به امید برد لیور و باخت منچستریها(هم سیتی و هم یونایتد)مخصوصآ سیتی!!!
اگه سیتی ببازه یه ذره امیدوار میشیم به لیگ قهرمانان(هر چند فقط یه ذره)
از این ارسنال هم فکر نکنم ابی گرم بشه
احتمالآ بازم میبازن![]()
به امید برد لیور و باخت منچستریها(هم سیتی و هم یونایتد)مخصوصآ سیتی!!!
اگه سیتی ببازه یه ذره امیدوار میشیم به لیگ قهرمانان(هر چند فقط یه ذره)
از این ارسنال هم فکر نکنم ابی گرم بشه
احتمالآ بازم میبازن![]()
بله . شرط اصلی رد شدن تمام حجم توپ از خط هست ( و نه اکثرش ) .توپ باید 100 در 100 رد بشه از خط ؟
والا برباتوفی که این فصل از نظر آمار گلزنی هم خوب بود که دارید میکنید بیرون چه برسه به هارگریوز همیشه مصدوم
خب
دیگه؟؟؟
ما که فصل بعد تو فینال مونیخ حاضریم،دعوا سر اینه که کدوم تیم رقیب بایرن تو فینال هستش
البته اگه 2009 رو میگرفتید و امسال هم بر فرض قهرمان بشید اونوقت با لیورپول تو 5برابر میشدید چون تعداد قهرمانیای بایرن 4تا هستش
ترجیح میدادم این دوره رئال قهرمان میشد چون چه بارسا چه منچستر هر کدوم قهرمان بشن همراه با بایرن میشن چهارمین تیم پرافتخار اروپا
امیر جان تمام توپ از تمام خط
اشکالی نداره...فوتبال یعنی همین...من همین چیزهاش رو دوس دارم....ما 10تا مساوی داشتیم که اگه 3تاش رو میبردیم الان قهرمانیمون 100% بوده...حالا داوری یا هرچی...همینش جذابه...دوس داشتی مثل اسپانیا هفته 25 به بعد بارسلونا بیاد جشن قهرمانی بگیره؟حال نمیده اینجوری اخه
درست هست...من فکر کردم بایرن 5 قهرمانی داره...ولی ببین چه جنجالی بشه سال های بعد...بایرن منچستر بارسا همه واسه سبقت گرفتن از هم تو تعداد قهرمانی میجنگنالبته اگه 2009 رو میگرفتید و امسال هم بر فرض قهرمان بشید اونوقت با لیورپول تو 5برابر میشدید چون تعداد قهرمانیای بایرن 4تا هستش
ترجیح میدادم این دوره رئال قهرمان میشد چون چه بارسا چه منچستر هر کدوم قهرمان بشن همراه با بایرن میشن چهارمین تیم پرافتخار اروپادوز میداریم
![]()
Last edited by shutdown; 01-05-2011 at 12:48.
اینم برای هوادارای منچستر که دیگه خیالشون راحت بشه
Schalke's Manuel Neuer: 'My goal is to transfer to a club inside Germany'
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبر تکراری نده دیگه...من قبلا همین جا اعلام کردم این قضیه رو
من فکر میکردم که باید اون قسمت از توپ که روی زمین هست فقط از خط رد بشه![]()
خواستم داغ دلتو تازه تر کنم![]()
واسه همین اواتارت رو عوض نکردی؟
عوضش کن دیگه واسه شما نویر
خدا کنه پاستوره نره منچستر،حیف ارزانینیها نیست برن منچستر؟؟؟
این دیماریا و هیگواین رو هم هرگز نباید بخشید،چون رفتن رئال...
پاستوره مال بارساس...![]()
Last edited by LiverBarca; 01-05-2011 at 13:52.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)