تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 341 از 428 اولاول ... 241291331337338339340341342343344345351391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کاملا معلومه قضیه رو دارین احساسیش میکنین حق هم دارین ادم به یه چیزی که دلبسته بشه خیلی سخت میشه ولش کرد..
    با استاندارد ترین انجین موجود
    دوست عزیز دوروز دیگه Cry Engine بیاد ,اون موقع اون میشه استاندارد ترین انجین موجود در کهکشان راه شیری()کاملا معلومه.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دوست عزیز دوروز دیگه Cry Engine بیاد ,اون موقع اون میشه استاندارد ترین انجین موجود در کهکشان راه شیری()کاملا معلومه.
    نه عزیز - من دل نبستم بهش . من سره تجربه ای که داشتم سره انتخاب انجین خیلی دقت کردم حتی بعضیا میدونن اول اموزشهای زیادی از یونیتی رو گرفتم ولی هنوز شروع نکرده با اینکه خیلی اموزشها گرون تموم شد برام رفتم سراغ یو دی کی. چرا ؟ چون دیگه نمیخوام انجینمو عوض کنم یا یه روزی برسه که کم بیاره . CryEngine هم قبلا در موردش تو همین تایپک بحث شد . تکلیف مشخصه

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

خوب حرف شما متینه.من هم قبولش دارم.
    اما میدونی چیه!
    این روند هایی که شما میگی دست ما نیست.
    حرف من همینه!من میگم این کارا باید سیاست و پشتوانه دولتی داشته باشه و کار اصولی بشه.
    یعنی ملت خود به خود نمیان این راه مستقیمی که شما میگی رو برن.
    حالا ولش کن.این بحث جاش اینجا نیست.
    وقتی به یه برنامه نویس یا گیم آرتیست ماهی چندر قاض(درست نوشتم؟)میدن، خوب چرا باید بره سراغ کار شرکتی و برای این و اون کار کردن؟
    میاد برا خودش کار میکنه!
    اینجا تو ایران مشکل خیلی پایه ای تر از اینه که بنیاد بتونه حلش کنه!
    تو ایران مشکل اینه که کسی برای علم ارزش قائل نیست.همه جا محققین و مهندسی و دکتر ها بیشترین حقوق رو دارن، اما اینجا این شغلا مسخره و بی پول هست(من خودم هم مهندسم و از رشته ام هم خوشم میاد) و در عوض دلالی پر سود ترین شغله!
    یارو یه جا اجاره میکنه و زبون درست و حسابی هم داره و 100 تا دروغ و پاچه خواری هم بلده، بعد اسمش رو میزاره املاک.یه ملتی میان ملکشون رو میزارن برای اجاره و فروش و یه ملتی هم میان میخرن!یارو حتی سواد درست و حسابی هم نداره اما چون دلاله، هم احترام داره و همه ازش میترسن و هم پولش از پارو بالا میره!
    مشکل اینه برادر من و درستم نمیشه.
    به همین خاطره که من دنبال راه درست(که شما میگی و منم قبولش دارم و آمریکایی ها رفتن و میدونیم که درسته) نمیرم و همون راه ... خودمون رو میرم.
    چون اینجا ایرانه!
    من خودم توی یه شرکت کار میکنم ماهی 650 تومن دارم حقوق میگیرم ( هنوز هیچ حمایتی از طرف بنیاد و امثالش هم نشدیم ولی یه شرکت سرمایه گذاری بزرگ حمایتمون میکنه ) و شرکت های سرمایه گذاری هم روز به روز دارن بیشتر میشن و مطمئنا به کسی که کارش خوب باشه خیلی بیشتر از اینا میدن .. شما بازار ایران رو بیخیال شو ، فاجعه ای بیش نیست ! همه به خارج از کشور فکر میکنن ، همه به Steam فکر میکنن ( الحمد لله تحریم ها همه جا اثری نداشته به جز صنعت بازیسازی ! از طرف مایکروسافت هم تحریمیم ! ) .. خوشبختانه در حال حاضر شرکت ها برای بازیسازی خوب خرج میکنن

