من منظورم نمایندگی پخش ایرانول در شیراز هستدوست عزیز نمایندگی اصلی ایرانول که گفتین کجاست؟
اگر شما هم شیراز مد نظرتون هست از طریق PM بفرمایید تا آدرسش را اعلام کنم
هر چند که آدرس نمایندگی ها در سایت ایرانول موجوده
من منظورم نمایندگی پخش ایرانول در شیراز هستدوست عزیز نمایندگی اصلی ایرانول که گفتین کجاست؟
اگر شما هم شیراز مد نظرتون هست از طریق PM بفرمایید تا آدرسش را اعلام کنم
هر چند که آدرس نمایندگی ها در سایت ایرانول موجوده
Last edited by ess_1362; 06-04-2014 at 20:06.
آره همونجا را میخام(شما هم فرمودین نمایندگی اصلی که میخام بدونم اصلیش کجاست)؛لطف کنین آدرسش را PM کنین
درضمن قیمت روغن موتور ایرانول ریسینگ و رویال و فیلتر روغن و هوا را ازش نگرفتی؟چند بود؟
اینا کیفیتش از الف پایینتره؟
قیمتش چقدر تفاوت داره؟
سلام دوستان من بهمن سال ۹۲ تندر ای دولوکس بنزینی تحویل خرداد از پارس خودرو ثبت نام کردم می خواستم بدونم در نظر سنجیتون کدوم مدل تعلق میگیره و کسی هست که تحویل گرفته باشه اواخر سال ۹۲ و اول سال ۹۳ می خوام بدونم این مدل تندر ای دولوکس بنزینی یورو ۴ ایا ایربگ شاگرد را هم داره یا خیر با تشکر
سلام.
دوستان مقدار مایع خنک کننده ماشینم هنگام سرد بودن مقداری از ماکس بالاتره. اگه در حالت سرد درش رو باز کنم و با سرنگ مقداریش رو بردارم از نظر هواگیری مشکلی پیش میاد؟؟؟
با تشکر
فعلا معلوم نیستسلام دوستان من بهمن سال ۹۲ تندر ای دولوکس بنزینی تحویل خرداد از پارس خودرو ثبت نام کردم می خواستم بدونم در نظر سنجیتون کدوم مدل تعلق میگیره و کسی هست که تحویل گرفته باشه اواخر سال ۹۲ و اول سال ۹۳ می خوام بدونم این مدل تندر ای دولوکس بنزینی یورو ۴ ایا ایربگ شاگرد را هم داره یا خیر با تشکر
تا قیمت های جدید مشخص نشه تحویلی صورت نمی گیره
در مورد ایربگ هم با توجه به اینکه پارس خودرو با شرکت تولید کننده ایربگ قراردادش را فسخ کرده و رنوپارس هم مجوز جدید برای سایر شرکت ها را نمیده فعلا از ایربگ شاگرد خبری نخواهد بود
از لحاظ هواگیری مشکلی نداره ولی اگر بیشتر از یکی دو سانت نیست دست بهش نزنسلام.
دوستان مقدار مایع خنک کننده ماشینم هنگام سرد بودن مقداری از ماکس بالاتره. اگه در حالت سرد درش رو باز کنم و با سرنگ مقداریش رو بردارم از نظر هواگیری مشکلی پیش میاد؟؟؟
با تشکر
سلام دوستان من ال90ثبت نام کردم اما تا الان سوار نشدم درسته که صندلیهاش خشکه یا توی پیچها تعادل نداره؟با تشکر
بله درسته صندلی های بسیار بد و بدتر از پژو جات و تو پیچها هم کاملا سرنشین رو رها میکنه
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
عمده دلیلی که من تندر رو انتخاب نمیکنم همین موضوع صندلیاش هست . جنس ضعیف ، نشیمن گاه کوتاه و زبان شکل و نازک که خیلی خسته کنندست . آدم حس میکنه روی چارپایه نشسته .
مشکلات دیگه هم هست مثل هندلینگ ضعیف ( که میشه با ارتفاع زدن و لاستیک پهن حلش کرد ) و آینه های بسیار کوچک ( میشه با آینه بزرگتر عوضش کرد ) و باد زیاد گلگیرای عقب که عرض عقب رو از جلو بیشتر کرده و اگر دقت کنید بیشتر L90 ها گلگیر عقبشون خورده چون جلوی ماشین رد میشه اما عقبش میگیره .
دید عقبش هم که ...ظاهرش هم که ...
اما انصافا موتور و فنی و بی صدایی و مصرف کم این ماشین حرف نداره و خیلی سرتر از حتی پارس ELX هست .
مشکلی نداره ولی دست نزن الان وارد فصل گرما شدیم خودش به مرور کم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)