تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 341 از 507 اولاول ... 241291331337338339340341342343344345351391441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

داره خودمونی میشه office2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    دنیای انیمیشن

پيش فرض

زمستانی سرد،کلاغ غذا نداشت تا جوجه هاشو سیر کنه.
    گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند.
    زمستان تمام شد و کلاغ مُرد! اما جوجه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:

آخی...خوب شد مرد،راحت شدیم از این غذای تکراری!!!
    .
    .
    .
    حالا حکایت ما همینه.

برای خیلی ها که بیشتر دل میسوزونی، بعدا حس میکنند
    وظیفه ات بوده، طلبکار هم میشن.

آدم های اطرافتون رو با دلسوزی و محبت زیادی و مدام یکطرفه یاد کردن پر توقع نکنین، چون یه ذره به خاطر مشکلات کم بذارین، تبدیل به کینه و نفرت میشه.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض کار کردن برای پدر و مادر بیگاری نیست

سلام
    پسر یکی از اقوام ما لیسانس داره و الان دانشجوی فوق لیسانس هست .
    یه بار دیدمش . از پدرش گله داشت که هر وقت میره پیش پدرش توی مغازشون , پدرش بهش میگه این رو تمیز کن , اونجا رو گردگیری کن , اینها رو بشور .
    بهش گفتم حسابِ پدر و مادرت رو از بقیه ی مردم جدا کن .
    ما وقتی بچه بودیم کفشهاشون رو واکس میزدیم , ماشین میشستیم , لباسهاشون رو اتو میزدیم و هیچوقت هم احساس حقارت نکردیم از انجام این کارها بلکه یک وظیفه میدونستیم این کارها رو . تا حدی که اگر دوستمون میومد میگفت بیا بریم بیرون , خیلی عادی میگفتیم :
    الان کار دارم میخوام ماشین بابام رو بشورم و جارو بکشم .

اصلاً یکی از مزیتهایِ فرزند داشتن همینه که بهش فرمون بدین یعنی ازش بخواین یه کارهایی رو براتون انجام بده مثل شستشو , نظافت , خرید , تعمیر , سرویس , اتو , واکس , ماساژ , تمیز کردن سبزی و ماهی و غیره

مبادا احساس کنین که اینها بیگاری هست .
    با میل و رغبت این کارها رو انجام بدین .
    اگر از انجام کار برایِ پدر و مادرتون ناراحت میشین و باصطلاح عارتون میشه , متاسفانه شما اخلاقتون مشکل داره .

حسابِ پدر و مادر جدایِ از بقیه ی مردم هست .
    این رو به عنوان یک قانون در ذهنتون جابندازین .

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    بندر پهلوی & شیراز

پيش فرض

سلام
    پسر یکی از اقوام ما لیسانس داره و الان دانشجوی فوق لیسانس هست .
    یه بار دیدمش . از پدرش گله داشت که هر وقت میره پیش پدرش توی مغازشون , پدرش بهش میگه این رو تمیز کن , اونجا رو گردگیری کن , اینها رو بشور .
    بهش گفتم حسابِ پدر و مادرت رو از بقیه ی مردم جدا کن .
    ما وقتی بچه بودیم کفشهاشون رو واکس میزدیم , ماشین میشستیم , لباسهاشون رو اتو میزدیم و هیچوقت هم احساس حقارت نکردیم از انجام این کارها بلکه یک وظیفه میدونستیم این کارها رو . تا حدی که اگر دوستمون میومد میگفت بیا بریم بیرون , خیلی عادی میگفتیم :
    الان کار دارم میخوام ماشین بابام رو بشورم و جارو بکشم .

اصلاً یکی از مزیتهایِ فرزند داشتن همینه که بهش فرمون بدین یعنی ازش بخواین یه کارهایی رو براتون انجام بده مثل شستشو , نظافت , خرید , تعمیر , سرویس , اتو , واکس , ماساژ , تمیز کردن سبزی و ماهی و غیره

مبادا احساس کنین که اینها بیگاری هست .
    با میل و رغبت این کارها رو انجام بدین .
    اگر از انجام کار برایِ پدر و مادرتون ناراحت میشین و باصطلاح عارتون میشه , متاسفانه شما اخلاقتون مشکل داره .

حسابِ پدر و مادر جدایِ از بقیه ی مردم هست .
    این رو به عنوان یک قانون در ذهنتون جابندازین .
    با اجازتون یک خط اضافه کنم
    در مقابل زحمتی که پدر مادر برای فرزندشون تا زمانی که بالغ میشه میکشن این کار ها کوچیک ترین کارایی هست که میشه درصدی از لطفشونو جبران کرد
    ولی چون اونا بی منت جونشونو در راه تعالی و پیشرفت ما میزارن خیلی ها متوجه این مهم نمیشن و در حق والدین کم لطف تر میشن....

Sent from my C5502 using Tapatalk 2

4. 13 کاربر از kambiz18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

صحبت پدر و مادر شد...
    البته این تجربه خیلی شخصی هست و احتمالا برای همه صادق نیست.
    در مورد ازدواج، رو کمک پدر و مادر حساب کنید ( پسرها) ولی فقط به عنوان پشت گرمی، که اگر روزی این کمک نبود زندگیتان لنگ نماند.
    متاسفانه در خانواده ی خودم دیدم که کمک خانواده به تازه عروس و داماد همراه با دخالت در زندگی خصوصی بوده است.

6. 10 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستانی که ماشین دارن(مخصوصا اونایی که ماشین تولید داخل دارن) هر چند روز یه بار درب کاپوت رو بدن بالا و داخل موتور رو یه نگاهی بندازن
    حتی اگه از ماشین هیچی( درحد صفر) هم نمیدونن
    شاید یه روغن یا آبی داخل ماشینتون نشتی کرده و داره کم کم مقدارش کاهش پیدا میکنه
    حداقل از موضوع خبردار میشد و بلافاصله عیبو برطرف میکنید
    به نظرم چک کردن آب و روغن ماشین هم بسیار کار ساده ایی هست
    خیلی اتفاقا از بیخیالی ما رخ میده
    نمیگم دست به آچار بشید اما انجام دادن یه سری کارای ساده نیاز به مهارت خاصی نداره
    درضمن همیشه آچار و چند وسیله در ماشینتون باشه حتی اگه کم باشه گاهی مواقع خیلی به کارتون میاد

8. 12 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض هشـــــــدار به دارندگان پراید فرمان هیدرولیک

هشــــــــــدار

سلام
    امشب تو اخبار 20 گفت :
    پرایدهای فرمان هیدرولیک یک نقص فنی مرگبار داره .
    هیدرولیکِ فرمان به بدنه وصل هست اما بدنه و پیچها بسیار ضعیف هست .
    چند بار درجا پیچیدنِ فرمان باعث شکستن اون دو پیچ یا یکیشون میشه که اگر در حرکت بشکنه باعث انحراف ماشین و چپ شدن یا تصادف میشه .
    چند تا مکانیک هم نشون داد همشون گفتند که بدنه و پیچها ضعیف هست و تحمل فشار هیدرولیکِ فرمان رو نداره و خیلیها میان برایِ تعمیرش .

هیدرولیکِ فرمان پرایدتون رو چک کنین , اگر لق شده , در آستانه ی شکستن هست .
    هرگز با هیــــــــــچ ماشینی فرمان رو درجا تکون ندین یعنی وقتی ماشین وایساده فرمان رو اصلاً نگردونین .
    اول کمی حرکت کنین بعدش با فشار کم فرمان رو بگردونین .
    این کار عمر لاستیک و جلوبندی و جعبه فرمان و هیدرولیکِ فرمان رو چند برابر میکنه .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من دیروز از یک فروشگاه کلوچه خریدم و از روی شکلش انتخاب کردم و بعد که از مغازه بیرون امدم و شروع به خوردن کردم دیدم مزه خاک میده!!!
    مارکش را اون موقع چک کردم دیدم یک مارک ناشناخته و غیرمعروف بود که حتی تلفظش هم سخت بود!

حالا تجربه این ماجرا : تنقلات (و کلاً خوراکی‌ها) را از مارک‌های شناخته شده فقط بخرید چون اونها اعتبار مارک و سابقه‌شان را حفظ میکنند و جنس آشغال به خورد مصرف کننده نمیدهند!

برخلاف مارکهای ناشناخته که معمولاً کیفیت پایین‌تری دارند و معمولاً با قیمت های پایینتری هم به مغازه‌داره داده می‌شوند (یعنی سود بیشتری برای صاحب سوپرمارکت‌ها این مارکهای ناشناخته دارند!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

هیچکس چشم دیدن موفقیت تو رو توی زنگی نداره همه دوست دارند عقب مونده و بدبخت و مفلوک باشی. (مخصوصا قوم و فامیل)
    Last edited by banii; 10-01-2014 at 01:13.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

هیچکس چشم دیدن موفقیت تو رو توی زنگی نداره همه دوست دارند عقب مونده و بدبخت و مفلوک باشی. (مخصوصا قوم و فامیل)
    خیلی خوشحالم که میبینم از دیشب تا الان پستم این تعداد تشکر داشته و این یعنی اینکه این افراد با حرف من موافقند.... من دیگه به عینه بهم ثابت شده که قوم و آشنا (فامیل) (و به جز یک یا دو استثناء) (مثلا یکی از دایی های آدم) دشمن درجه یک آدم هستند... همشون حسود و مزخرف و بدجنس اند. از این به بعد هم فامیلای من فقط پدر و مادر و خواهر و برادرمند... یه مادر بزرگ و پدر بزرگ رو هم احترامشونو دارم و یکی دوتای دیگه که شخصا باهاشون حال میکنم و بقیه رو دیگه نه میبینمشون و نه میخوام که ببینمشون.... خونشون نمیرم و توی خیابون هم ببینمشون رامو کج میکنم که نبینم قیافه ی نحسشونو

یه تجربه دیگه : هیچوقت جلوی این موجودات زیرآب زن بی چشم و رو (فامیل) ، بدگویی خانواده ی خودتونو نکنید ... با تمام وجود هوای خانواده ی خودتونو داشته باشید... اگه هر کدوم از اعضای خانواده چه پدر یا مادر و چه خواهر یا برادر (و نیز پدر و مادر برای فرزندشون) اشتباهی کرد هر چند اشتباه بزرگ چشم پوشی کنید و صداشو جایی در نیارید و مشکلات زندگی خودتونو توی خونه ی خودتون حل کنید.

13. 10 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

یک وقتایی در گیر و دار کارهای اداری یا دانشگاهی که باید یک پروسه و روندی طی بشه که این روند باید برای تعدادی از شما و دوستانتون طی بشه یکسری اطلاعات هست که لازمه بدونیم
    چقدر خوبه هرکسی در جریان قرار گرفت دریغ نکنه و به بقیه دوستاش هم خبر بده
    از این بابت خیلی بد ضربه خوردم و به علت در جریان نبودن بابت انجام یک مرحله کلی کارم عقب افتاد در صورتی که بعضی از دوستام میدونستن و هیچی نگفتن!
    خیلی بده خیلی و من متاسفم که نه یک مرجع درستی برای راهنمایی هست((طرف مسئوله اما عارش میاد جواب ادمو درست بده)) و نه حتی یک دوست خوب که بخواد کمکی به ادم بکنه
    نوشته من هم یک درددل بود هم یک تجربه تلخ .ایشالله برای کسی پیش نیاد

+

تو رو خدا روزای بارونی اگه پشت فرمون هستید کمی هوای عابرها رو داشته باشید خودتون رو جای اونا فرض کنید
    چه نیازی هست واقعا با سرعت توی خیابون فرعی پر از آب گرفتگی رفت و امد بشه؟ که هرچی آب بارون کثیف هست بریزه رو لباس عابرهای بی گناه
    کاش هممون کمی مراعات کردن رو در رفتارمون لحاظ میکردیم

این روزا فقط و فقط این افسوس ها برامون مونده که هی بیشتر و بدتر میشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •