بچه ها free ride ای که ابتدای تاپیک گذاشته شده کار نمیکنه یعنی اصلا چیزی برای دانلود نداره
چی کار کنیم حالا؟
بچه ها free ride ای که ابتدای تاپیک گذاشته شده کار نمیکنه یعنی اصلا چیزی برای دانلود نداره
چی کار کنیم حالا؟
تو یکی از مرحله ها که میفهمه پدرش رو یک گروهی کشتن :
بعد از این که تمام افراد رو میکشم مینویسه
Rob Shops or bring cars to bruski
اینجا باید چیکار کنم ؟
فک کنم باید چنتا ماشین ببری پیش این یارو bruski تا اوراق کنه
من dlc 5 را گرفتم حالا چطوری بریزم و حال کنم
الان پول نیاز داری
باید یه جوری این مقدار پول رو بدست بیاری
برو سرقت کن یا ماشین بدزد ببر اوراقی بفروشش یا اینکه اون مغازه ها رو با اسلحه تهدید کن و به صندوقشون دستبرد بزن تا پولت به حد نساب برسه
عجب کار مزخرفی
همه اونها رو باید توی یک پوشه به اسم dls بریزی دقت کن که نباید از توی فولدر دربیاری دی ال سی ها رو یا اون اسمای فولدر هاشون رو نباید عوض کنی همونطوری اون پوشه ها رو بریز توی یه پوشه به اسم dlcs بعد برو توی بازی می تونی چک کنی از منوی بازی لباسهای جدید ماشین های جدید پارک شده داخل کاراژ و غیره رو می تونی مشاهده کنی
اقا این فری راید رو چه کنیم حالا؟
قول نمی دم ولی سعی می کنم آپلودش کنم لینک مستقیم بدم
من بازی رو تموم کردم . حالا باید چیکار کنم که بتونم همینطوری تو شهر بگردم ؟
یعنی مثل gta بعد از تمام شدن مرحله ها هم بتونم همینطوری بگردم
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
و اینکه save های بازی کجا ذخیره میشه ؟
چنین قابلیتی رو نذاشته سازنده بازی ولی یک مود هــک ده گذاشتن به اسم فری راید که می تونی آزادانه و فارغ از ماموریت آزادانه بچرخی
اینم مسیر سیو
C:\Documents and Settings\Spaniuly\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia II\Saves
وقت نمی کنم وگرنه آپلود می کنم این فری راید رو لینک مستقیم می دم لینک 4شیرد پاک شده از تو پست دوم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)