آقا من تازه گوشیو خریدم:
1.وقتی میخوام بازی بریزم USB رو میزنم تو قسمت Installs بازیو کپی میکنم تو گوشی نصب میکنم و مشکلی نیست.ولی حالا نمیدونم چه طور بفرستمش.از قسمت Installation وقتی send از بلوتوث رو میزنم میگه فایل Protected هست.چه کنم؟!
آقا من تازه گوشیو خریدم:
1.وقتی میخوام بازی بریزم USB رو میزنم تو قسمت Installs بازیو کپی میکنم تو گوشی نصب میکنم و مشکلی نیست.ولی حالا نمیدونم چه طور بفرستمش.از قسمت Installation وقتی send از بلوتوث رو میزنم میگه فایل Protected هست.چه کنم؟!
چه کاریه ؟ حتما"نباید توی پوشه ی اینستال باشه ؛ هرجا ممکنه .
بله سیمبین اجازه ارسال فایل نصب رو نمیده ، شما میتونید با یه فایل منیجر مثلا" اکسپلوره اونو سند کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه من نرم افزار nokia ovi رو نصب کردم اما خیلی دیروصل میشه گزینه جستجو براساس مختصات جغرافیایی هم که نمیشه عدد وارد کردمال بقیه دوستان هم اینجوری هست یا نه اینترنت گوشی هم فعاله وصل میشه
اول باید اینترنت گوشی رو فعال کنی
بعد این مسیر رو برو
seting-phone option -Alpication setting-posation mode
تو این قسمت کانکشن اینترنت رو انتخاب کن و posation server رو رو supl.nokkia.com تنظیم کن.
با سلام اگه گوشی رو آپدیت کنم فونت فارسیش پاک نمیشه
سلام من امروز علا الدین بودم طبقه دوم داشت حدود 30 تومن
سلام
ممنون امیرخان
واستون پیغام گذاشتم در این مورد
ممنون میشم راهنماییم کنید
مرسی
دوستان من قصد کردم این گوشی رو بگیرم ... به نظرم این گوشی بین هم قیمتی های خودش خیلی سرتره ... الانم اونجوری که به نظر میرسه افت قیمت شدیدی داشته ... میشه دوستانی که قیمت دقیق از نهران دارند بهم بگن چقدر میشه پیدا کرد این گوشی رو اونجا ؟ با گارانتی و بدون گارنتی ، هر دو .
ممنون میشم کمک کنید ...
با گارانتی شر و ور 295
با پارسکامتل اصل (اس ام اسی) 220
البته رنگ قرمزش خیلی ارزون تره
الالن قبل عیده داره دوباره گرون می شه نجنبی خیلی گزون تز می شه!
نـــع!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)