هیچ کدوم ؟! یادمه زمانی که میخاستم بیام سراغ یو دی کی با محمد بحث میکردیم دقیقا همین حرفا رو بهش زدم گفتم هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟ میگن یو دی کی محدودیت داره ؟ و ... گفت همه اینا که میگن بی خودیه . من خودم 2 تا پروژه کار کردم باهاش هیچ مشکلی هم نداشته ...
    بالاخره حرفه ای ترین فرد تو یو دی کی اقا محمد بودن دیگه تو این انجمن این حرفا هم نقل قول از ایشونه . پی امهاشو هنوز دارم میتونم مستقیم کپی کنم .
    من با شما بحثی ندارم .. شما حرفای بیخود من رو جدی نگیر برو دنبال کار خودت .. من هم در مقامی نیستم که بخوام نظر شما رو تغییر بدم . من تجربه ی خودم رو با انجین بدون سورس گفتم ( همین ! )

محمد قبل از UDK با XNA کار میکرد . خیلی خیلی بیشتر از شما در مورد UDK ازش سؤال کردم به من همیشه میگفت که هر انجینی خوبی ها و بدی های خودش رو داره ولی توی انجین های حاضر UDK خیلی قدرتمند تره ...
    منم میتونستم همون بازی هام رو با همه نقص هاش تموم کنم ولی میدونستم که بازیم ، به جز خودم به درد هیچ گیمر دیگه ای نمیخوره !

از شما هم خواهش میکنم دیگه توی این بحث شرکت نکنید .. دوست ندارم شاهد بحث تعصبی باشیم !

همه تونستند
    !

احسان به من گفته بود بیخودی وقت خودت رو تلف نکن ... تعصب کار خودش رو میکنه !

ویرایش :

خلاصه اینکه حرف من اینه :forum.p30world.com/showthread.php?t=494812

هر کی میگه اشتباهه بیاد بگه کجاش مورد داره ...
    Last edited by saeed_cpu_full; 23-06-2011 at 23:09.

4. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

1 - احترام خودتو داشته باش . من با شما بحثی ندارم نشد حرف . من تو پیغام خصوصی هم گفتم این یه بحثه دوستانس برایه بالا بردنه اطلاعاتمون از دستم ناراحت نشو . غیر از اینه ؟ وگذنه اصلا به من نمیخوره شرکت تو این بحثایه کل کل دیدم داری اشتباه میکنی گفتم کمکت کنم . بعدا" واسه این حرفا از من تشکر میکنی

2 - خوب وقتی UDK قدرتمند ترین انجیتن حال حاظره و شما نمیتونی باهاش چنین چیزایه ساده ای رو بسازی چجوری در موردش قضاوت میکنی ؟!

اصلا ولش کن . این بحثا اخر عاقبت نداره سعید جان ! چطوره احواله خودت ؟!
    Last edited by Reza Azimy_RW; 23-06-2011 at 23:19.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دو روزه داری انجین مینویسی حالا اومدی مارو به راه راست هدایت کنی !!
    ..............

احترام خودتو داشته باش
    2 - خوب وقتی UDK قدرتمند ترین انجیتن حال حاظره و شما نمیتونی باهاش چنین چیزایه ساده ای رو بسازی چجوری در موردش قضاوت میکنی ؟!
    فکر نکنم در حال حاضر خود شما بتونید « چنین چیزای ساده » و حتی ساده ترش رو با همین UDK بسازید ! پس چطور در موردش قضاوت میکنید ؟!
    Last edited by saeed_cpu_full; 23-06-2011 at 23:25.

7. 3 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

1 - احترام خودتو داشته باش . من با شما بحثی ندارم نشد حرف . من تو پیغام خصوصی هم گفتم این یه بحثه دوستانس برایه بالا بردنه اطلاعاتمون از دستم ناراحت نشو . غیر از اینه ؟ وگذنه اصلا به من نمیخوره شرکت تو این بحثایه کل کل دیدم داری اشتباه میکنی گفتم کمکت کنم . بعدا" واسه این حرفا از من تشکر میکنی

اصلا ولش کن . این بحثا اخر عاقبت نداره سعید جان ! چطوره احواله خودت ؟!
    اگه سورس نباشه که نمیشه بسته به نوع ونیاز بازی انجین رو تغییر یا امکانات جدیدتر بهش اضافه کرد.
    مثلا همینبازی Bioshock , کلی موتور رو تغییر داد حتی فیزیک انجین انریل رو به Havok تغییر داد.چرا؟ چون نیازشو برطرف نمیکرد. فکر کنم دیگه همه چیز روشن باشه.
    Last edited by M0hsen3D; 24-06-2011 at 00:50.

