تابستو قیمت لپ تاپ ها میره بالا؟؟
مثلا یه لپ تاپ 2 میلیونی میشه 2.500 ؟؟؟؟؟
یا میاد پایین؟
من کی لپ تاپ بخرم؟
تابستو قیمت لپ تاپ ها میره بالا؟؟
مثلا یه لپ تاپ 2 میلیونی میشه 2.500 ؟؟؟؟؟
یا میاد پایین؟
من کی لپ تاپ بخرم؟
سلام
اطلاعاتی در مورد قیمت لپتاپ HP DV6 3194ca تو بازار می خوام اخرین قیمتی که دارم 1.5 میلیون هست؟
اینطور که دیدم ال سی دی اون تاچ اسکرین هست؟ ایا کسی با این لپ تاپ سرو کار داشته و اگه داشته نظرش رو لطفا بگه ؟
می خوام بدونم در مقایسه با لپ تاپ های دیگه HP چطوره؟
اخه اطلاعاتی ازش تو سایت های ایرانی پیدا نکردم . (هنوز بفروش می رسه یا نه؟)
ممنون
سلام.من ميخوام بدونم لپ تاپ MSI GT660 مي ارزه بخرمش؟قيمتش چنده؟
اصلا MSI معتبر هست يا ASUS بخرم؟
لطفا من رو راهنمايي كنيد![]()
تابستون معمولا فصل افزایش قیمت هاست چون مشتری زیاد می شه ، مقدار افزایش قیمت هم بستگی به تقاظای بازار و اینکه چند وقت از تولید لپتاپ گذشته ویا مدل جدیدش امده باشه یا نه داره.
از الان تا قبل از امتحان کنکور وقت مناسبی واسه خرید هست.
یه لپ تاپ میخوام با وزن زیر دو کیلو با اندازه کوچک که بتونم با برنامه های 3dmax,, revit ,,cad ......... راحت کا کنم
کمک لطفااااااااا
سونی سری S
سلام.لپ تاپی رو سراغ دارین که همچین گرافیکی را داشته باشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سراغ دارین قیمت لپ تاپ را هم بگین...
یه دنیا ممنون...![]()
در همون نوت بوک چک اگر نگاه کنید ذکر شده که هنوز نوت بوکی با این گرافیک عرضه نشده و این نکته هم توجه کنید که قیمت نوت بوک با این گرافیک مسلما بالای 2 تومان خواهد بود
سلام . اساتیـد نظرشون رو در مورد این مدل جدیـد از Dell لطفا بیان کننـــد ::: (آیا برای کارهای مهندسی و همچنین بشه باش براحتی فیلمهای HD رو نگا کرد مناسبــه ؟؟؟ ) :::
محتوای مخفی: http://www.dell.com/my/business/p/latitude-e6320/pd#TechSpec
دوستان سلام
من تو خرداد می خوام یه لپ تاپ قوی از نظر گرافیک تا 2 ملیون بگیرم اصلا سر رشته ندارم از لپ تاپ لطفا بگید به چه نکاتی باید توجه کنم و چه برند ومدلی رو پیشنهاد میدید؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)