سلام عزيزان.
يه سوال داشتم
از دوستان كسي آرت 64 نامحدود گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعتش چند كيلو است ؟ و روزي (24ساعتي) چند مگ مجاز ميشه ازش دانلود كرد ؟
سلام عزيزان.
يه سوال داشتم
از دوستان كسي آرت 64 نامحدود گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعتش چند كيلو است ؟ و روزي (24ساعتي) چند مگ مجاز ميشه ازش دانلود كرد ؟
300 تا 400 باید باشه
یه تماس بگیر پشتیبانی بگو سرعتم کمه .احتمالا بهت میگن نویز روی خطته یه چند هفته هم مثل من میری سر کار.
سلام داداش ایمان گل . من پسر عمم آرت 64 داره . سرعت دانلودش 22 فیکس . توی ماه هم میتونی تا 15 گیگ دانلود کنی . البته میدونی که ترافیک سرویس های آرت سر ماه ریست میشههمین دیروز هم یه چیزی کشف کردم که پنج شنبه جمعه ها و شب ها هم برای آرت 64 از ترافیک کم نمیشه
![]()
سلام
من تعجب میکنم که اینجا فروم اطلاع رسانی شاتله یا adsl اهواز؟
من که یه مدت از شاتل گرفتم افتضاح بود الانم حدود یکساله از صبانت(فارا نت) دارم مشکلی هم ندارم جدیدا هم که انصافا سرعتش با idm از 100k پایینتر نمیاد...من مرکز چمران هم هستم....
سلام دوستان من توم منطقه یوسفیم از شاتلم دارم adsl 128 سرعت دانمم 34 می خواستم سرویسمو عوض کنم بهترین سروس دهنده رو که سرعت دان بالا باشه معرفی کنید ممنون میشم
دوستان چک میکنید، که شب ها پارس هر یک ساعت دیس کانکت میکنه یا سیستم من مشکل داره؟
الان رفتم تو سایت مانده اعتبار رو چک کنم ظاهرآ تو سه شب گذشته تقریبآ سر 1 ساعت قطع و وصل می شده
یا شاید سر 500 مگ که میرسه قطع و وصل میشده چون تنها شباهت تمام قطع و وصلی ها همین بوده، و احتمالآ خرابی
از سیستم من کمه
خدا به دادمون برسه از دست پارس
با سلام دوستان آیا مخابرات اهواز اینترنت ADSL ارایه میده ؟ با سپاس
این سرعت به نظر من ارزش حجم دانلود به هزینه ای که بابت ساعت کار سیستم میدی نداره
بهتره سرعت بالاتر بگیری که توی زمان کمتری اون چیزی رو که نیاز داری دانلود کنی
و از وقتت برای استفاده از اونا لذت ببری
با 64 تا بیایی یه فایلی رو دان کنی جدیدترش تو نت اومده
پارس که واقعا برای من داغونه. من 128 دارم مرکز رجایی. شبها بیشتر 120 مگ نمی تونم دانلود کنم. از شانس من خطوط ما فیبرنوری هستش و فقط پارس ارائه میده. اگر شاتل ارائه میداد حتما از شاتل میگرفتم
همه روی فیبر این مشکلو دارن یا فقط شما؟؟
شنیدم فیبر نوری adsl روش خوب جواب نمیده! تایید میکنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)