودر که اصلا احتیاجی به این اما و اگرها پیدا نکنه
سوال دومم بی جواب موند!
قبل از انجام شکستن بوت لودر باید چک کنید که آیا روی گوشیتون جواب میده یا خیر و یک روش برای شکستن بوت لودر هست + ریسک پذیری شما !
از بهترین رامهای 2.3 موجود میشه miniCM7 2.1.7 و gingerDX v22 نام برد.
Last edited by nihilnigritude; 27-01-2012 at 00:54.
ممنون بابت راهنمایی
این چک کردن که میفرمایید چه شکلیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)