ال کلاسیکو قبلی هم دقیقا این جمله را گذاشتم که 5 تایی کردیم
گفتم شاید شانس میاره برای همین دوباره گفتم![]()
![]()
ال کلاسیکو قبلی هم دقیقا این جمله را گذاشتم که 5 تایی کردیم
گفتم شاید شانس میاره برای همین دوباره گفتم![]()
![]()
اقا بازی رو نشون میده که حتما !!!؟؟؟ تو روزنامه نوشته بود که ساعت 11:30 می خواد بازی ac milan رو نشون بده !
خل نشن ال کلاسیکو رو نشون ندن
سايت خبري مارکا ترکيب احتمالي دو تيم رئال مادريد و بارسلونا را پس از تاييد کارشناس ورزشي خبرگزاري افه، به شرح زير اعلام کرد:
رئال مادريد (4-2-3-1)
ايکر کاسياس، راموس، آلبيول، کارواليو، آربلوا، خديرا، آلونسو، اوزيل، مارسلو، رونالدو و آدرهبايور.
بارسلونا (4-3-3)
والدس، مکسول، بوسکتس، پيکه، آلوس، کيتا، چاوي، اينيستا، ويا، مسي و پدرو.
ديدار دو تيم ساعت 30 دقيقه بامداد يکشنبه به وقت تهران در برنابئو کليد ميخورد.
با این که از هر دو تیم بدم میاد ولی به مربی مادریدی ها علاقه دارم .
البته از بارسا هم نفرت دارم پس به امید برد مادریدی ها.
اگه اینطوری باشه، که خب همون چیزی شد که من میخواستم! (هر چند هنوزم شک دارم)سايت خبري مارکا ترکيب احتمالي دو تيم رئال مادريد و بارسلونا را پس از تاييد کارشناس ورزشي خبرگزاري افه، به شرح زير اعلام کرد:
رئال مادريد (4-2-3-1)
ايکر کاسياس، راموس، آلبيول، کارواليو، آربلوا، خديرا، آلونسو، اوزيل، مارسلو، رونالدو و آدرهبايور.
البته میمونه آلبیول و پپه...به نظرم پپه تاحالا نشون داده که اگه یار مستقیم مسی باشه، اجازه کار رو بهش نمیده..
اما خب آلبیول هم بعضی بازیها در حد بهترین مدافع دنیا بازی میکنه!
فقط امیدوارم مثل بازی رفت، آفساید گیری نکن بازیکنا چون این همون چیزیه که بارسا از تیم مقابلش میخواد...
اگه این مرتیکه جانباز جا نماز آبکش باشه که فقط از مسی، دی ماریا، گاگو، هیگواین و بقیه آرژانتینی های زمین تعریف میکنه! احتمالا یکی دوتا گل بازی رو هم با 5 دقیقه تاخیر اعلام میکنه! خطای آفساید رو هم پنالتی اعلام میکنه و و و !
به امید برد بارسا که 99% هم میبریم...
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
بعد از اشوب 3 4 روز پیش دوباره میخوان اشوب به پا کنن این انگلیسیها
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
لازم بود اینا رو میگفتی؟؟؟![]()
این کد رو iclass چجوری باید بزنم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)