سلام
از DNS کمودو استفاده میکنید؟ اگر جواب مثبته بدون DNS کمودو هم تست کن ببین وصل میشه. ( قبلش یکبار سیستم را ریستارت کن)
سلام
از DNS کمودو استفاده میکنید؟ اگر جواب مثبته بدون DNS کمودو هم تست کن ببین وصل میشه. ( قبلش یکبار سیستم را ریستارت کن)
نه نیست الان رو اندروید سیستم هم تست کردم رو همه چی شده همین
رو سیستم بدون انتی ویروس هم تستیدم شده ۸۰۷ نمیدونم این چه مدلشه امشب
بعضی وقتها اینجوری میشه دیگه.... دلیلش هم ....
پیغام خصوصی را داشته باش......
سلام .
اگه من از اینترنت سکیوریتی اواست همراه فایروال کومودو استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد....اخه این اواست یه کم خوبتر به نظر میاد.
چه طوری یه برنامه رو تو فایروال کومودو بذارم.......
اگه در مورد اون سوال های که فایروال کومودو میپرسه یه توضیح بدین ممنون میشم...
اوست فری- فایروال کومودو
اوست اینترنت سکیوریتی
پس دو فایروال یا آنتی ویروس Real Time نباید کنار هم نصب بشند.
برنامه رو می خواید بگید به کومودو سالم هستش یا اینکه بلوک کنید؟
برای اعلام سالم بودن به کومودو:
Last edited by pcsoft; 23-12-2011 at 11:54.
با سلام
به دوستانی که قصد استفاده از کمودو و اوست را در کنار هم دارند باید بگم که همینطور که جناب pcsoft فرمودند باید فقط از یک فایروال استفاده بکنید.(مهم). و همچنین از یک سندباکس> از سندباکس کمودو استفاده بکنید.
ضمنا این کار را هم انجام بدید. در ران تایپ کنید: services.msc و اینتر کنید >بعد برید و سرویسهای ویندوز فایروال و ویندوز دیفندر را غیر فعال کنید تا مشکلی ایجاد نکنند با کمودو و اوست.
بعد کمودو را باز کنید و وارد +Defense بشوید و بخش Defense+ Settings و سربرگ Execution Control Settigns و بعد در پایین پنجره روی Exclusions کلیک کنید و از پنجره باز شده Add را بزنید و حالا به مسیری که اوست را نصب کردید(مثلا درایو C) بروید و پوشه اوست را انتخاب و اضافه کنید.
این کار را در اوست برای کمودو هم انجام بدید.
Last edited by Jadda; 23-12-2011 at 13:04.
COMODO Mobile Security
ورود کمودو به دنیای امنیت موبایل
ارائه یک نرم افزار امنیتی و رایگان دیگر از کمودو
قابل نصب بر روی گوشیهای دارای سیستم عامل اندروید
ما که نصبیدیم.... از اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Jadda; 23-12-2011 at 12:31.
این شد یه چیز درست
من یه چند تا امار و تست تو سایت های مختلف نگاه کردم Bullguard تو سیستم عامل اندروید رتبه 1 رو اورده بود...
دوستان نظرشون چیه؟
با سلام و تشکر
در نسخه avast pro قابلیت auto sanbox رو میتونم غیر فعال کنم اما خود sandbox رو نمیشه غیر فعال کرد در این صورت تداخلی بوجود میاد یا نه ؟
با تشکر
سلام
من این ترکیب را ندارم.... خیلی هم نمیخوام در موردش صحبت کنم. آخرین باری هم که از اون محصول! استفاده کردم اصلا یادم نمیاد. ولی میدونم اونموقع سندباکس نداشت. ولی در جوابتون باید بگم همون اتوسندباکس را خاموش کنی کفایت میکنه.
در کل نباید دو محصول همزمان در یک فرایند شرکت کنند و با هم گلاویز بشوند.
1- در مورد فایروال که گفتم یابد فقط یک فایروال را نصب و استفاده بکنید.
2- در کنار آنتی ویروس اصلیتون میتونید از محصولات دیگه فقط به عنوان اسکنر استفاده کنید.
3- اگر از من بپرسند در کنار CIS بهترین اسکنر! چیه؟ (برای استفاده روزمره، کاری به انجام تست ندارم)من میگم:
VirusTotal Uploader![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)