آها پس فرقی نداره؟ ممنون
آها پس فرقی نداره؟ ممنون
من از يه كركي استفاده مي كردم كه خودش سرور مجازي درست مي كرد يعني مي رفتي توش وآدرس بازي رو مي دادي و بازي اجرا مي شد
متاسفانه گمش كردم كسي لينك دانلودش رو داره؟ اگه بذاره بي نهايت ممنون مي شم
کرک skid بهتر هست
از اون استفاده کن
با اینکه با وجود کرک SKIDROW, دیگه شبیه ساز سرور کاربردی نداره, اما خوب... بفرمایین:
Assassins Creed II Offline Server v0.44.1907 | Size: 7.1 MB
در صورت مایل بودن... دریافت کرک SKIDROW هم از آدرس زیر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Assassins Creed II v1.0 Crack | Size: 0.7 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا نمی تونین بنویسین؟ عکس بگیرین پس
خب لااقل از بازی نصب شدتون یه perperties بگیرید ببینید حجم کل چقدره.
نگفتین اون بمب اتم ها ربطی به بازی داره یا نه؟
من مطئنم این بازی نسخه های مختلف داره همون طور که بازی Need for Speed Undercover در دو نسخه به فروش می رسید. یه نسخه 1dvd که دموهای مگی کیو (همون پلیس خائنه توی بازی) پاک شده بود و یه نسخه 2dvd که کامل
بود. این اتفاقات به نظرم طبیعین توی ایران. چرا باورتون نمیشه؟ بازی Need for Speed Pro Street هم همین طور بود بازم.
Last edited by whitewolf; 28-06-2010 at 21:20.
ام بازی من 1 دی وی دی هست و همه ی دمو ها هستند خودشم بازیم اصل هست با CD-key و یک دی وی دی هست خودشم COLLECTORS EDITION میخواستن بهم بدن یکم گرون تر بود اما کلی ماشین اضافی توش بودند گویی ولی اونم 1 دی وی دی بود
سلام علي رضا تو اين بازي رو اجرا كردي .يعني كركشو داري؟
لااقل یه properties بگیرین اگه بازیتون نصبه. بابا مگه یه properties گرفتن چند ثانیه طول میکشه؟
من همین حالا هم اون need for speed هارو دارم به خدا.
اصلا شما از کجا می دونید همه دمو ها هست؟ اگه یه دمو حذف بشه که شما نمی فهمید. این جوریه که باید یه جا یه دمو ببینید ولی مثل اینکه skip زده باشید ادامه بازی میاد. از کجا می گین همشون هست؟ هم منظورم need for speed ه هم Assassin
یکی تو رو خدا کمک کنه :(
من هر چی فایل server.exe رو دانلود می کنم (از source های مختلف) ولی همشون موقع اجرا این ارور رو میدن :
![]()
به خاطر اینه که کرک کردن شما مشکل داشته یا کرکتون مشکل داشته . بازی رو حذف و نصب کنید و از یه کرک مطمئن استفاده کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)