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سعید جان ممنون که جواب دادی.
    خوب این حرف تو رو قبلا از کسای دیگه هم شنیده بودم.
    پس به نظر تو سورس انجین لازمه و میانبر نداره و باید اون راحی که گفتی رو بریم.

حالا یه مشکلی هست که میخوام بدونم تا حالا بهش فکر کردی؟آیا جوابی براش هست :
    فرض کن شما شهروند آمریکا هستی!
    میای 2 سال وقت میزاری یه چیزی اختراع میکنی بعد از 2 سال ثبتش میکنی و به فروش میرسونی اون هم اتنحصاری و فقط مال خودت تمام پولش رو خودت میگیری
    اما شهروند ایرانی با حول و ولا میاد و برای ساخت همون وسیله که تو ایران باید 4 سال زمان بزاره(به خاطر امگانات کم و عدم برنامه ریزی ما ایرانی ها) رو در عرض 1 سال سر هم بندی میکنه میره و بعد از ترسش باز هم با قیمت خیلی پایین تر به فروش میرسونه و خوب البته بعد از چند ماه 10 نفر دیگه هم میان یکی شبیه اون میسازن و میگن مال خودمونه!
    با این اوصافغ ایرانیه یک صدم آمریکاییه هم سود نمیکنه!
    سلام

نه دیگه نشد ایران از نظر ثبت اختراع خیلی بهتر از امریکا یا اروپا هست چون چند بار این کار رو داداشم کرده دارم میگم تازگی زمانش به 5 سال انحصاری بودن تبدیل شده قبلا 20 سال بود . یعنی همون چیزی که گفتی تو امریکا هست تو ایران بهترش هست .

10. این کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برادر های گرامی!
    بحث دارد تعصبی میگردد!
    لطفا ...

سلام

نه دیگه نشد ایران از نظر ثبت اختراع خیلی بهتر از امریکا یا اروپا هست چون چند بار این کار رو داداشم کرده دارم میگم تازگی زمانش به 5 سال انحصاری بودن تبدیل شده قبلا 20 سال بود . یعنی همون چیزی که گفتی تو امریکا هست تو ایران بهترش هست .
    رفیق همینطوری یه چیزی گفتی که گفته باشی ها!
    یه نمونه میارم : شما میدونی جعبه لایتنر چیه!اگه میدونی خوب به من بگو G-5 چیه پس؟

شما تو ایران به راحتی میتونی ایده یه نفر دیگه رو بدزدی و با کمی تغییر اون رو به نام خودت ثبت کنی.
    مهم نیست که 5 سال و 10 ساله و 20 ساله انحصاری هستش.
    مهم اینه که چه نیرویی میتونه جلوی شکسته شدن این انحصار رو بگیره.هیچ نیرویی نیست.

داره خودمونی میشه farshid-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهركرد

3 سلام

من از همه معذرت میخوام
    Last edited by farshid-k; 29-06-2011 at 09:01.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

و اما دلیل اینکه گفتم دوستان از بحث UDK خارج نشن
    مگه کسی از بحث UDK خارج شد ؟!

===

دوست عزیز اگه شما مطلب مفیدی در مورد UDK دارید ، اون رو اینجا بزارید ... اینجا کسی منت نمیکشه . آموزش برای UDK هم زیاد هست و با آموزش نزاشتن شما به کسی ضرری وارد نمیشه و از دادن پست هایی مثل :

سلام چطورید دوستان اگه کسی مشکلی داره در رابطه با .exe کردن بازیش من ویدئو آموزشیش را دارم تشکر ها این پست را زیاد کنید بذارمش میخوام ببینم کسی مشتاق هست؟
    یا

سلام چاکرم مهرداد تو جون بخواه به خاطر گل روی تو من میذارمش

خیلی چاکریم ولی وست پ خ میکنمش
    یا

سلام همشهری بلاخره ماهم از غریبی در اومدیم خسته شدیم

که اسپم حساب میشن خودداری کنید ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •