تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 341 از 416 اولاول ... 241291331337338339340341342343344345351391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

قربون اون دلت برم خب برو چراغاشو روشن کن ببین کی میبره......

---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره باشگاه بارسلونا، معتقد است لیونل مسی خیلی بهتر از کریس رونالدو است.
    در حالی که تنها چند ساعت دیگر تا آغاز دیدار دو تیم در برنابئو باقی است، بار دیگر بحث در مورد کیفیت بازی این دو ستاره در جریان است.
    مسی در اکثر رویارویی هایش با رونالدو به پیروزی رسیده و در مقابل رونالدو نتوانسته تاکنون دروازه بارسا را باز کند. به همین دلیل کرویف معتقد است در حال حاضر مسی بازیکن بهتری است.
    کرویف در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مسی تنها چهار سال است که در این سطح بازی می کند در حالی که سایرین حداقل 14 سال بازی می کنند بنابراین او 10 سال دیگر برای بازی در این سطح فرصت دارد و امیدوارم موفق باشد.
    مسی کیفیتی مشابه مارادونا دارد. مارادونا هم در زمان بازی قابلیت های زیادی داشت. هواداران یک بازیکن را با افتخاراتی که به دست می آورد، به یاد می آورند؛ مارادونا هم قهرمان جهان شده بود، چیزی که مسی هنوز به آن دست پیدا نکرده و این می تواند بسیار تعیین کننده باشد. اما از نظر من در حال حاضر مسی بازیکن فوق العاده ای است."
    کرویف در عین حال معتقد است کریس رونالدو را نمی تواند درحد و اندازه های مسی ومارادونا دانست زیرا او را بیشتر بازیکنی فیزیکی می داند.
    " سخت است به رونالدو فکر کنم. رونالدو بازیکنی فیزیکی است در حالی که مسی و ماردونا تکنیک خالص هستند.
    ال کلاسیکو قبلی هم دقیقا این جمله را گذاشتم که 5 تایی کردیم
    گفتم شاید شانس میاره برای همین دوباره گفتم

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

اقا بازی رو نشون میده که حتما !!!؟؟؟ تو روزنامه نوشته بود که ساعت 11:30 می خواد بازی ac milan رو نشون بده !
    خل نشن ال کلاسیکو رو نشون ندن

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

فكر كنم ساعت 00:30 نشون ميدن

داره خودمونی میشه Hossein1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    امشب فوتبال ساعت چنذ پخش میشه؟

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

سايت خبري مارکا ترکيب احتمالي دو تيم رئال مادريد و بارسلونا را پس از تاييد کارشناس ورزشي خبرگزاري افه، به شرح زير اعلام کرد:

رئال مادريد (4-2-3-1)
    ايکر کاسياس، راموس، آلبيول، کارواليو، آربلوا، خديرا، آلونسو، اوزيل، مارسلو، رونالدو و آدره‌بايور.

بارسلونا (4-3-3)
    والدس، مکسول، بوسکتس، پيکه، آلوس، کيتا، چاوي، اينيستا، ويا، مسي و پدرو.

ديدار دو تيم ساعت 30 دقيقه بامداد يکشنبه به وقت تهران در برنابئو کليد مي‌خورد.

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با این که از هر دو تیم بدم میاد ولی به مربی مادریدی ها علاقه دارم .
    البته از بارسا هم نفرت دارم پس به امید برد مادریدی ها.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سايت خبري مارکا ترکيب احتمالي دو تيم رئال مادريد و بارسلونا را پس از تاييد کارشناس ورزشي خبرگزاري افه، به شرح زير اعلام کرد:

رئال مادريد (4-2-3-1)
    ايکر کاسياس، راموس، آلبيول، کارواليو، آربلوا، خديرا، آلونسو، اوزيل، مارسلو، رونالدو و آدره‌بايور.
    اگه اینطوری باشه، که خب همون چیزی شد که من میخواستم! (هر چند هنوزم شک دارم)
    البته میمونه آلبیول و پپه...به نظرم پپه تاحالا نشون داده که اگه یار مستقیم مسی باشه، اجازه کار رو بهش نمیده..
    اما خب آلبیول هم بعضی بازیها در حد بهترین مدافع دنیا بازی میکنه!
    فقط امیدوارم مثل بازی رفت، آفساید گیری نکن بازیکنا چون این همون چیزیه که بارسا از تیم مقابلش میخواد...

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ای وای من!
    عادل داره بازی منچستر ها رو گزارش میکنه...
    این یعنی امشب نیستش..(قابل پیش بینی بود)
    4 تا بازی داریم...که دو تاش(احتمالا 2 بازی لیگ قهرمانان) رو عادل(بازی برگشت) و مزدک(بازی رفت) میرن...که خب این دوتا، بهترین هامون هستن که طرفداریشون رو نشون نمیدن...البته جفتشون دشمنی دیرینه ای با کریس دارن! اما خب خداییش در اکثر مواقع، حرف حق رو میزنن...
    میمونه 2 تا بازی دیگه..یوسفی-علیفر-جوات و یکی از این جدید ها(سیانکی یا احمدی)، برای این دوتا بازی کاندید هستن..
    که خب احتمالا یکیش(که احتمالا همین امشب باشه) رو جوات گزارش میکنه چون جوات عشق بارسا، امکان نداره ول کن این بازی ها شه...و خب بعید میدونم صدا و سیمایی ها ندونن که ملت مشکل دارن با جوات..در نتیجه اینکه کمتر اهمیت داره رو بهش میدن..
    میمونه یکی دیگه که فینال جام حذفی باشه...یه طرف یوسفی و علیفر هستن که با سابقه هستن...یه طرف دیگه مجریان جوانی که نیاز به فرصت دارن...حالا به کی گزارشش داده میشه، باید صبر کرد و دید...

البته ممکنه تمام این پیش بینی ها، اشتباه باشه اما خب منطق من میگه اینطوری تقسیم عادلانه و مناسبیه چه برای مجریان و چه برای تماشاچیان...
    اگه این مرتیکه جانباز جا نماز آبکش باشه که فقط از مسی، دی ماریا، گاگو، هیگواین و بقیه آرژانتینی های زمین تعریف میکنه! احتمالا یکی دوتا گل بازی رو هم با 5 دقیقه تاخیر اعلام میکنه! خطای آفساید رو هم پنالتی اعلام میکنه و و و !

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

به امید برد بارسا که 99% هم میبریم...

---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

بعد از اشوب 3 4 روز پیش دوباره میخوان اشوب به پا کنن این انگلیسیها

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

با این که از هر دو تیم بدم میاد ولی به مربی مادریدی ها علاقه دارم .
    البته از بارسا هم نفرت دارم پس به امید برد مادریدی ها.
    لازم بود اینا رو میگفتی؟؟؟

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

Az TV 1 (42°E) Turksat 3A (East Beam) (only sport broadcasting)
    10966 H 11200 5/6 (ID: 0030)
    HEX Key: 12 34 56 00 65 43 21 00
    این کد رو iclass چجوری باید بزنم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •