از سیمفونی اطلاعی ندارم اما خودم از زایکسل وایرلس استفاده می کنم که واقعا عالی و راضی کننده است
از سیمفونی اطلاعی ندارم اما خودم از زایکسل وایرلس استفاده می کنم که واقعا عالی و راضی کننده است
دوست عزیز میشه یکم توضیح بدید چرا تقسیم بر 8 و اینکه این عدد 60 کیلو بایتی که فرمودید 60 کیلو بایت است یا 60 کیلو بیت
چون اون سرعت 256 بر حسب کیلوبیت هست و برای تبدیل به کیلوبایت باید تقسیم بر 8 کنی
اون سرعت 60 کیلوبایت هست که تقریبا برابر 480 کیلوبیت میشه
دوست عزیز شما مودمتون چیه؟
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
قیمت مودمتون چیه دوست من ؟؟؟شما از کجا سرویس میگیرید؟؟سرعت دانلود شبانتون چنده؟روزانه چطور ممنون
من حدود 4 ساله که ASUS 602 دارم و با همین مودم از سه شرکت صبیانت , شاتل و در حال حاضر پارس آنلاین سرویس گرفتم و همگی ساپورتش می کردند.
چطور؟
مودم بنده P-660HW-T1 v3 Zyxel است به قیمت 85000 تومان و از پارس آنلاین سرویس می گیرم (سرویس 128 محدود).
سرعت داونلود روزانه اکثر مواقع 120 تا 180 کیلوبایت در ثانیه.
سرعت شبانه هفته به هفته فرق داره و یک هفته خیلی خوبه و با روزانه فرقی نمی کنه ولی یک هفته هم می بینی خیلی کم می شه و به 20 الی 30 کیلوبایت در ثانیه می رسه
فعلا چند شبه که سرعت شبانه خیلی خوبه و تو 5 ساعت حدود 2300 مگابایت داونلود می کنم.
می خواستم بدونم برای بازیهای آنلاین محدوده پینگ در چه حدودی باشه خوبه؟
با سلام .
از دوستان ، کسی با ایمیل یاهو مشکل پیدا نکرده ؟
ایمیل من به هم ریخته و کامل باز نمیشه
اول اينكه چيز نسبي هست هر چي كمتر باشه بهتره وقتي بازي ميكني متوجه ميشي طرف با پينگ 20 مياد ميكشدت شما با پينگ 300 اصلا نديدي كي اومد
دوم اينكه پينگ كه ميگيريد از Speedtest با پينگ سرور بازي ممكنه متفاوت باشه.
الان من براي بازي cod4 پينگ به سرور بازي بين 90-120 هست.
و نظر خودم اينه كه پينگ براي خوب بازي كردن زير 100 و حداكثر 150 باشه.
Last edited by mohammad.t; 14-01-2011 at 19:49.
مثل اینکه با کل یاهو مشکل داره
الان امتحان کردم خود سایت یاهو رو هم ناقص باز کرد
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)