از دوستان کسی از شیراز-مرکز مدرس(740) سرویس داره از صبانت وضعیت سرعت شبانه را اعلام کنه..
الان اسیاتک دارم سرعت دانلودشبانه همه سرویساش 30 کیلو هست میخواستم اگه وضعیت پارس توی مرکز ما بهتر باشه بیام اونجا...
شیراز هنوز ساعات دانلود 3تا7 هست؟!
از دوستان کسی از شیراز-مرکز مدرس(740) سرویس داره از صبانت وضعیت سرعت شبانه را اعلام کنه..
الان اسیاتک دارم سرعت دانلودشبانه همه سرویساش 30 کیلو هست میخواستم اگه وضعیت پارس توی مرکز ما بهتر باشه بیام اونجا...
شیراز هنوز ساعات دانلود 3تا7 هست؟!
بنده الان ميخوام اينترنتي شارژ كنم ولي سايت صبانت باز نميشه. چه كنم؟
---
ضمنا از اينكه در سرعت اينترنت رايگان شبانه مشهد بهبود چشمگيري حاصل گرديده از شما تشكر مي كنيم.
الان چک کردم مشکلی نبود از لینک زیر جهت شارژ الکترونیکی وارد شوید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
متاسفانه همینطوریه.
دو صفحه هست که شانسی جواب میدن و باز میشن.
یکی همین صفحه یکی هم صفحه ی ریز کارکرد کاربران.
هر موقع دلشون میخواد باز میشن...
موفق باشید.
3 ماهه 9 گیگ شارژ کردم. باقی مانده 9437184 هست. هدیه کجاست؟
سلام
من 2 سال و نیم هست بعد از شاتل با شرکت صبانت همسفر هستم تو این 2 سال و نیم اول 1 مگابیت داشتم سرعت 120 بود بعد یه مدت (سی یا سی) سرعت افت کرد یعنی 5 مگ اول 120 بود بعد میشد 50-60 دیدم که اینجوری شده رفتم سرویس رو تغییر دادم به 512 اونم همینطور بود. این اواخر دیگه دیدم واقعا پولم داره حروم میشه رفتم 128 گرفتم دیدیم بله اینم 5 مگ اول 120 بعد میشه 50-60 حال سوال من اینه الان کدوم سرویس آخر 1 مگ واقعیی هست که بگیرم ؟؟؟ حدود 1 سالی هست که دیگه سرویس 1 مگابیت رو تست نکردم آیا اون 120 ثابت هست که برم بگیرم یا نه؟
ولی اینجا نوشته که سرویس 5 تا 15 گیگ------2گیگ حجم رایگان
لطفا این پست حذف شود
Last edited by Silent TR; 22-07-2011 at 13:55.
فکر کنم تو شارژ های رزرو باید باشه.![]()
سیستم شما مشکل با dns داره که سایت بعضی مواقع باز نمیشه
لطفا از dns های مخابراتی زیر استفاده نمایید:
217.218.127.104
4.2.2.4
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
هدیه طی هفته آینده به اکانت کلیه کاربرانی که خرید کرده اند اضافه خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)