تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 341 از 421 اولاول ... 241291331337338339340341342343344345351391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بله میشه این کار رو کرد اما سخت افزار هردو سیستم (چه لپ تاپ چه pc) باید مثل هم باشن
    فقط قبل از ریختن بک آپ یه بار اون درایو رو فرمت کنی بهتره
    اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید. چقدر باید شبیه هم باشن؟ دقیقا شبیه هم؟ (برای هر دو مورد). ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بک آپی که از لپ تاپمون می گیریم رو می شه روی یه لپ تاپ دیگه ای استفاده کرد؟ لپ تاپ مقصد باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟
    برای سیستم های رومیزی چطور؟ یعنی اگر از یه سیستم رومیزی با نورتون بک آپ بگیریم می شه اون رو روی یه سیستم رو میزی دیگه استفاده کرد؟
    وقتی با نورتون گاست کار میکنید توجه کنید تعداد پارتیشن ها هم یکی باید باشه.در حقیقت من بک آپ از 5010 خودم رو روی لپ تابی مشابه مال خودم ریختم اما ویندوز بالا نیومد.چون لپ تاپ من 3 تا درایو و مال اون یکی 4 تا درایو یا همون پارتیشن داشت.این از مشکلات نورتون هست.
    اما با آکرونیس که کار کردم این مشکل رو نداشت.
    Last edited by mohammad1983; 27-04-2011 at 15:59.

3. این کاربر از mohammad1983 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید. چقدر باید شبیه هم باشن؟ دقیقا شبیه هم؟ (برای هر دو مورد). ممنون
    هر سخت افزاری که نیاز به درایور داره باید دقیقا مشابه هم باشه

5. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خب اگر قرار باشه بر روی چندین سیستم / لپ تاپ چندین برنامه مشابه و ویندوز و... نصب کرد باید چکار کرد؟
    من می خواستم روی یکیشون ویندوز و تمام برنامه های لازم و تنظیمات رو انجام بدم بعد از اون بک آپ بگیرم و فقط بک آپ رو برای بقیه استفاده کنم ولی بقول شما ممکنه اشکال بوجود بیاد (بدلیل عدم وجود سخت افزار های مشابه)
    شما چه راه ای رو پیشنهاد می کنید؟
    راستی من فقط می خوام از درایو C بک آپ بگیرم و کاری به بقیه درایوها و پارتشن ان ندارم
    Last edited by sheklak; 26-04-2011 at 19:45.

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب اگر قرار باشه بر روی چندین سیستم / لپ تاپ چندین برنامه مشابه و ویندوز و... نصب کرد باید چکار کرد؟
    من می خواستم روی یکیشون ویندوز و تمام برنامه های لازم و تنظیمات رو انجام بدم بعد از اون بک آپ بگیرم و فقط بک آپ رو برای بقیه استفاده کنم ولی بقول شما ممکنه اشکال بوجود بیاد (بدلیل عدم وجود سخت افزار های مشابه)
    راستی من فقط می خوام از درایو C بک آپ بگیرم و کاری به بقیه درایوها و پارتشن ان ندارم
    من اطلاع زیادی در مورد بک آپ گرفتن ندارم اما واضحه که ویندوز موقع نصب بسته به سخت افزار از یک سری درایور که برای نصب لازمه استفاده میکنه و اگه این درایور با سیستم دیگه تطابق نداشته باشه مسلما ویندوز اگر هم بالا بیاد کاراییه لازم رو نداره
    بازم مطمئن نیستم
    در برنامه های بک آپ گیری میتونی درایو مورد نظرت رو براحتی انتخاب کنی
    من چیزی به ذهنم نمیرسه باید از کسی که تجربه و اطلاع بیشتری در این ضمینه داره سوال بپرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با آکرونیس بگیرید از همه بهتره در ضمن میتونید بوتیبل هم بکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چرا من نمی تونم توی لپ تاپم حروف کشیده بنویسم!!! یعنی وقتی از کلید ترکیبی استفاده می کنم حروف کشیده نمی شن. منظورم از حروف کشده مثلا (تا) که بین ت........ا کشیده بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من قبلا با نورتون،از pc خودم بک آپ داشتم و اون بک آپ رو روی سیستمی با سخت افزار متفاوت نصب کردم.البته قطعات از برند مشابه بود مثلا مینبورد گیگا اما مدل ها متفاوت.
    ویندوز بعد از برگرداندن بک آپ بالا اومد اما پیغام نشناختن درایور ها رو میداد که درایور ها به صورت جدا نصب شد.
    البته باید امتحان کرد ممکنه روی بعضی سخت افزار های متفاوت به دلیل معماری متفاوت نصب نشه.

11. این کاربر از mohammad1983 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا من نمی تونم توی لپ تاپم حروف کشیده بنویسم!!! یعنی وقتی از کلید ترکیبی استفاده می کنم حروف کشیده نمی شن. منظورم از حروف کشده مثلا (تا) که بین ت........ا کشیده بشه
    اولا این پست هیــــــــــــــــــچ ربطی به این تاپیـــــــــــــــــــــ ک نداره !
    پس چــــــــــــــــــرا من میتونم؟

بعد از حرف مورد نظر shift+j

13. این کاربر از baren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اولا این پست هیــــــــــــــــــچ ربطی به این تاپیـــــــــــــــــــــ ک نداره !
    پس چــــــــــــــــــرا من میتونم؟

بعد از حرف مورد نظر shift+j
    اینجا نوشتم چون فقط توی این لپ تاپ باش مشکل دارم. گفتم شاید اشکال از جایی دیگست.
    بله می دونم چطور می شه اینکار رو کرد ولی وقتی می نویسم این حرف ( ٱ ) بجای کشیدگی نوشته می شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •