تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 341 از 1124 اولاول ... 241291331337338339340341342343344345351391441841 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این هفته یه ماه اشتراک نوین نتم تموم میشه میخوام تجربه خودم رو صادقانه اینجا بگم !

نمیخوام اینطوری پیش خودم فکر کنم که الان فلان چیز خوبه بزار صداش رو در نیاریم خودمون فقط استفاده کنیم بقیه میان شلوغ میشه و .... (آه از این طرز فکر ما ایرانیا... از خودم بگیر تا ...) من اهل دانلود نبودم و نیستم ... شاید یه ماه دیگه هم نوین رو تمدید کنم ولی سرویس پایین تری خواهم گرفت ...

اما چیزی که در مورد نوین نت میشه قاطعانه گفت رویکرد دانلود محور این شرکته!

نوین نت برای دانلودر های حرفه ای که میخوان با 15-17 تومن بالای 100 گیگ دانلود کنن ماهانه گزینه اوله ....

چون الان سرویسهای 512 این شرکت تنها برای دانلود در ساعات رایگان بدرد میخوره دانلود با سرعت 200-230 (اگه حرفه ای باشید و چند لینک بزارید تو IDM و اینا...)اونم تنها ماهانه 17 تومن برای سرویس 5 گیگ (15 توومن+مالیاتش...) که میشه روزی 3 تا 4 گیگ !!

پس من نوین نت رو توی این یه ماهه اینطور توصیه میکنم که اهالی دانلود بگیرن سرویس ها رو .... و دنبال کیفیت(پینگ و چیزای دیگه خیلی نباشید)

2. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

معلوم نیست باز گاو کدوم سیم رو خورده یا کشتی کجا لنگر انداخته یا ..... پینگا رفت رو 550

4. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

این هفته یه ماه اشتراک نوین نتم تموم میشه میخوام تجربه خودم رو صادقانه اینجا بگم !

نمیخوام اینطوری پیش خودم فکر کنم که الان فلان چیز خوبه بزار صداش رو در نیاریم خودمون فقط استفاده کنیم بقیه میان شلوغ میشه و .... (آه از این طرز فکر ما ایرانیا... از خودم بگیر تا ...) من اهل دانلود نبودم و نیستم ... شاید یه ماه دیگه هم نوین رو تمدید کنم ولی سرویس پایین تری خواهم گرفت ...

اما چیزی که در مورد نوین نت میشه قاطعانه گفت رویکرد دانلود محور این شرکته!

نوین نت برای دانلودر های حرفه ای که میخوان با 15-17 تومن بالای 100 گیگ دانلود کنن ماهانه گزینه اوله ....

چون الان سرویسهای 512 این شرکت تنها برای دانلود در ساعات رایگان بدرد میخوره دانلود با سرعت 200-230 (اگه حرفه ای باشید و چند لینک بزارید تو IDM و اینا...)اونم تنها ماهانه 17 تومن برای سرویس 5 گیگ (15 توومن+مالیاتش...) که میشه روزی 3 تا 4 گیگ !!

پس من نوین نت رو توی این یه ماهه اینطور توصیه میکنم که اهالی دانلود بگیرن سرویس ها رو .... و دنبال کیفیت(پینگ و چیزای دیگه خیلی نباشید)
    من بر عکس میثم فکر میکنم ،الان سرعت دانلود من شده 10 سرویس 512 تا 2 مگ تا 4 روز پیش سرعتم 220 بود اما الان چی (سرعتم 10 شده تازه اونم با پینگ 700 و تایم اوت که این تایم اوت دیگه عادی شده برامون)
    زنگ زدم پشتیبانی میگم قضیه اینطوره میگه برو تو run تایپ کن CMD گفتم پینگ 4.2.2.4 منظورتونه گفت آره خلاصه بگذریم گفت بررسی میکنیم باهاتون تماس میگیرم بعد از 10 دقیقه زنگ زده میگه کرمانشاه افت سرعت داره (پورتهاشون هم پر شده)،گفتم سرعت 10 شده صفحه هم باز نمیشه چه برسه به دانلود ،هیچ دیگه حرف پشتیبانی این بود که ببخشید سرعت خرابه
    خب از این حرفها چه نتیجه ای میشه گرفت میشه گفت که اگه از مخابرات دارید فکر شرکت دیگه ای نکنید ،من احتمال زیاد اگه این وضعیت درست نشه برگردم مخابرات یا برم شرکت دیگه ای البته باید 2 3 ماهی برم تو صف ،اما خب از اینی که الان هست بهتره

خدایی خسته شدم از بس شرکت عوض کردم

6. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من بر عکس میثم فکر میکنم ،الان سرعت دانلود من شده 10 سرویس 512 تا 2 مگ تا 4 روز پیش سرعتم 220 بود اما الان چی (سرعتم 10 شده تازه اونم با پینگ 700 و تایم اوت که این تایم اوت دیگه عادی شده برامون)
    زنگ زدم پشتیبانی میگم قضیه اینطوره میگه برو تو run تایپ کن CMD گفتم پینگ 4.2.2.4 منظورتونه گفت آره خلاصه بگذریم گفت بررسی میکنیم باهاتون تماس میگیرم بعد از 10 دقیقه زنگ زده میگه کرمانشاه افت سرعت داره (پورتهاشون هم پر شده)،گفتم سرعت 10 شده صفحه هم باز نمیشه چه برسه به دانلود ،هیچ دیگه حرف پشتیبانی این بود که ببخشید سرعت خرابه
    خب از این حرفها چه نتیجه ای میشه گرفت میشه گفت که اگه از مخابرات دارید فکر شرکت دیگه ای نکنید ،من احتمال زیاد اگه این وضعیت درست نشه برگردم مخابرات یا برم شرکت دیگه ای البته باید 2 3 ماهی برم تو صف ،اما خب از اینی که الان هست بهتره

الان که سرعت کل کرمانشاه داغونه
    در کل هیچ آی اس پی بر دیگری برتری نداره
    همشون یکی از یکی بدترن
    اما من با مخابرات پینگ های پایین رو تو گیم تجربه کردم چیزی که زمان حسابگر هرگز تجربه نکرده بودم

8. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

الان که سرعت کل کرمانشاه داغونه
    در کل هیچ آی اس پی بر دیگری برتری نداره
    همشون یکی از یکی بدترن
    اما من با مخابرات پینگ های پایین رو تو گیم تجربه کردم چیزی که زمان حسابگر هرگز تجربه نکرده بودم
    محسن جان سرعتت تو این چند روزه اومده پایین ،چند بوده و الان چند شده ؟

10. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

محسن جان سرعتت تو این چند روزه اومده پایین ،چند بوده و الان چند شده ؟
    این چند وقت من مشکل تایم اوتهای شدید داشتم که ظاهرا به خاطر مشکلات لاین تلفنم بوده
    اما معمولا مشکل سرعت نداشتم فقط تایم اوت بود
    اما الان در حاضر که افتضاحه و به 10 نمیرسه امروز

12. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام...
    تو تاپیک نوین نت گفتم اینجا تخصصی تر در باره کرمانشاه میگم...

حدس من اینه نوین نت خودش انتظار نداشت یهو این همه مشترک بگیره تو کرمانشاه!!

خداییش هم خیلی سریع تمام ظرفیتش پر شد! خوب این باعث میشه پیش بینی هاشون در مورد پهنای باند اختصاص داده شده به کرمانشاه دچار مشکل بشه...

برای حل این مشکلم دو راه داره نوین نت:
    1- موقتاً از گروهای اینترنتی دیگه برای مدت کوتاه چند ماهه پهنای باند اجاره کنه
    2- پهنای باند سراسریش رو با زیر ساختاش افزایش بده

در مورد مخابرات 100% حرفت تایید میشه!!
    تو همه پستام گفتم اگه همین لحظه یه پورت مخابرات تو بعثت خالی شه حتی یه لحظه هم تعلل نمیکنم در پیوستن به مشترکای مخابرات!!

14. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

معلوم نیست باز گاو کدوم سیم رو خورده یا کشتی کجا لنگر انداخته یا ..... پینگا رفت رو 550
    فکر نکنم سراسری باشه مشکل وگرنه الان دوستای مخابراتی این تاپیک رو به توپ می بستن!!

16. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر نکنم سراسری باشه مشکل وگرنه الان دوستای مخابراتی این تاپیک رو به توپ می بستن!!
    نه مطمعنم کل کرمانشاه ایراد داره
    چون تریس میگیرم از یه جایی به بعد میزنه ایراد رو
    اگه مشکل از من باشه که از یه آی پی خاصی به بعد افزایش پینگ نمی گیره که
    الان خودت افزایش پینگ نداری؟ رو چنده پینگت؟

18. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه مطمعنم کل کرمانشاه ایراد داره
    چون تریس میگیرم از یه جایی به بعد میزنه ایراد رو
    اگه مشکل از من باشه که از یه آی پی خاصی به بعد افزایش پینگ نمی گیره که
    الان خودت افزایش پینگ نداری؟ رو چنده پینگت؟
    مشکل الان ما (نوین نتی ها) پینگ نیست(اون که همیشه افتضاحه) .... الان سرعت رو بایته !! نه حتی کیلوبایت... خیلی کنده الان...

صفحات 2-3 دقیقه طول میکشه بالا بیاد!!

برای اینکه جواب شما رو هم داده باشم الان پینگ حدود 700

20. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •