چه جالب. حالا از کجا بفهمیم مال ما ساخت اسپیکو هست. خدا کنه اشکالات همیشه در همین حد باشه.
چه جالب. حالا از کجا بفهمیم مال ما ساخت اسپیکو هست. خدا کنه اشکالات همیشه در همین حد باشه.
اگر در اون لحظه دنده مناسبی داشته باشی شاید از استپر یا دریچه گاز باشه. شاید هم دیاگ بزنی ایرادی نشون داد. باز هم دوستان حرفه ای بهتر میتونن راهنمایی کنند.
میتونم 100درصد بگم که دور 3 دنده 5 سرعت ماشین 100 هست. شماها مطمئنید؟
1- برای منم صدا میده ولی با پذیرش میزان کیفیت محصولات ایران خودرو چندان برای من صدای عجیب تلقی نمیشه.
2- در حالت سلو؟؟ متوجه نشدم
3- مال من تعویض دنده از همون ابتدا نرمال بود.
1- تو اینترنت دیدم نوشته بود جاده آبعلی خیابان اتحاد تعمیرگاه مرکزی شماره 2
2- مدت خواب رو حتی خود تعمیرگاه هم ممکنه حدسی بگه ضمن اینکه با اینکه مقصر هستی فکر کنم باز هم برای هر روز خواب مبلغی پرداخت بشه. حتما تو سایت کارت طلایی اطلاعات دقیقش رو مطالعه کن.
3- مطمئن نیستم ولی فکر کنم 10 یا 20 درصد به عنوان فرانشیز اخذ میشه. باز هم تو این مدت تو اینترنت شرکت خدمات طلایی هم بخون هم تماس بگیر که اطلاعات دقیق بگیری و حقتو بگیری.
دوستان دیروز که کمی بارونی بود متوجه شدم با فشار دادن پدال ترمز از چرخهای عقب یه صدای نه چندان بلند شبیه صدای مالش دو تکه فلز میاد.(در حالت خلاص محسوس تر بود) البته شاید ارتباطی به بارون و خیسی نداشته باشه. مثل همیشه سوالم اینه که طبیعیه؟ چقدر ایرادات ایران خودرو همش طبیعیه؟!منتظرم کارکرد ماشین به چند هزارتا برسه اونوقت یه لیست بلند بالا از تمامی صداها که لزوما ممکنه ایجاد مشکل نکنن ارائه خواهم داد.
داداش من ایربگ وقتی باز میشه حداقل نصف کاپوت رفته باشه نه یه سپر!!! اصلا دلیلی نداره با این تصادف باز بشه! چون جز دردسر و خرج اضافه چیزی نخواهد داشت برای راننده! شما هم قطعا اتفاقی خداروشکر براتون نیافتاده پس ایربگ لازم نبوده و نیست
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
Last edited by ArashMiniStar; 21-12-2014 at 11:39.
سلام
من یه سمند ef7 پایه گاز سوز مالتی پلکس مدل 93 با کارکرد 54 کیلومتر گیر آوردم برا خرید
طرف میگه 31.500 میخوام ببینم بنظرتون قیمت منصفانس یا زیاد داره میگه؟
ماشین اصلا استفاده نشده و تا الان تو پارکینگه
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
دوستان عزیز خوشحال میشم منو تو انتخابم راهنماییم کنید، با تشکر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by arash_a; 21-12-2014 at 13:55.
سلام
من یه سمند ef7 پایه گاز سوز مالتی پلکس مدل 93 با کارکرد 54 کیلومتر گیر آوردم برا خرید
طرف میگه 31.500 میخوام ببینم بنظرتون قیمت منصفانس یا زیاد داره میگه؟
ماشین اصلا استفاده نشده و تا الان تو پارکینگه
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
به نظر ماشینو گرون میگه با 32 تومان ماشین خشک بدون پلاک با همین مشخصات بگیری اگه توسایت بگردی خیلی فراوانه
خب زیر عقربه دور موتور انگلیسی نوشته اسم شرکت
شما ماشین ایرانی رو زیاد از حد جدی گرفتید
تمام محصولات وطنی صدا ,تلق تلوق توشون زیاده .صداگیری و این حرف هم فایده نداره .شما یکم صدا ضبط بیشتر کن
همه مشکلاتتون حل میشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)