دوستان باید رو ملافه هایی که بهمون دادن هم با لاک علامت بزاریم؟
دوستان باید رو ملافه هایی که بهمون دادن هم با لاک علامت بزاریم؟
وقتی تو گروهان تقسیم شدین و رفتین تو اسایشگاه و تخت تحویل گرفتین کمد هم بهتون میدن.
داش اخه برا چی گیر بدن اگه وسایلت جا میشه تو همون کوله انفرادی جا بده اگه نه که یه ساک کوچیک دستی هم با خودت بردار.
همون لباس راحتی که بهت دادن بسه دیگه.
سرباز اموزشی اصلا حق نداره با لباس شخصی بیاد بیرون یا بره تو پادگان . ما تو یگان بودیم روزهای شلوغ از ترس اینکه بگیرت بزننمون با هزار بدبختی لباس شخصی میپوشیدیم میرفتیم بیرون.
خواش میکنم .
حالا فکر میکنی با مدرک دانشگاهی بری اونجا میخوان رو تخم چشمشون نگه میدارنت.
اگه سن خدمتت گذشته باشه بیشتر از 5 کماه طول نمکشه ولی اگه تازه همین خرداد دیپلم گرفته باشی اونموقع شاید یه هفت وهشت ماهی الاف بشی.
نور رو که به ما هم ندادن خودمون خریدیم شما هم باید خودتون بخرید.
باید دو طرف بزن.
اخه ملافه علامت زدن میخواد چیکار موقع انکارد ملافه استفاده میشه و نهایتا اگه کسی از تو کش رفت تو هم میتونی بری راحت از کس دیگه کش بریچون همه مثله هم هست کسی نمیفهمه
![]()
یه سوال دیگه کلا این وسایلی که به ما می دن پس می گیرن مثلا لباس نظامی و این کولی و پوتین و از این چیزا ؟
برگ سفید من اومد. مازاد!
مازاد ؟ مگه تاریخ اعزامتون کی هست ؟ تاریخ اعزام من 1 شهریور هست نوشته که بعدا اعلام میشه . واسه شما از الان نوشته مازاد ؟برگ سفید من اومد. مازاد!
تاریخ اعزام:4/19
من کسری دارم ولی تو این برگه ننوشتن. تو برگه سبزم نوشته بود.
روزهای پنجشنبه عصر و جمعه در 01 ارتش در صورتی که نخواهیم از مرخصی استفاده کنیم چه جور می گذره مثلا به حال خودمون می گذارندمون یا باید کار خاصی انجام بدیم
يه اتفاق نادر براي يكي از دوستانم افتاده. سريال شناسنامش يك حرف "ر" داره كه متاسفانه تو سيستم "د" ثبت شده. تو پليس +10 ثبت كرده و حالا براي كميسيون ميخواد بره. خودش ميخواد صداشو در نياره چون ميگه سريال شناسنامه مثل رنگ چشم و... هست كه موقعي كه تو سيستم ثبت ميشه زياد موردي نداره يه حرف اشتباه باشه مهم خود شماره شناسنامه هست. حالا به نظرتون اين بشر بايد چيكار كنه؟ چون پليس +10 هم بهش گفته ديگه به هيچ وجهي نميشه تغييرش داد و امضاش كرده.
برنامه غذایی مصوب ارتش جمهوری اسلامی ایران در فصل تابستان
ایام هفته - صبحانه - ناهار - شام
شنبه : کره مربا - زرشگ پلو با مرغ و سوپ جو - ماکارونی با زیتون
یکشنبه : پنیر با خرما - چلوخورشت قرمه سبزی - مرغ سوخاری با سیب زمینی
دوشنبه : خوراک لوبیا با گوشت - چلو کباب کوبیده با گوجه و دوغ - سیب زمینی با تحم مرغ همراه میوه
سه شنبه : کره عسل یا عدسی - چلوخورشت قیمه با ماست - استانبولی یا مخلوط گوشت چرخ کرده
چهارشنبه : پنیر با حلواشکری - سبزی پلو با تن ماهی یا عدس پلو - سیب زمینی با تخم مرغ
پنچ شنبه : عدسی - چلو جوجه کباب - کتلت با گوجه فرنگی
جمعه : پنیر با تخم مرغ - استانبولی پلو با ماست - کوکو سبزی با ماست
------------------------
بعد بگین ارتش بده![]()
سلام دوستان
من معافی سه برادری گرفتم ...باید آموزشی برم؟؟
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)