شما خودت خریدی؟کار کرده رو گلکسی؟
آخه اختلاف قیمت خیلی زیاده........
شما خودت خریدی؟کار کرده رو گلکسی؟
آخه اختلاف قیمت خیلی زیاده........
یه نفر این کابل رو یه امتحانی بکنه (5 تومن ارزش امتحان رو داره) و لطفا یه فیلم اچدی رو بریزید رو گوشی و تست کنید ببنید میتونه اچدی بفرسته
اگه واقعا بفرسته من همین فردا میرم گالاکسی بخرم .....
من با این سیاست مخالفم. البته از قدیم تو همه برندها هم بوده متاسفانه مثل نوکیا و سونی اریکسون بگیر تا حتی HTC ! به طور کلی ما برای جنس جدید داریم پول بیشتری میدیم چون تکنولوژی جدیدتر داره و در اصل داریم پول اون تکنولوژی رو میدیم. و تکنولوژی که قدیمی بشه و یا تولیدش به انبوه برسه قیمتش کاهش پیدا میکنه. ولی با این سیاست انگار فقط داریم پول کیفیت جنس رو میدیم! یعنی مدل قدیمی و جدید اگه با یک کیفیت ساخته بشن قیمتشون یکی میشه!!![]()
غیرممکن هست! فقط فایلهای سیستمی بخوان اجرا شن یه چیزی حدود 400تا اضافه میاد! نه 470 !
این کابل روی گلکسی کار نمیکنه. و کلن بگم که اگر هم کابل 120تومنی رو بخرید باز هم خروجی hd نخواهید داشت چون همچین چیزی برای گوشی تعریف نشده.
شاید روی جینجربرد. شاید!
پس رفت خفنی کرده =))
Drawer -> Settings -> About phone -> Model number
اگه نوشته بود GT-I9000 که همینه! اگه نوشته بود GT-I9003 که همین نیست : دی
باتریش خوبه اما تا حد خیلی خیلی زیادی به رامی که نصبه وابسته س!
رامهای کاستوم اکثرن بهتر هستن اما خفناشون باتری رو میخورن : دی
با اومدن 2.3 باتری تا 5روز هم نگه میداره.
8گیگ گارانتی مثله سوزن تو انبار کاهه! الان فقط 16گیگ موجود دارن اونم خیلی خیلی کم! نایاب شده گارانتیش خفن!
دکمه ولوم پایین + کلید وسطی گوشی رو نگه دارید بعد گوشی رو روشن کنید!
عکس آدمک آندروید میاد که داره بیل میزنه و زیرش نوشته downloading
اگه نیمد گوشیتون مشکل داره! برای خارج شدن از این حالت باتری رو دربیارید و دوباره جا بزنید.
ورژن خوبیه! ورژن یکی مونده به آخر رام رسمی فارسیه!
آخرین رام اسپایک هم فارسیش برپایه همین رام هست.
گفتم که هیچ راهی بجز فلش با odin نداری : دی
باز میگی از طریق ریکاوری فرمت زدم نشد!
عزیز من والا بلا راهی بجز فلش با odin نیست!
با سلام خدمت دوستان عزیز. من دو روزه گالکسی گرفتم و زیاد وارد نیستم چند تا سوال داشتم که اگه بتونید تو رفع اونا کمکم کنید ممنون میشم. اول اینکه با توجه به ورژن رام گوشی(I9000JPJPF) آیا احتیاجه که اونو عوض کنم در ضمن نمیدونم که گوشی روت هست یا نه یا اصلا روت بودن گوشی فقط جهت عوض کردن رامه یا بدرد چیز دیگیه هم میخوره؟ البته در قسمت kernal version نوشته root@SE-S606 #89.
دوم اینکه گوشی رو که گرفتم هیچ CD ای تو کارتنش نبود و امروز SAMSUNG Kies V2.0.0.11011_16_5 و همچنین درایور گوشی رو SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_x86_3 دانلود کردم. اما وقتی که گوشی رو به usb وصل میکنم MTP device شناخته میشه ولی درایورش نصب نمیشه و نرم افزار SAMSUNG Kies همش میزنه conecting ولی به گوشی وصل نمیشه.دیگه نمیدونم چه کار کنم
سوم در مورد وصل کردن گوشی به اینترنت از طریق وای فای به وسیله مودم adsl هرکاری میکنم گوشی نمیتونه کانکشنی رو که تو کامپیوتر درست میکنم شناسایی کنه. اما از طریق setting/wireless and network /mobile AP میرم کامپیوتر کانکشن رو شناسایی میکنه و به گوشی هم به راحتی وصل میشه اما باز هم نمیتونم روی گوشی از اینترنت استفاده کنم در صورتی که قیلا که جت داشتم به راحتی از طریق wifi اینترنت روی گوشی استفاده میکردم.
میدونم خیلی سوال کردم اما اگه راهنمایی کنید ممنون میشم خیلی برام مهمه.با تشکر
حرف من نیست دوست عزیز...سایت gsmarena این رو گفته.....
یعنی کلا رو گوشی های سامسونگ خروجی hd نداریم؟پس این کابل رو واسه چی داده بیرون؟
اینطور که دوستان میگفتند این مدل روی گلکسی جهانی جواب نمیده!
و فقط میتونید روی نسخه های دیگه ازش استفاده کنید.
دوستان اگه خدا بخواد تا اخر این هفته یا هفته ی اینده می خوام این گوشی رو بخرم
چند تا سوال داشتم . لطفا راهنمایی کنید
1-ورژن سیستم عامل گوشی در ابتدا چیه ؟
2-آیا از زبان فارسی پشتیبانی می کنه ؟ و اینکه رام چیه اصلا ؟ (X10 که پشتیبانی نمی کرد باید برنامه mirsal نصب میکردیم )
3-راجع به این 3 دکمه میشه توضیح بدید ؟ جناب Artash - 08 توضیح دادن ولی میشه بگید چه مشکلی داره ؟
4-کسی از قیمت این گوشی در شیراز اطلاعی داره.یه فروشگاه مطمئن هم بهم معرفی کنید
5-و اینکه این رام که میگید چیه ؟؟؟
خیلی ممنونم
2.1،اگه خوش شانس باشین،یکی از 2.2 های جدید به تورتون میخوره!!در هر دو صورت،میتونین اپدیت کنین....1-ورژن سیستم عامل گوشی در ابتدا چیه ؟
بعله! درضمن،رام های فارسی خیلی خوبی هم براش هست که توسط رفقای ایرانی درست شدن و کارایی بالایی دارن..2-آیا از زبان فارسی پشتیبانی می کنه ؟ و اینکه رام چیه اصلا ؟ (X10 که پشتیبانی نمی کرد باید برنامه mirsal نصب میکردیم )
دقیقا کجاش رو مشکل دارین؟!!!3-راجع به این 3 دکمه میشه توضیح بدید ؟ جناب Artash - 08 توضیح دادن ولی میشه بگید چه مشکلی داره ؟
کاستوم رام،یه نسخه از اندو هستش که توسط دولوپر ها تنظیم میشه که یه سری امکانات اضافی رو با خودش داره...5-و اینکه این رام که میگید چیه ؟؟؟
مثلا نسخه ی جینجربرد رو با کاستوم رام میریزین...اصلاحیه هاش هم میتونه چیزای مختلف باشه...برای بازی کردن یا چیزای مختلف....
این دیگه ساده ترین روش توضیح رام بودش!
بابا یکی پیدا نمیشه به سوالای ما جواب بده
اصلا نمیتونم به samsung kies وصل بشم روی گوشی میزنه connected اما روی کامپیوتر found new hardware میاد و نمیتونه MTP device رو نصب کنه چه کار باید بکنم
من قبلا از شماره تلفن هام با pc suite بک آپ گرفتم الان میخوام به این گوشی وارد کنم اما هرکاری میکنم وصل نمیشه لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)